World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oroszul "nerfity"? <#nevetes2>

patchaou
Nem, egy 6 éves HD2400pro 512Mega rammal... Ha nincs fa vagy bokor a közelben akkor 40 körül mozog, bokor mögött 10-12. Ha fák mellett suhanok akkor 18-20. HD4670 1Gb-al nem volt ilyen, sõt ott bokor mögött állva bezoomolva mégjobban fölment az fps 😊
Költeni régóta nem költök a játékra, megvan a gold máshogy is 😊 Bár most a nyári szünetre jó lenne jegeltetni azt az 52 napot, mert nem érzem jól magam szünidõs játékosok között 😊
Most új klán, új emberek, több század és újra cw talán még meghozza a kedvem. De ha nem akkor kisírom a wg-nél, hogy szüneteltessék a prémem múlását.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Segítsetek lsz! Hogy lehet a minimapon a tankok neveit kikapcsolni?

nem hozza jobban
OTEP - szar ez a "mód" :S belsõ nézetben kiveszi külsõben nem...
nekem meg pont fordítva kellene

ha kinyomod a pipát akkor nem mozog a kamera sniper módban pl. ha lepattanót kapsz, te meg majd nézel mint a moziban hogy miért ment 10 méterrel feljebb a skulód!!!
Hi.Majdnem csapattársam már vagy 6 hónapja.De 1 nap biztos meglesz,csak spec épp több hónapos önkéntes számûzetésben voltam..( a mai patc sem hozott vissza a wotos közösségbe)
De tény már volt,h szóltam miattad nem csatlakozok az épp aktuális klánba.
Valami tuning kártyád van?(jelzem 1 hete jeleztem,h a "top"lapi is leesik sniperben 5re,aztán miután megöltek visszaáll 80fpsre.Megoldás nem volt.Ill,elvileg rendszer re.. és wot re..(Na ne szórakoztass)Ebbõl lett wot re de még nincs rajta 8.6.
Am a laptop eddig stabil 80fps volt majdnem fullon jelzem,nem flegma miatt,de mikor kb 5-6 hónap után beléptem sniper módba és gyak.megállt kép=kilõttek csak néztem.(5fps)

"A hangok tetszenek, mármint a lövés és lepattanó, valamint a leláncolódás hangjai."Ne bassz...Olvastam a 8.6ról angolul,ma magyarul is...Szal a 8.6 az artyk elosztásán és 1 új pályán kívül semmi?
Azért kéne 1 statisztika,h szerezzünk újakat(mint a kábel tv)és ne foglalkozzunk azokkal akik költenek rá?Nekem nincs 8as prémem,de kicsi van és régen jogi eset volt a havi 10 euro=1 havi prém.Ezek szerint jobb a tök,mint a tökös...meddig?

patchaou
Ja, azt kihagytam, hogy az új téli pálya még ilyen low beállításokkal is kifejezetten szép 😊

Foxbat - nekem elég volt a pipát kivenni. Minek ahhoz külön mod?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy kis segítséget kérnék? Nekem még Windows XP van fent. Letöltötem a 8.6 verziót és a játék nem jön be, le dobja a képet. Frissittem a grafikus drivert és ekkor pedig hibaként dirext-et írja ki a játék! Vlaki járt-e így mi lehet a megoldás? Köszi a választ!
Tehát jobban hozza a tõkét mint egy sima T5?
meg kell vele dolgozni a credirét mint mindig... de jobban hoz érezhetõen
én majd holnap megyek vele pár kört tesztelni. fox linkelt egy kört, abban 36k-t kapott.

és itt a mód ami kiveszi ezt a kibaszott idegesítõ kameramozgást!!!!
jeeeeeeee LINK
serbnek tetszik h leszopatta az artystákat 😄
Valaki, akinek van: hogy hoz az M4A2E4 ezzel a kredit buffal?
hawken
Frissítés után mentem 9 meccset a kedvenc stugommal, és minden csatában a szembõl jövõ lövés kinyírta a motort majd kigyulladt a tank.
Minden egyes csatában,és bárki lõtt meg szembõl, ez történt.
Más Stug tulajok is tapasztalták ezt, vagy csak ennyire kikurt velem a randomisten?

<#taps>
patchaou
Ez eddig ok. Engem csak az érdekelne, hogy melyik filet kell bizgerálni, hogy nekem jó legyen 😊

patchaou
*Az említett T95 csak a lövése után sem vált számomra láthatóvá.

patchaou
Ami engem érint. FPS-em még most sincs a hd2400-al 😊
Ágyúk pontossága szám szerint soha nem érdekelt, mint ahogy az átütésük sem. Eddig sem tudtam minek milyen értékei vannak és ezután is letojom 😊
Elég nekem, ha tudom, hogy mit mivel milyen szögbõl és hol érdemes illetve fölösleges lõni. Kb 15 csata alatt nem igazán vettem észre változást. Bár csak két tankkal játszottam. A sebzések még most is kaotikusak. Pl. van amikor bõven 300 fölött sebez szembõl heavybe a type, aztán két lövéssel késõbb lõ egy nullást a hummelbe, aztán meg hagy rajta 8 hp-t...
Továbbá leszarom hogy mennyire sírnak az artystákok, ha eltalál akkor az még most sem vicces 😊
A hangok tetszenek, mármint a lövés és lepattanó, valamint a leláncolódás hangjai. A bekapott találat hangjai viszont tényleg komolytalanok.
Az új dinamikus kameramozgás egy ideig szórakoztató volt, de késõbb zavaróvá vált 😊
Mozgó T95 felspottolt úgy hogy Én bokor mögött álltam, szóval a spotrendszer is a szokásos 😊
Hirtelen kb ennyi.
Ja, még mindig leszarja a MM, hogy nem szeretnék csökkentképességûekkel játszani.

Sunsetjoy
Jaja, aki nem tud angolul meg nem tudja használni az internetet, az szív vele. Csak az elborult kockáknak ugranak parancsra sorba a fájlok a winchesteren...

<#eplus2>
"takarodsz vissza a sorba, te nyomorult swf!"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szia.Van már konkrét véleményed az új patch-ról?(szándékosan nem megyek bele,mesélj te befolyásolásom nélkül)
Más véleménye is természetesen érdekel.
20%pontosság az ágyúknak?,elvileg ez is van
(5%helyett 20%az esély,h a kör szélére lõ=pontosabb löveg)

sztem nagyon szarok... amikor eltalál egy tank és lepattanót lõ olyan mintha a kocsimra pattanna fel egy kis kavics....
amikor meg átütnek olyan mint amikor idegembe hozzávágom az itatótálat a tyúkol falához <#kuss>
miért? imádtam 1 shotolni a n00b kis köcsög T29 meg T34eket... <#banplz>
Még ha ezt az "élvezeti faktor"-os dolgot nem írtad volna!<#nevetes1>
Sziasztok

Valaki tudja , hogy az SP meddig adható el ? Mennyi a " gondolkozási idõ " ?
Köszi .
ez az egy darab artym van
Szörnyû <#hehe>
zeek
ez nem biztos, hogy baj! 😊
eddig se volt random (tracer) lövõ!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

Ami itt megy a patch óta hûen tükrözi a meccsek szinvonalát😄

Látom moddolt játékokkal kemény gondok vannak... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Czdano
Felraktam, szép és jó, de annyi vonal lett a mapemen hogy az valami hihetetlen -.-" hogy lehet eltüntetni azt ami mutatja hogy merre nézek? Meg mi ez a látótávolság jelzõ? o.O TD-nél még valami más is van, gondolom a belõhetõ terület, de ez valami irtó idegesítõ.

Nézegettem a config fileokat, de nem találtam a szerkeszteni való parancsot 😞 valaki tudna segíteni? :S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hm az S51 élvezeti faktorának legalább felét elvesztette...49sec reload és simán mellé lõsz...
Etetési idõ volt alighanem. lol

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

zeek
Eldönthettem volna a csatát, de nem tudtam! 😞

zeek
Most értettem meg mi a különbség a zöld és a lila játékos között!

Esetleg egy HRmod?😄
ximix
Benéztem ide is egy kicsit, látom áll a bál 😊

És vajon honnan lehet J1mB0 célkeresztet letölteni hmm hmm <#fejvakaras>

<0.8.6> J1mB0's Crosshair Mod

Scope Shadow Removal for 8.6
locastans enh. HD minimap Gen 2 (8.6)
....

-forrás-
... jó bogarászást
Dász bebász a fõkönyvtárba. De gondolom ez már megvan.

Dász meg bebász a 8.6-ba.

Indzsoj. 😉

patchaou
Tekerd fel a hangerõt. Szerintem ezerszer jobbak a hangok mint eddig 😊
Én már csak az xvm-el szopok. Gõzöm nincs mit kellene konfigolni, a fórumon meg ennyi szemét között nincs hangulatom kikeresni XD

na itt van minden mint a bucsuban 😊
lehet moddingolni http://drongo-lab.ru/page/3/
én barom állat letöröltem a 8.5ös gamet!!!!
ki kellett volna másolni az audio mappát.... nagyon gagyik az új hangok!
szólnom kell havernak! remélem még nem frissítette fel a gamet!!! 😄
vkinek esetleg 8.6-hoz mûködõ damage panel, vertical tech tree, bevétel és win összegzõ mód???? damage panel iszonyat hiányzik 😄 tök béna vagyok nélküle
Historical Realism lövéshangokból van már 8.6 verzió?
XVM
Más statos modról még nem igazán hallottam,ettõl függetlenül,lehet...
töltsd fel oda!
Czdano
Szabad tudni ez melyik mod? (a statos)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Köszönöm, mûködik!
Solten
Mi a fene az a dinamikus kamera? Tesztszeron osszevissza rangatta a celkeresztet sniper nezetben, igy kikapcsoltam de ahogy olvasom a feedbackeket elesben se javitottak ezek a gyokerek 😊

Saor Alba

Ja ez egy "normál" csata?<#idiota>

Most akkor ki scouttoljon kinek?XD
(+nem csak ez +2 T10 a másik oldalnak<#ejnye1>)
köszi 😊 félóra múlva meglesem, most megyek kajálok 😄