World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Költeni régóta nem költök a játékra, megvan a gold máshogy is 😊 Bár most a nyári szünetre jó lenne jegeltetni azt az 52 napot, mert nem érzem jól magam szünidõs játékosok között 😊
Most új klán, új emberek, több század és újra cw talán még meghozza a kedvem. De ha nem akkor kisírom a wg-nél, hogy szüneteltessék a prémem múlását.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
OTEP - szar ez a "mód" :S belsõ nézetben kiveszi külsõben nem...
nekem meg pont fordítva kellene
ha kinyomod a pipát akkor nem mozog a kamera sniper módban pl. ha lepattanót kapsz, te meg majd nézel mint a moziban hogy miért ment 10 méterrel feljebb a skulód!!!
De tény már volt,h szóltam miattad nem csatlakozok az épp aktuális klánba.
Valami tuning kártyád van?(jelzem 1 hete jeleztem,h a "top"lapi is leesik sniperben 5re,aztán miután megöltek visszaáll 80fpsre.Megoldás nem volt.Ill,elvileg rendszer re.. és wot re..(Na ne szórakoztass)Ebbõl lett wot re de még nincs rajta 8.6.
Am a laptop eddig stabil 80fps volt majdnem fullon jelzem,nem flegma miatt,de mikor kb 5-6 hónap után beléptem sniper módba és gyak.megállt kép=kilõttek csak néztem.(5fps)
"A hangok tetszenek, mármint a lövés és lepattanó, valamint a leláncolódás hangjai."Ne bassz...Olvastam a 8.6ról angolul,ma magyarul is...Szal a 8.6 az artyk elosztásán és 1 új pályán kívül semmi?
Azért kéne 1 statisztika,h szerezzünk újakat(mint a kábel tv)és ne foglalkozzunk azokkal akik költenek rá?Nekem nincs 8as prémem,de kicsi van és régen jogi eset volt a havi 10 euro=1 havi prém.Ezek szerint jobb a tök,mint a tökös...meddig?
Foxbat - nekem elég volt a pipát kivenni. Minek ahhoz külön mod?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
jeeeeeeee LINK

Minden egyes csatában,és bárki lõtt meg szembõl, ez történt.
Más Stug tulajok is tapasztalták ezt, vagy csak ennyire kikurt velem a randomisten?
Ágyúk pontossága szám szerint soha nem érdekelt, mint ahogy az átütésük sem. Eddig sem tudtam minek milyen értékei vannak és ezután is letojom 😊
Elég nekem, ha tudom, hogy mit mivel milyen szögbõl és hol érdemes illetve fölösleges lõni. Kb 15 csata alatt nem igazán vettem észre változást. Bár csak két tankkal játszottam. A sebzések még most is kaotikusak. Pl. van amikor bõven 300 fölött sebez szembõl heavybe a type, aztán két lövéssel késõbb lõ egy nullást a hummelbe, aztán meg hagy rajta 8 hp-t...
Továbbá leszarom hogy mennyire sírnak az artystákok, ha eltalál akkor az még most sem vicces 😊
A hangok tetszenek, mármint a lövés és lepattanó, valamint a leláncolódás hangjai. A bekapott találat hangjai viszont tényleg komolytalanok.
Az új dinamikus kameramozgás egy ideig szórakoztató volt, de késõbb zavaróvá vált 😊
Mozgó T95 felspottolt úgy hogy Én bokor mögött álltam, szóval a spotrendszer is a szokásos 😊
Hirtelen kb ennyi.
Ja, még mindig leszarja a MM, hogy nem szeretnék csökkentképességûekkel játszani.
<#eplus2>#eplus2>
"takarodsz vissza a sorba, te nyomorult swf!"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Más véleménye is természetesen érdekel.
20%pontosság az ágyúknak?,elvileg ez is van
(5%helyett 20%az esély,h a kör szélére lõ=pontosabb löveg)
amikor meg átütnek olyan mint amikor idegembe hozzávágom az itatótálat a tyúkol falához <#kuss>#kuss>
Valaki tudja , hogy az SP meddig adható el ? Mennyi a " gondolkozási idõ " ?
Köszi .
eddig se volt random (tracer) lövõ!
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nézegettem a config fileokat, de nem találtam a szerkeszteni való parancsot 😞 valaki tudna segíteni? :S
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
És vajon honnan lehet J1mB0 célkeresztet letölteni hmm hmm <#fejvakaras>#fejvakaras>
<0.8.6>0.8.6> J1mB0's Crosshair Mod
Scope Shadow Removal for 8.6
locastans enh. HD minimap Gen 2 (8.6)
....
-forrás-
... jó bogarászást
Én már csak az xvm-el szopok. Gõzöm nincs mit kellene konfigolni, a fórumon meg ennyi szemét között nincs hangulatom kikeresni XD
lehet moddingolni http://drongo-lab.ru/page/3/
ki kellett volna másolni az audio mappát.... nagyon gagyik az új hangok!
szólnom kell havernak! remélem még nem frissítette fel a gamet!!! 😄
Más statos modról még nem igazán hallottam,ettõl függetlenül,lehet...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Saor Alba
Most akkor ki scouttoljon kinek?XD
(+nem csak ez +2 T10 a másik oldalnak<#ejnye1>#ejnye1>)