banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Nem felejtem el és abszolút elfogadom. Nem is várok én minden patchban ilyen dolgokat, de egyszer-egyszer azért megéri az ilyen játékosokra is figyelnie a WG-nek. Szerintem vagyunk páran úgy, hogy egyrészt senkinek nem szeretnénk a statját rontani, mert néha kedvünk van marhulni egy-egy csatában, másrészt, amit már említettem, hogy van, amikor egy csatára van időm, van amikor többre, de legtöbbször kedv alapján dől el, emiatt pedig nem szeretném, hogy 14-en az én kedvem szerint játszanak.
    Plusz te meg azt ne felejtsd el, hogy bármennyire is MMO, igazából a legtöbbet indított random csatákban legtöbbször mindenki egyedül próbál játszani, még szakasztársak közt is sokszor látom, hogy nem egyfelé mennek!