World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár szóban összefoglalnátok az új peccset? Az ágyúk pontossága tényleg javult?

én ezt töltöttem le magamnak, de még nem próbáltam ki. tegyél vele egy próbát.

scopeshadow van vkinek mûködõ? mert 2-t már felraktam eddig, de nem mûködik, nem tudom h ez miatt-e v mi miatt, de úgy laggol a játék, mármint fps lagg, alacsonyabb is, de mikor sniper nézetbe váltok, egyszerûen nem lehet a mozgó tankot követni, 1 helyen megakad de ha kizoom-olok már rég méterekkel távolabb van....
net framework az 3.5-s verzió hiányzott, most müxik köszönöm!
ennyire van pénz,tier 5 ben már jó pár excelsiort láttam...
MM fail képek 8.6-ból.

Storm kérte meg az userokat, hogy töltsenek fel képeket oda. Foximaxi a képed pont oda illik😊.

Köszönöm!
net framework az 3.5-s verzió?

Win7-nél control panel-nél vhol be kell kapcsolnod h 3.5-t használja

Nekem is ezt a problémát dobta ki, 2.0 és 4.0 volt fent, mind2-nél (életembe elõször használok xvm-t), aztán 3.5-t telepítettem és mûködött.
Toby0501
Telepítsd a dokan-t, az kell neki és valamelyik .NET framework is. Abból én felraknám a helyedben mindet, sose lehet tudni, minek van még rá szüksége.

Antimat
Köszi!

Akkor átteszem más meghajtóra.

cyka blyat

Nem jó az xvmem, ezt jelenik meg. mi a probléma?
Hibaüzi
xpt használok, dokant nem telepítettem, úgy csináltam mindent ahogy a wotinfo.hu oldalon le van írva.

régebbi verzióval mûködik, xvm stat 1.2.4 el jó és a xvm 3.4.2 vel el is indul csak nem jelenik meg semmi szám, adat.
felraktam az xvm 4.0.0 át azzal is megy, de amikor betölt az a kis ablak az elején ott még a régit írja a 3.4.2 õt!
Excelsior kicsit fürgébb, mint a T14, viszont törékenyebb is. Én nem vagyok tõle hanyattesve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ToCsEk
igen
Game must be installed to disk with NTFS file system.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

mit lehet imádni azon a szar gunon? :S
patchaou
Jaa, hogy most már külsõ nézetben is 😄 Aha, az elõbb még nem vettem észrre. Mindegy, kikapcsoltam és megoldódott a probléma.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha kioffolod olyan lesz mint régen.

wotreplays.com-ra még nem lehet feltölteni? Próbáltam, de errort ír ki.
Mindegy, feldobom ide: Replay
Új pálya Sp-vel. Szerintem jó lett, nem túl nagy, nem lõhetõ be bárhonnan a szintkülönbségek és a sok fedezék miatt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Úristen az meg már milyen?😄 Nekem van T-14 és imádom, csak ezért fordult meg a fejembe hogy mivel hasonló beütésû ez is, lehet várok még vele.

ez benne volt? na ne szopass 😄
ennyire azért még nem ittam el az agyam
Met
Azt hogy lehetne orvosolni hogy xvm-el indítva ne szaggason sniper módban?
Xvm nélkül nincs gond.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

patchaou
Szerintem tök buli 😊 Eddig is benne volt amúgy csak más néven.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kikapcsolja
Maala
Nem bekapcsolja? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

az nem jó, mert akkor kikapcsolja a sniper nézetben a kamera rázkódást 😞
Csinálhatsz itt akármit,ameddig ilyenek vannak: bull_killer_cz
12k meccs low tierben,ez már a zártosztály.
Hálám üldözzön a sír<#worship><#puszi>ig

Egyébként valamit rendesen elb*sztak ebben a patchben, mert néha random módra rohadtul megakad a játék.

dynamic camera off,nem is értem miért alapból on,azért hogy újakkal kics.szenek? vagy mi?

8.6 tapasztalataim:
Az eddig 300-400 méterrõl pontatlan tankok hatalmas buffot kaptak,gyakorlatilag minden lövésem talál.
Ami viszont hatalmas negativum hogy sokkal nehezebb lett a pen,majdnem mindig csak kritukus találatot hallok,még a saját tier is bouncol ami azért fura mert elõtte szinte sose történt meg

szóval itt az idõ a god mode armornak megint?
sürgõsen kell találnom valami módot hogy kitudjam kapcsolni ezt a buzi kamera mozgást... semmit nem találok el miatta közelharcban :S
köszi!
Hát mivel eredetileg azután szállt el, hogy update közben leállt, elég jó esélyt látok rá. Persze a wotnál soha sem tudhassa az embörfia.

Antimat
Gondoltam, hogy kipróbálom az xvm-et végre. Elképzelhetõ, hogy a FAT32-re telepített játék miatt nem megy?

cyka blyat

Stoppos!Ha minden igaz akkor így jólesz? Mert már nagyon játszani akarok <#violent>
Maala
Hát kapcsold ki. Settings, elsõ fülön dynamic camera... Offold.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát ez lenyûgözõ. Legalább 5 vagy 6 !!! tankot a csapatunkból a saját csapatunk lõtt ki. Két bekékült gyerek platoonban...ilyen fokú retardáltságot még nem láttam. Ennyire nem lehetnek emberek hülyék! Mi a faszom? 5 éves gyerekek akik azt hiszik a zöldet kell lõni?

és elvileg akkor mûkszeni fog majd?
ja ok megpróbálom majd
Na ja, a Gnomefahter hangmódok nélkül el se indítom a játékot.

Ez a tankhibálózás meg nagyon idegesítõ. Megállok de nem lehet lõni mert elõre hátra ringatózik a tank. Ragyogó.

Viszont a Red Shire encounter jó lett szerintem. Mindkét oldalról jól játszható. Az új pályán volt már valaki?

He feltolod, elméletileg nem lesz szükséged a wotlauncher.exe-re.

Szóval simán is indíthatod a játékot, ha az nem megy valamiért.

Hacsak maga az install nem akarja elindítani. Azt nem tudom, rég telepítettem.

Hi all!
Vitaindítónak,ezt olvastam:
"Megváltozik a lövéspontosság kiszámításának mechanikája: a lõszerek szórása a célzókörön belül 20%-kal csökkenni fog, azaz gyakorlatilag pontosabb lesz minden ágyú mert nagyobb eséllyel lõ majd a célzókör közepére."

Ez gyakorlatilag orosz ágyúk buffja?A német ágyúk normális távolságon belül gyakorlatilag pontlövõk voltak eddig is,nálam biztos!

de azt nem értem hogy eddig rávittem az ablakra az egeret és enterrel el tudtam indítani de miután máma lefrissítette azóta nemtudom még enterrel se <#gun>
jó és ezeket leszedem akkor feltelepítem ugyebár.
de nemsok reményt fûzök hozzá hogy megjelenítsen valamit ... :/
Maala
Összességében a noobok kevésbé tudnak artyzni, a prok meg úgy, ahogy eddig is. Szerintem.

És ez JÓ.

Kliens.

Torrent

Amelyik szimpibb...

légyszi linkeld
a tankjatek.hu-ról?
es mikor szedi le nemkéne behoznia az ablakot?
Ha leszedted a full telepítõt, akkor told fel. 😊

Maala
Mert egybõl felment a historical gun, és engine mod. 😄

tier8-ban kevesebb artyval találkoztam.... és jó sok mellélövést produkálnak 😊😊 fap fap fap fap
Stoppos!Most letöröltem teljesen.
akkor mit hogyan csináljak?
no para, mindenki, akinek a teszt szerver magas volt, most fogja kipróbálni a szarjaikat .. majd rájönnek hogy ez így már idegesítõen lassú, és oda a szórakozás ..