World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Storm kérte meg az userokat, hogy töltsenek fel képeket oda. Foximaxi a képed pont oda illik😊.
Win7-nél control panel-nél vhol be kell kapcsolnod h 3.5-t használja
Nekem is ezt a problémát dobta ki, 2.0 és 4.0 volt fent, mind2-nél (életembe elõször használok xvm-t), aztán 3.5-t telepítettem és mûködött.
Hibaüzi
xpt használok, dokant nem telepítettem, úgy csináltam mindent ahogy a wotinfo.hu oldalon le van írva.
régebbi verzióval mûködik, xvm stat 1.2.4 el jó és a xvm 3.4.2 vel el is indul csak nem jelenik meg semmi szám, adat.
felraktam az xvm 4.0.0 át azzal is megy, de amikor betölt az a kis ablak az elején ott még a régit írja a 3.4.2 õt!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Game must be installed to disk with NTFS file system.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
wotreplays.com-ra még nem lehet feltölteni? Próbáltam, de errort ír ki.
Mindegy, feldobom ide: Replay
Új pálya Sp-vel. Szerintem jó lett, nem túl nagy, nem lõhetõ be bárhonnan a szintkülönbségek és a sok fedezék miatt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
ennyire azért még nem ittam el az agyam
Xvm nélkül nincs gond.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
12k meccs low tierben,ez már a zártosztály.
Egyébként valamit rendesen elb*sztak ebben a patchben, mert néha random módra rohadtul megakad a játék.
8.6 tapasztalataim:
Az eddig 300-400 méterrõl pontatlan tankok hatalmas buffot kaptak,gyakorlatilag minden lövésem talál.
Ami viszont hatalmas negativum hogy sokkal nehezebb lett a pen,majdnem mindig csak kritukus találatot hallok,még a saját tier is bouncol ami azért fura mert elõtte szinte sose történt meg
szóval itt az idõ a god mode armornak megint?

cyka blyat
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a tankhibálózás meg nagyon idegesítõ. Megállok de nem lehet lõni mert elõre hátra ringatózik a tank. Ragyogó.
Viszont a Red Shire encounter jó lett szerintem. Mindkét oldalról jól játszható. Az új pályán volt már valaki?
Szóval simán is indíthatod a játékot, ha az nem megy valamiért.
Hacsak maga az install nem akarja elindítani. Azt nem tudom, rég telepítettem.
Vitaindítónak,ezt olvastam:
"Megváltozik a lövéspontosság kiszámításának mechanikája: a lõszerek szórása a célzókörön belül 20%-kal csökkenni fog, azaz gyakorlatilag pontosabb lesz minden ágyú mert nagyobb eséllyel lõ majd a célzókör közepére."
Ez gyakorlatilag orosz ágyúk buffja?A német ágyúk normális távolságon belül gyakorlatilag pontlövõk voltak eddig is,nálam biztos!
de nemsok reményt fûzök hozzá hogy megjelenítsen valamit ... :/
És ez JÓ.
es mikor szedi le nemkéne behoznia az ablakot?
akkor mit hogyan csináljak?