banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Vártam már az ilyen kommenteket (ne vedd magadra globál),hogy az új német TD ág lövegeit!Mellesleg nem vagyok se hobbynáci,se vörös semmi!Csak nem vagytok következetesek,pl T7-ben 490 alfa,ami ugye lehet 400-is,penen múlik mennyi az annyi,de a vannak mások is ,T7 su-152?? láttam én már 1000x hp ról IS-t elfüstölni amikor azzal lóbaszóval odavágtak neki,úgyhogy ez is csak olyan "meggondolom hogy kimenjek elé"kategória lesz!gondolom a besorolása is zömébne T8-T9 lesz tuti,de ha nem az akk javítsatok ki,csak T5 -nél vagyok :)idáig tetszik ez az ág!Viszont igazat adok abban amit a T9-Tx re írtál,nem szabadna szerintem ebben az irányban elindulni!
    No de aminek most örülök a "November Mission" :
    >lőjj ki 27 konzervet (elég laza)
    >élj túl 7 csatát!!!!!na neee,ez egy jó mapon akár a pantomin játék,EZ KELLETT!