World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vigyázz mit honnan tölt valamid, mert a szerver még nem csinál semmit nálam.
horsexxx.com esetleg? 😄

Addig amíg nincs szerver egy kis videó milyen mikor 3 type beszabadul randomba. Én is ott vagyok 😄DD

😞
atinq
Sziasztok. Nemrég kezdtem el játszani. Nézegetem az oktató videókat és találtam olyat ahol a hang nyelvezete is magyar. Nekem csak a felirat az. Hogyan tudom magyarosítani az egészet?

No.

akkor nálam nem vagy keményebb!!! nekem a 18k castából TALÁN 2k prémes.... de inkább 1k, 0db tier 8 premtank tier7 se 6se 😄
Nahát akkor problem solved.
Keményebb leszek mint RAMBO és nekiülök Object 263 nak is Prémium nélkül.
na én is pont így vagyok 😄 csak én meg tier10 helyett tier8asokat gyûjtöm 😊 már van 9... ma lesz +3
Maradok randomba nem izgat, már megszoktam pár nap és 4. tier 10 em is meglesz utána meg indulok ST1 el IS4 ért azt 5. Utána6. 😊 jó kis soviet mélygarázsom lesz.
És mit gondolsz arról hogy élvezi e azt valaki hogy kötelezõen 3 órát elcseszni értetlen emberekre meg alkalmatlan tankokkal foglalkozni úgy hogy semmi értelme? Vagy úgy beszéltek a társaid veled mint a kutyával? Uccsó este mikor ez történt akkor döntöttem így hogy ilyen klánba ahol semmi tisztelete nincs a parancsnoknak akkor inkább lépek. Ezek az emberek nélkül kurva jó klán lenne. Nem nyalás de eddig a 7 klánból legnormálisabb parancsnokokkal találkoztam eddig. Gondolhatod hogy XANAX vagy kilépek inkább.

Sajnos azt is tudom hogy ezek a gyengék nem lesznek kirugva sacc per kb 2 hónapon belül, nekem meg ehet nincs kedvem. pár napon belül 4. tier 10 a garázsba ez sokkal hasznosabb mint szerencsétlenkedni.
na látom nem unatkoztok szerver leállás alatt <#nevetes1>
Ja és még annyit, hogyha nem lépsz ki magadtól, akkor tettek volna a lentebb részletezett okok miatt.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

yo ez a 8.6 amit tegnap szedtem le....
feltelepítette és ugyanúgy tölti le a 4.9gb-ot.... na mindegy, legalább gyors 1gb pikk pakk lejött
De most a HUNS-al pl az volt a baj, hogy magas az elvárás, ezekkel az, hogy alacsony a színvonal. Kompromisszumkészség nélkül nem lesz klánod. Vagy megelégszel a kezdõkkel, vagy megpróbálsz lépést tartani a vérpistákkal (már ha egyéltalán bevesznek). Olyan klánt, ahol mindenki 1000 effi körül mozog, nem nagyon fogsz találni, vagy fogsz, három fõset.
Akkor magadra ismertél a leirásból remélem 😄

Peace meg minden respect, de nem fogsz klánt találni, ha mégis, nem fogsz beilleszkedni. Antiklán ember vagy sajnos. Persze megvolt hozzá az arcod is, csak senki sem értette, hogy 1000 körüli effre miért van akkora arcod mint szakesznak.

De továbbra is fenntartom, hogy respect meg peace.

LEgjobban az tetszett míg ott voltam hogy parancsnok felküld Abbe en várba T62A val egy másik T62A ellen azt prémlõszer használat nélkül 1v1 be sértetlenül jöttem ki a várból. Még én szóltam hogy tedd már fel a láncod TESSA. xD
Ne aggódj játszunk majd helyetted is 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

😊
Rush? 😄

Parancsnokoddal TS en már kitárgyaltuk. Kitalálhatod ki vagyok. 😊 Buktuk a cw ket sorra a kezdõk miatt meg tier 7 el kellett szerencsétlenkedni mert nem volt 10 ese és sorolhatnám. Ez nem sznobság hanem igénytelenség hogy ilyenekkel kell játszani. 😊 Jó is az ha minden este már kb 5 napja magyaráz a parancsnok hogy kinek mi a dolga minden egyes gyakorlón és még 5 nap után se értik.

BÉKE! 😊
A másik artynak nyilván nem láthatatlan, aki unatkozva kukkolja a mapot mûholdnézetbõl, és minden egyes tracert lekövethet, de egy tankos ezzel mégis mi a fenét kezdjen?
itt a pont vagy ott 😊

WoT: uvilmos

Tono34
Látom ma lesz verzió váltás .. Én meg itthon fekszem 39 fokos lázzal esélyem sincsen, hogy kipróbáljam majd a játékot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Regelj egy klánt és azt veszel bele, akit akarsz. Ne próbáld megváltani a világot. Olyan klánt nem fogsz találni, aki minden igényednek megfelel.

Te is afféle játékos lehetsz, aki fél év alatt megjár 5-6 klánt.

Volt nálunk egy hozzád hasonló hozzáállású ember, 5 napot töltött a klánban aztán kilépett "ez szar" felkiáltással. Utána néztem meg a historyt és kiderült, hogy 6 hónap alatt 8 klánban volt és átlag 1 hetet töltött ott...

Nemár😄 Lenne idõm kigrindelni a T29-et erre tessék... <#rinya>
11-12 óra környéke

Amig be nem fejezik...

Hali, lehet tudni, hogy kb. meddig tart a frissítés?
Mert nincs más. Ezek vannak. Akik több csatások nálam azok meg nem jönnek mert félnek hogy kiderül hogy játszanak és kerülik a kontaktust mással. Ezek ilyen antiszoc klán nélküli emberkék. Van pl 20 000 csatás emberke kifejlesztve Jagdtiger,Object704,top német arty, miegymás. Azt tier 3 ba szerencsétlenkedik meg tier 6 be TD zget. Teli van nagyvassal azt ha elhívod hogy gyere nem jön. Ez a színvonal. Vagy ez is ami itt volt pár HSZ el alább hogy kifejleszti a 10 es tankod de nem mer vele menni. Ezekkel nem tudok mit csinálni.
Ebben teljesen igazad van! De minek méssz ilyen emberkékkel platoonba?
Ha látod, hogy 2k csatás, vagy 400 effis, akkor megköszönöd a lehetõséget, de nem méssz.
Ha találsz magadhoz hasonló 4-5 embert, akiket megismersz, és tudod hogy számíthatsz rájuk, CSAK velük menj!
Csak egy kérdés! Ott az AHA és van benne egy 300 effis kezdõ, akkor minek van akadámiája a klánnak? Vagy a 600 effisek. Nem logikus hogy ott lenne a helyük?
Nem értelek, na de mindegy 😊

Bocsi a szóismétlésért nem lehet szerkeszteni. 😄
Mert megjártam már pár klánt és már nem jönbe hogy ilyen 2000 csatás embereket kelljen kerülgeti klánon belül kerülgetni, meg ha épp játszol is vele akkor ne várj semmit. Beszéd téma is kb kimerül ott hogy mi a kedvenc tankod és egyéb.

Egy példa: Sand River en voltam 2 napja platoonba egy 3000 csatás emberkével és heavykbe voltunk. Nyugatról bementem középre hogy támogassam a medeket, írtam is hogy gyere. Elment délnek majd nagy könyörgés után bejött velem középre a dombhoz majd mikor kivégeztem egy typeot ami mellett volt még egy T71 kisszikla mögött. Mentem kikergetni a szikla mögül hogy majd a társam kilövi, ehelyett gubbasztott a domb mögött mert nem mert kijönni. Engem kilõtt a T71 mert kevés volt a hp m. Aztán lehett nézegetni ahogy campel tovább.

Ezekbe untam bele. Ezek mennek klánon belül is ahol megfordulnak ilyen életképtelenek.
Tudom értelmezni, csak azt nem értem, hogy miért zavar, ha gyengébbek is vannak. 1-2 top klán kivételével mindenhol vannak "lelkes amatõrök".
Ha van hozzád hasonló képességû játékos is bõven, akikkel tudsz menni platoonban vagy századozni, szerintem ne foglalkozz a kicsikkel!
Köszi mindenkinek, kb erre számíttottam. <#smile>
mindenki WT-zik 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Megnéztem!
Zöme azért sokkal jobb (átlag játékosok), néz meg a stat oldalunk itt

Leírtam rendesen milyet keresek szerintem nem nehéz értelmezni.
Most nem teljesen értem, olyan klánt keresel, ahol mindenki pont 1000 effis, és aktív?<#fejvakaras>
Itt is van jó pár 600 meg 800 effis emberke... 24 ember van 900 effi alatt. Legjobb ez a 364 effis 😄 Mindegy csak próbálkozom. Köszi.
patchaou
Én is pont most bontogatom ott a szárnyaimat😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na , amíg a fiúk felpöccsölik az aktuális madarakat Lakeville-re, megnézem a konkurenciát. Elkezdtem lehúzni a WT-t, kíváncsi vagyok...
Éppen ezért kezdem el a medeket is , mert a heavykkel szemben nagy elõny , hogy fürgébbek , és jön a bosszú <#nevetes1> Lehet majd futni , meg vízbe ugrálni 😄
Szia, próbáld meg az AHA klánt...

Én elvagyok T62A val meg IS7 el csak nem kell fronton lenni velük.
Lényeg szó szerint az artyk miatt viszem ritkán csatába a 10 eseim . És biztos vagyok benne , hogy sokan mások is .
Nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy egyéni kis véleményem . Artyk . Kellenek igen , sokszor kihúz a ....ból . Na jó ez nem igaz 😊 Légyege anno azt hittem , hogy milyen jó lesz majd tier10 el menni . A nagy fenét !!!! Ma már szinte csak úgy játszom , hogy idõvel teljes legyen a tech free és kész . 10 es tankjaim nagyon ritkán használom , CW , ha van valami akció ( 3x os , 5x-ös , 2xes legénység fejlõdés ) . És nem fogjátok elhinni nem azért nem játszom vele , mert nem szeretem õket . Sõt imádom a 10 eseket . Csak beleuntam abba , hogy szó szerint bujkálva kell játszani . Ha meg kicsit bátrabb vagy , mivel 10 es vagy tuti téged céloznak , Lor. lánc , Type-E BAMM . Game over Legyenek tüzérek nem bántom õket , én is próbálgatom , mert ha nem játszom vele , akkor nem tudom mit tud .... Na de megkeseríti a Heavyk életét az tény . És én Heavy párti vagyok . Én szeretek menni , és harcolni .
Ott túl magas az elvárás, kb 1000 es effire gondoltam. <#bohoc>