A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #270436 Én is fogom húzni a japán tankokat, mikor kijönnek, és valóban nagy előnyt jelenthet egy frankó legénység. De én ezt tudatos fogyasztói magatartásként fogom fel a magam részéről :)
Egy pimasz, kapzsi húzásnak tartom tőlük ezt, hogy az új prém tankok először csak gift shopon keresztül jönnek, és nem szeretném a pénztárcámmal pozitív visszacsatolásban részesíteni ezt a döntésüket :) Egy ember véleménye nem mintha sokat jelentene nekik, de engem megnyugtat...
A másik meg, hogy az én szememben egy 5-ös prém tank nem ér ennyit. Nálam ezeknél a már megszokott 1500 arany körüli kategória az elfogadható, ennyiért meg nekem lehúzás szagú a dolog.
Type-pal kapcsoatban pedig: azóta is áldom a szerencsémet, hogy végül megvettem, mikor 1-2 nap erejéig újból elérhető volt gift shopon keresztül :)