A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na, befejeztem a Nashornt, egyértelműen a legjobb TD perpillanat a játékban, prémiumokat is beleértve. Egyszerűen kibaszottul imba, amikor 5,5mp-nként köpködi a 240-eket az ellenre 200mm-es pennel. :D Mindezt T6-ban. Ha a JgPz4-nek ilyen ágyúja lenne... Pff.
Azért vicces, hogy a 600 hp-jából átlagosan 100-nál is kevesebb maradt. Ennek ellenére 2,33x-osát ki tudtam osztani a max HP-jának vele sebzésként rendszeresen. Valami hihetetlen ez a TD, igazi glass cannon. :D
(Mivel a másik ágat már végig kihúztam, ezért stockként csak a lánctalpat kellett rárakni)
---
Befigyelt a Sturer Emil is már az epic gun depressionjével. :D Fel sem tűnt eddig, hogy a stock ágyúja egy az egyben a D.Max ágyúja, csak ugye egy tierrel feljebb van, így RoF buffot kapott mellé. :) De majd a mini-ferdi ágyúval. :D