World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Nah meglett a Hellcat-el is Master medál😊 Érdekes meccs volt egy forintot nem adtam volna érte hogy nyerünk 3-9 nél😄 MEg amikor megláttam a minimapon hogy az arty amit keresek mögöttem nézeget épp 😄 Legvégén meg "epic" 1v1 KV-2 ellen 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

popey8
Igen én is oldalba szoktam támadni az ellent, de most csak frontra tudtam lõni. Álmomban sem gondoltam volna, h egy ARL-t nem tudok átlõni. 120 milit még döntve is vinnie kéne. Mondjuk nem tudom miért lepõdöm meg, ez a löveg csinált már ennél cifrábbakat is. Rakás ócskavas😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megnézném mennyire élveznéd azt a meccset, ahol maximum 3-4 tankot tudsz sebezni, és elég gyors sem vagy, plusz német, diszkófényekkel. Sok sikert annak a pár tanknak a megtalálásához a t9/t8-asok közt! 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

inkább én mint matyi 😄

Kilöktél... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fogadásom van rá,hogy F4be dekkolt. 😊

a mösterrõl nem lehet látni ilyeneket!!!!
am nem bántom én, bírom az arcát 😊
Azonnal öngyilkos kellett volna legyél😄D És a mestert rögzíteni akció közben😄

A mesterek mestere,a sötét lovag akcióban?😄
RIPLÍY PLÍZ!<#idiota>
Ezbiztos nem õ.... nézd meg, LETAGADTA HOGY MAGYAR????
Miféle alantas judeobolsevik az ilyen?????

Szerintem valaki meghackelte az accountját.

LSSAHPAUL
Én meg játszhattam is vele, nem is olyan rég!!! Kicsit híres lettem mos 😊!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ha nem is rakás fos, nekem se jött be... nincs benne semmi speciális, olyan átlag tank mint a t20... és nekem az utána következõ se jött be.

hmmm nekem nagy favorit, amúgy nem med 😊 vagyis mégis csak mégsem.
háború után minõsítették mednek, elõtte hvy-volt...
jó tank, nem szembõl kell lõdözni az enemyt hanem menni a többi meddel együtt és oldalba kapni...
ARL-nek meg erõs a frontja, ne csodálkozz ha pattan
popey8
Mekkora rakás fos ez a Pershing. Egy ARL frontját nem ütötte át a lövésem. Egyedül a hull down képessége jó, de a lövege gagyi meg medhez képest a mozgékonysága sem vmi jó. Álca skill van rajta (még nem 100%), de így is könnyen észrevesznek. Nekem nagyon nem fekszik ez a tank. Alig várom, h túl legyek rajta. Még 100k xp😞

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen, pl én 😊

Akkoriban skill volt, nem ilyen lövöldözök a saját tieremre játék 😄 "régen minden jobb volt"

Mameg már azon sírnak, amikor a lista alján vannak... és meg noob vagyok amikor szólok neki hogy felette kb 8 ugyanolyan tierû van mint õ, a top tank meg csak +1 tier... fu noob 😊

EGy értelme van: században ugye tudod hogy mi a max ami szembejöhet. Igy pl T8-ban mindig top tier lehetsz, nem fogsz soha T9-T10et látni. Ennyiben jobb lehet mint a sima random.

Én egy idõben próbáltam, de nehezen álltak össze a csapatok, szerintem egy company meccs ideje alatt futhattam volna 2-3 randomot. Leszoktam hát róla.

Mondjuk nehezebb a kis HP-s száguldozó tankkal játszani, hogy végig spot alatt tartsad az enemyt és jó eredményt érje el, mint hátul ücsörögni a bokorban TD-vel és várni a spotra.
Elég körülményes, nem lehet vele eszetlenül lövöldözni, mert még tier 5-ös medium tankokról is képes lepattanni. Na de ami engem tényleg kikészít idegileg az az, amikor nem pattanok, hanem 0% sebzés egymás után többször is olyan tankok ellen, amiket 1-2-3 lövésbõl ki kéne szednem...

Hát csak valami 132-es az átütése, az meg ugyi tier 7-ben elég karcsú. Goldammóval 170, az már ehetõ. A sima lõszertõl agybajt kaptam. 😊

No ez fasza...eddig úgy hittem,bármilyen motorsérülés esetén %-os esély van a tûzre,és ha a tartály Hp-ja ugrik akkor meg tuti a tûzeset.
De ez így minden nélkül,pláne a 20rugós autómatice,tûzesetcsökkentõs szuperoltóval...na kicsit meglepett.
popey8
Valahol azt olvastam (talán pont itt), h kigyulladhat a tank motorsérülés nélkül is.

http://ftr.wot-news.com/2013/06/17/hungarian-armor-part-1-44m-tas-and-tas-rohamloveg/ 😊 Alig várom😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Na szóval,ezt hogyan is???
Elsõ lövés,(és végül egyetlen)Black Prince-tõl
Tartály nem sérült,motor dettó épp...mégis kigyulladtam,és ugrott az automata oltó-készülék,-20000!!!
"Kicsit" unfairnek érzem...nem kéne a tûzhöz modul ammortizálás?

Igaz a vége kicsit kárpótolt,ha a T-44 nem szedi el a 100akarhány hp-s tigrist meg fõleg😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tehát még csak azt sem mondhatom,hogy a szerencse ellenem dolgozott...
Azért annyira nem bûn rossz. Pénzügyileg mindig plusszos, csak azért a nagyobbik ágyútól nem várnék olyan random dolgokat, mint amiket elég gyakran produkál, meg mondjuk a döntött páncél is lehetne csöppet effektívebb. De amint nézegetettem a véleményeket, úgy néz ki, hogy megint rossz lóra tettem, hogy a Leopard 1 felé megyek...

Aki elkezdte a brit heavy ágat, és már tier 8-9-10 tankjai vannak, azok megtartották a BP tankot vagy eladták?

Én csak a randomistenben hiszek.
De lehet van benne valami.
Lehet kicsivel magasabb pontszáma van, többi 4esnél azért csinálja az MM.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

elképzelhetõ 😄
akkor 3 matildával már maus közé rakna?😄

matilda szakaszban nagyon rossz.... csak 6osok ellen dobált meg minket tegnap vele....
soloban meg mindig top tier voltam
Megtöltöttem goldammóval, úgy használható kis tank lett. Anélkül nekem nem ment vele.

Nem éppen. <#nevetes1>
T4es szinten ritkán húzom fel magam, de most igen.
Majd még este próbálkozok, de ez sok volt így.<#vigyor2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

egy élmény volt😊

Na jól van, akkor nem csak én szívtam ezzel a csodával...
Kitartás, a nagy motor sem fog sokat javítani a helyzeten!:-)
Solten
<#wow2>

Saor Alba

Hát emberek!
Egyszer akar az ember platoonban trollkodni 4esekkel.
1x voltunk top tier...
Mire mineson elértük a domb alját, már kv-1ek jöttek szembe.

Mennyire igaz, a hit zone skin pack tényleg színesebbé teszi a játékot...

Jó lehet a csalás szó kicsit erõs, de ez jutott eszembe róla.

Vk3002D. A nagyobbik ágyú van rajta, de így is olyan random, hogy még Tier 5-ös tankokról is lepattog. Tier 9 esélytelen, Tier 8 csak oldalból vagy hátulról max, Tier 7 meg totál random... ennek tetejébe nem olyan gyors, mint amilyennek én egy medet elképzeltem, bár igaz a legnagyobb motor még nincs benne.

1 csomó jó és hasznos mod van, szerintem a modok csak színesebbé teszik a játékot. Természetesen van jó pár hasznos kis mod, melyek mellett a nagy számok törvénye alapján kell h legyen 1-2 haszontalanabb is, de attól függetlenül úgy állsz hozzá a dolgokhoz mint 1 konzervatív öreg ember v ilyen strucc módján, bele dugod a fejed a földbe és kész, semmi nyitás a külvilág felé, 1 picit se engedve a fejlõdésnek 😄

BTW szíved joga h így gondolj a modokra, csak azt ne mond kérlek h csalás mert az tényleg butaság...😊

Amúgy melyik t7 német medrõl van szó? 😊 mert db-vel még elhiszem h szívás, de pl. pantherral a szívószállal jó helyezkedéssel bõven menthetõ a helyzet😊
Ez miért baj? +2 tier. Régebben bedobott volna tier X-esek közé is. És van aki szerint ráadásul az volt a jó. Senkinek se lehet a kedvére tenni.

Tier 7 német meddel tier 9-es heavyk meg td-k közé bedob? Ha nóóóórmááális? Legalább ha olyan gyors lennék, mint a leo, de még scoutolni se lehet így.

ha elég skilles a parancsnok akkor persze jöhet a hatodik érzék is hogy tudd mikor spottoltak fel
dobd el a skilleket a legénységrõl és mindenkire álca+álcaháló és bokorból messzirõl témázz ennyi😊
Su100hoz mondjatok valami taktikot, mert agyfasz... Még nincs meg a 122-es pukkantó, de ááááá folyton T8, rám néz valami meghalok...
popey8
Érezte a nyomorult, hogy utolsó csata vele. Ha nem kapok megint idiótákat, akkor ez tuti Ace Tanker lett volna. Így simán csak egy - köcsög arty - eredmény<#mf1>

Énnis mekk századba,amennyiben este fele jó nektek😊 vagy szakaszba is 😊
Üdv!
Van kedve valakinek T2-T4ig trollkodni?
Uzulbuzul néven megtaláltok.

Jahopssz! Hodor! 😄<#banplz><#nevetes1>
jajaám ha nem kocsmába vagyok akkor jöszök
Mondjuk foxi pont jött volna <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.