World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
am nem bántom én, bírom az arcát 😊
RIPLÍY PLÍZ!<#idiota>#idiota>
Miféle alantas judeobolsevik az ilyen?????
Szerintem valaki meghackelte az accountját.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
háború után minõsítették mednek, elõtte hvy-volt...
jó tank, nem szembõl kell lõdözni az enemyt hanem menni a többi meddel együtt és oldalba kapni...
ARL-nek meg erõs a frontja, ne csodálkozz ha pattan
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Akkoriban skill volt, nem ilyen lövöldözök a saját tieremre játék 😄 "régen minden jobb volt"
Mameg már azon sírnak, amikor a lista alján vannak... és meg noob vagyok amikor szólok neki hogy felette kb 8 ugyanolyan tierû van mint õ, a top tank meg csak +1 tier... fu noob 😊
Én egy idõben próbáltam, de nehezen álltak össze a csapatok, szerintem egy company meccs ideje alatt futhattam volna 2-3 randomot. Leszoktam hát róla.
De ez így minden nélkül,pláne a 20rugós autómatice,tûzesetcsökkentõs szuperoltóval...na kicsit meglepett.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Elsõ lövés,(és végül egyetlen)Black Prince-tõl
Tartály nem sérült,motor dettó épp...mégis kigyulladtam,és ugrott az automata oltó-készülék,-20000!!!
"Kicsit" unfairnek érzem...nem kéne a tûzhöz modul ammortizálás?
Igaz a vége kicsit kárpótolt,ha a T-44 nem szedi el a 100akarhány hp-s tigrist meg fõleg😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát még csak azt sem mondhatom,hogy a szerencse ellenem dolgozott...
De lehet van benne valami.
Lehet kicsivel magasabb pontszáma van, többi 4esnél azért csinálja az MM.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
soloban meg mindig top tier voltam
T4es szinten ritkán húzom fel magam, de most igen.
Majd még este próbálkozok, de ez sok volt így.<#vigyor2>#vigyor2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kitartás, a nagy motor sem fog sokat javítani a helyzeten!:-)
Egyszer akar az ember platoonban trollkodni 4esekkel.
1x voltunk top tier...
Mire mineson elértük a domb alját, már kv-1ek jöttek szembe.
BTW szíved joga h így gondolj a modokra, csak azt ne mond kérlek h csalás mert az tényleg butaság...😊
Amúgy melyik t7 német medrõl van szó? 😊 mert db-vel még elhiszem h szívás, de pl. pantherral a szívószállal jó helyezkedéssel bõven menthetõ a helyzet😊

Van kedve valakinek T2-T4ig trollkodni?
Uzulbuzul néven megtaláltok.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.