banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Hát srácok,akinek van elég free xp-je,az kerülje el messze az új T5 német TD-t!! Sajnos nekem csak 40K volt,így azt tudtam fullosra kihúzni belőle de a jó ágyú ellenére egy hihetetlen nagy csalódás.Igaz hogy még csak két csatát mentem vele de merem állítani hogy messze a legszarabb t5 TD a játékban.
    Az ágyú vízszintes kitéríthetősége szinte 0,ha megmozdulok mindenhonnét meglátják és egy T2 tank simán átlövi.Az első csatában valahonnét a világ végéről egy T40 lőtt ki egy lövésre az első percben,a másodikben pedig az első bekapott találattól 3 modul ment szét,természetesen lánc és motor egyszerre és mire meg tudtam mozdulni,halott voltam.Szeretek TD-zni és nem is megy rosszul de ez egy rémálom.(ja,4 skilles legénységet tettem bele,úgyhogy soket már nem fog javulni)Remélem a nagyobbak használhatóbbak lesznek majd és megéri ezzel szenvedni....