World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked nem ment a Wot-al, szerintem más hasonló játékokkal se lesz szerencséd.
Ne is költs rá.... mert TÖNKREMÉSZ.
http://warthunder.hu/news/Elso_kepek_a_tank_reszlegbol.html
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem mondom, hogy vérszar, de van, aki többet gondol róla, mint ami. A 2K-s átlagot lehet vele hozni, de semmi különös. Szvsz nem egy vaszizdasz és örömmel fogom eladni, ha lehet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"SerB believes the Maus is competitive in random battles"
Én se vetítem ki, de akárhogy is a tagok megnyilvánulásai is fémjelzik a klánt.
----
Aztán lehet csak én vagyok érzékeny azokra az übermencsekre, akik még a kezdõkörben noobozzák vagy majmozzák a csapatot.
Egyébként 15:1-re nyertünk. Lehet az XVM adott 40%-ot de ez kit érdekel?
Amúgy én nem vetíteném ki egy-két játékos modorát az egész klánra. Én is égtem már klántársam miatt, de elõfordul, hogy valakinél elgurul a gyógyszer, és rosszul dönt.
Amúgy piti ügy csak aztán még okoskodott is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak benéztem, hogy lássam a "majmozós" HHR-es intellektüel (dabar123) kijelentése mennyire áll kapcsolatban a valósággal.
Amúgy van valakinek tippje a 8.6 érkezésére vonatkozóan?
"Nos, egy ideje már nem titok, hgy a 0.8.6-os patch kedden fog megérkezni az orosz szerverekre. Ebbõl pedig az következik, hogy az európai verzió-frissítés vagy szerdán, vagy csütörtökön várható. (Ami valószínûbb - az utóbbi.)
- A T-35-ös prémium harckocsinál nem törekedtek történelmi hûségre a személyzet tekintetében (a lista 11 egykori harckocsizót vonultatna fel); SerB szerint ez amúgy sem kardinális pont a jármûvel kapcsolatban.
- SerB megemlítette, hogy a fejlesztõket hidegen hagyja az elõre lezsírozott csaták ténye, illetõleg, hogy "senkit sem érdekel" ez kinek milyen elõnyökkel jár. ((Magyarázat: Nemrég kisebb botrány tört ki az orosz szervereken azzal kapcsolatban, hogy bizonyos "véletlenszerû" vetélkedõk díjazása rendszeresen bizonyos adott klánok játékosai közt kerültek szétosztásra, amibõl egyértelmûen kiviláglott, hogy ezek a versenyek bizony elõre le lettek szervezve az érintettek között.
- Nem lesz egységesített lánckerék találati felület.
- A lövedékek becsapódás -és páncél-átütés utáni röppályáját a normalizáció nem befolyásolja. ((Ha jól emlékszem {a cikk szerzõje - a ford.}, ez a normalizálás csupán egy számosított értéket takar, ami viszont a lövedék röppálya-modelljére nincs ráhatással.))
- A normalizáció nem duplázódik, ha egy lövedék üreges páncélszelvényen illetõleg a fõ páncélzaton egyaránt áthalad.
- A motor ezután akkor is kigyulladhat majd, ha egyébként nem sérül meg kritikusan (tehát "nem változik narancssárgára" az ikonja).
- A Királytigris sebességnövelésére: "Meglesz, ha eljön az ideje..."
- Amikor a T-50 sebességének történelmi hûségérõl kérdezték SerB-et, õ azt válaszolta, hogy a 64 km/ó-s végsebesség teljesen reális, ugyanis léteztek errõl feljegyzések, mint gyári teszteredmények formájában.
- SerB véleménye a Su-100Y-ról, hogy tökéletesen megfelelõ a saját tier-besorolásához mérten.
- SerB szerint a KV-5 jó farm-tank.
- Egyelõre úgy néz ki, hogy a már jó elõre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerõsítve. (Így a tulajdonosaik a normál játékostársaikra jellemzõ esélyekkel vehetnek részt a csatákban.)
- A Ferdinánd 100mm-es döntött páncélzata nem számít üregesnek, mivel nincs különálló térrész a lemezelés, és az alatta lévõ páncélos-test között.
- A játékba integrálható egyéni zene pillanatnyilag nem szerepel a készítõk tervei közt...
- ...akárcsak a legénységi képzés lineárissá tétele.
- A T-14-es ágyúját sem erõsíteni nem fogják, sem pedig nem cserélik le egy cseppet sem történelem-hû 105mm-es mozsárra: "Akinek nem tetszik, az ne játsszon vele!" - hangzott el a hivatalos válasz.
- SerB szerint a Maus tökéletesen versenyképes tank a random-csatákban.
- A Sturer Emil nem lesz tier 7-es prémium páncélvadász.
- A kliensgépeken futó fizika egy picivel meg fogja emelni a pinget.
- A Superpershing több mint valószínû, hogy a 0.8.7-es patch-re lesz megváltoztatva.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A veszteségek nem számítottak, mivel politikailag nagyon fontos volt, hogy gyorsan leverjék a felkelést.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De bocs: eredetileg a második VHról beszéltünk (ISU, emlékszel), szóvel nem volt még lézeres elhárító meg miegyéb. A tankok városi harcban szívtak mint a torkosborz, egy romváros bevétele nehezebb volt mint áttörni egy frontot, nem véletlenül.
Igen, bevitték a tankot, mert be kellett vinni de a tank nem oda való volt...
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2013. június 16. 20:16:39
Jármû: AMX AC Mle. 1948
Szerzett tapasztalat: 2 461
Szerzett kredit: 104 839
Csatában elért Achievement: Kritikus együttmûködés, Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
Toweliee: kösz, hát már ezt is tudom. Mondjuk engem mindig megtalálnak az ilyenekkel. Már tudom hogy a vonaton jegyvizsgáló van nem kalauz, a buszt sofõr vezeti nem buszvezetõ, az vezeték nem kábel, az kábel nem drót, az drót nem vezeték, a vasúti jelzõ vörös nem piros. <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Hanem, nekem úgy jött le, mintha azt próbáltad volna sugallni a mondandódba, hogy a harckocsik jelenleg is tökéletesen megfelelnek a városi hadviselésre és igazi elpusztíthatatlan szörnyetegek.😄 Ami azért nem teljesen igaz, nyilván akkor nem lenne szükség a fejlesztésekre, ami egyenesen ered az elszenvedett veszteségekbõl.
Ezt ebbõl vontam le, de nyilván szövegértési problémáim vannak: - aztán tekintélyes létszámú lázadó vagy éppen ellenséges erõket daráltak le úgy hogy õk maguk gyakorlatilag alig sérültek meg- Bocsáss meg magasságos mester, hogy kiragadtam ezt a részt a szövegbõl és erre merészeltem válaszolni.
Bizony a jó öreg csúcstechnikát képviselõ a rpg7 rengeteget fejlõdött az elmúlt 60 év alatt.😊 Ami a messze legelterjedtebb kézi páncéltörõ amit az ellenállók használnak.
A tankot támogató gyalogságról meg annyit, egy egy sniper vagy lmg könnyedén leválaszthatja és szabad az út az rpg-s pajtiknak. Majd amilyen gyorsan feltûntek, olyan gyorsan le is léptek. Tökéletesen bevált taktika a gyakorlatban.
Na ilyen mikor cinikus vagyok.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Abban szerintem itt mindenki egyet értett, hogy a harckocsikat nem városi harcokra tervezték, de alkalmassá lehet õket tenni rá!! de amint írtam már jópárszor, többnyire csak támogató szerepkört kapnak, az már régen rossz ha valaki tankokkal akar bevenni egy várost, azzal max csak lerombolni lehetne.
Viszont amiket leírtál megintcsak arra bizonyíték, hogy használják a harckocsikat városi harcokban is, elvégre csinálnak hozzá fejlesztéseket, költenek rá. Szóval kicsit zavaró a cinikus hangvétel egy olyan hsz-ben ami az én véleményemet igazolja.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://kep.cdn.index.hu/1/0/439/4393/43934/4393480_3d363c76e8238445cca83576b3fb8b21_wm.jpg