A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Thoryne #270022 Spoilerbe teszem me' hosszú lett. Aki nem ért velem egyet, vagy máshogy csinálja, szóljon. Nekem leginkább ezek jöttek be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, nem pont a legjobbtól kérdezed, sóher vagyok, kicsi tankra nem veszek semmit, csak ha muszáj. Ezen van egy töltésgyorsító, mert még funabb a az a "gépágyú". Aztán kifújt. Crewnak semmi sincs, mivel előzőt 3x adtam el és vettem vissza (annyira utáltam), ebből egyszer úgy, hogy a legénységet is kiszórtam vele. Én személy szerint Repairrel mennék, állandóan ellövik a lánctalpam amikor száguldok előre.. így is örülök, ha odaérek valahova, nemhogy még lelőtt lánccal.
T9-ben... Oda szerencsére nem sűrűn rak, de kb. azt csinálom amit te - állok a 2. sorban és csipegetem a morzsákat amit a nagyok hagynak. Sokszor golddal. Bónusz: trackelve tartani valakit nagyon jó vele amíg a többiek megeszik.
T8 leginkább mint T7-ben, csak óvatosabban.
T7 mész azt' lősz. Ha ott vagy előttük, sidescrape és röhögsz, miközben sz***á lövöd őket. Igazából csinálhatsz bármit, amivel megijeszted az ellenséget. Legjobb ha meg se állsz. 1-2x facehug, a másik bepánikol és nem tud mást csinálni, csak nyelni a lövéseid. Ja amúgy ha szembetalálkozol magaddal (mint most én): legalsó függőleges rész gyenge, egyel feljebb a MG port és vezető nyílás gyenge, torony alsó sarkai gyengék.