World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tény, csak ezért nem kapok idegbajt ha ötödjére is elbasszák a nyomik mert a T34-el meg társaival szépen pörög a lóvé. Talán ez a legigazságosabb mechanika mert itt jön ki a legjobban a saját teljesítmény és nem tudnak nagyon lerontani a társak.

Funny story. Ma mentem 3x su-122-44-el meg e75-el felváltva. A td-vel végig átlag fölött dobtam 430 damage stb. E75 végig átlag alatt, komolyan elgondolkoztam visszarakom a kis ágyút az is tud így ütni. 2x lõttem 368-at 400 hp-s tankokba. Végül Steppes-en nyertünk pontosan 3 perc alatt. Retards

Röhögtem kínomban.
Nem hiszem el, hogy 4 artyval azt a pontot még valaki meg meri próbálni.<#buck>
És nem is rárontottak arra az 1 védõre, megálltak célozni és lõni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezen nem veszünk össze 😊

Én inkább hiszek abban, hogy farmoláskor mindegy nyerek e vagy vesztek ha odateszem a vasat. Így Sztóikus nyugalommal pörgetem a csatákat 😄

A wot wiki nagyon jó dolog kivéve amikor nem, én inkább hiszek Silentstalker infójának. Ami nem nagy dolog mert tapasztalom hogy hasonló sebzénél több pénzt kapok gyõzelemnél, szóval az a 30% nagyjából hihetõ.

Hát úgy értem hogy ritka a Type 59 hogy kábé egy éve már nem is lehet kapni
Végre 1 valamire való kör Dagival.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A Wot wiki ezt írja: "The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle."

Na most döntsük el melyik az igaz 😄

A csatlakozásért járó alap kredit (ami a jármû tierjetõl függ) szorzódik fel 1.85-el gyõzelem eseten - a wot wiki szerint.

Még szép😄 Máskor meg röhögve pattintottam az IS 6-ot kombóba minimum 4x-er...<#eplus2> Szegényre ezért úgy vigyázok mint a hímes tojásra. Mellesleg mondhat akárki akármit, a németek igen is szívatva vannak a játékba. Ez t 7 tankoknál a legviccesebb: Az Is ha megvan a torony lánctalp már mehet rá az elõdtõl örököllt 100 vagy 122mm-es. T-29 re megy a 90mm-es löveg és alapból egy csodás torony. Tigris koma mit örököl? Vagy egy gyorstüzelõ "nagyátütõerejû" 75mm-est vagy az L/58-ast ami sebez de nem üt át... ki lehet bírni nem arról van szó dehát na. Arról nem is beszéllve hogy az IS a Királytigris kortársa volt, ha a játékban egy tierben lennének akkor a német lenne az OP😄

De visszatérve, tényleg sérülékeny a kicsike de odafigyelve lehet vele aratni😊
Régebben olvastam a for the Record blogon. Valami dev említette az oroszoknak aztán a srác lefordította. Helyi blog vagy Q&A volt.

Errõl tudsz linket is adni?

T5-be jön egy új brit heavy,de annyi.
1x volt gift shopban talán a Type62...néha lehet nyerni contesten,nem túl sûrûn látni.
(Type59 mitõl ritka?)
1,3-as szorzó van ha nyersz creditre. Valóban nem sok de észre lehet venni pláne jobb köröknél

az az, csak az a régi verzió.

az eredeti oldal:
WotLogger3

Skacok a 8.6-al fog jönni valami új prém tank??? Vagy Type 62-es prém motyót hogy lehet venni? Az is olyan ritka mint a Type 59?
😊

popey8
Nálam totál nem ez jön be. Tudnál egy linket adni ehhez?

Ez jön be:

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lehetséges 😊

Két konkrét esetre emlékszem, mindkettõ az automata ban systemnek volt köszönhetõ. Egyszer egy csatán belül tk-ztam le két jóképességût, egyszer pedig a kezdõkörön belül sikerült kilõnöm egy szándékosan blokkolót.
Lehet, kaptam máskor is, de azok nem maradtak meg bennem.

JeffDunham
REPLAY
A kezdeti sok bénázás engem is aggasztott, de a végét szerintem szépen oldottam meg. Aki meg szeretné nézni annak feltöltöttem.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szóltam hogy nem tetszik a stílusod. Ha nem tudsz egy témáról rendesen beszélni anélkül hogy ne csapnál személyeskedésbe akkor inkább hallgass.
Nm kell fenyegetéseket behozni, nem a dedóban vagyunk, persze ha neked az kell, találj ki magadnak vmi félelmetest. Rádbízom.

?Lõni?
What does it mean?
Emlékezz:Tegnap írtam a wot=bari közt=xy hónap semmi nem változik...
De ez...?Xar játékon összebeszélni(szándékos nem vitázi).
Sztem minenkinek kéne 6 hónap eü szabi.xvm módtól független...
Nem normális,h olyan dolgokon pörögnek az emberek,h ihaj...A fél világ éhezik,Mo-n a minimál bér x része az átlag eunak...stb.
Erre ez a tök wot a téma.
Nem kell besírni,de gyerekek vagytok....

Maala
Hmm, akkor ki az, akit állandóan chatbannoltak, Wlanseraf? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Bal alsó sarokban nekem csak szürkeség van. 3.085-ös verzió van fent.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nem én kérdeztem, nem én válaszoltam rá, szóval ne engem piszkáljatok hogy miket fordítanak le és miket válaszolnak a Q&A "szakemberek"

vegyek vissza ?
0., miért is, semmi anyázás, szidalmazás, alpári bunkó mondatom nem volt.
1., én csak próbáltam segítene ez eredeti embernek aki félreérti a mondatokat (amit még félre is fordítanak), te meg próbálsz a mondataim értelmezésébe belekötni mert nincs jobb dolgod, miközben magad is tudod a választ, csak lovagolsz a VAN/NINCS/KICSI jelentés különbségén.
2., ezt ne Te mondd meg!
3., ha nem veszek mi lesz ? küldöd a nagy tesót és megver ? vagy szólsz anyucinak.... ejnye, lazítsd már el magad!

Nem érdekes, gyere lõni.

Hi.A game banhoz mi kell,hogy érted el?
Én 2 végletben vagyok,lehet a win rate miatt több a dicséret,de ez kizárt.
Hallgatlak..

Ezek szerint akkor vagy mindketten hülyék vagyunk nem tudom..Uninstall??

Micsoda? Én még soha nem kaptam csetbant, hiába is dolgozom rajta folyamatosan 😄
(viszont game bant már sikerült néhányszor 😛 )

Hi.
"azt írod:"gyakorlatilag nincs különbség", utána meg:"pár ezres max", tehát van."

Ez most tényleg olyan nagy dolog?Esetleg nem lehet,h te vagy szõrös szívû?

A témáról nekem is az jön le,h igazán nagy különbség nincs.

te nézted el, vagy csak 1 csatát mentél, 2.tól írja. amúgy bal alsó sarok

Figyu, az értelmes kommunikációba az is beletartozna, hogy adnak egy olyan választ ami egyértelmû.
Amikor 50-80-100Ks bevételekrõl beszélünk, akkor az a bizonyos pár K, amit azért kap vki mert belépett a csatába (ez az egyetlen dolog ami szorzódik victory esetén) gyakorlatilag irreleváns. Ezért írtam azt hogy nincs különbség, mivel SEMMI amit a csatában teszel nem szorzódik.

Persze lehet szörszálat hasogatni, meg úgy válaszolni ahogy pl a hivatalban szokás ahelyett hogy ÉRTELEMMEL válaszolnának.

Mert ha már igent mond, legalább mondhatná hogy igen van, de lófasz.

Stilusodból meg vegyél vissza.

Master91
ès gondolom sebzett is! :S nesze neked 70fokos tuti pattanàs....
popey8
Köszi. A WoT loggert tesztelem éppen, de ha jól látom ez nem írja ki a napi gyõzelmi arányt. Én néztem el vmit vagy tényleg nem?

amúgy is az egész irreleváns az eredeti probléma szempontjából, az illetõ azt hitte ez 8.6-ban változik. de ez nem a changelogban volt hanem a Q&A-ben.

amúgy egész jól ellentmondsz magadnak még egy mondatban is, és még a magyar mondatokat sem érted.

azt írod:"gyakorlatilag nincs különbség", utána meg:"pár ezres max", tehát van.

de mint írtam, bár úgysem érted a mondatot :-(

a kérdés ez:"van-e különbség ...." , érted ????

érdekes amúgy hogy a Q&A válaszadója egybõl megértette a kérdést :-)

amúgy gondolom neked mindegy, mert ha azt válaszolják hogy NINCS, akkor meg arra mondasz ellent, hogy márpedig egy kis különbség van.

Nos nekem volt olyan élményem mikor a T 29 úgy talált el hogy súrolni kellet volna.... szinte párhuzamosan jött a fronttal és egy bazi hosszú becsapódási kráter keletkezett...
Múltkor kitárgyaltuk. Gyakorlatilag nincs különbség, pár ezres max még high tier prémnél is.

Szia!(Inkább 2x,mint 1x sem)
"Nem is az...ki lehet ennyit termelni ezekkel az adatokkal. Viszont mai napig nem értem azt hogy hogyan lehetséges ilyen szintû eredményt elérni szinte minden tankkal??? Ennek a csókának mindegy milyen traktorban ül, mindent visz! Ez beszarás baszki! Hogy lehet ez? kábé 2 hónapja kezdtem egy új accot amivel 800csata körül járok és 55% vinráta meg 1650effit sikerült össze buherálni. Hogy a faszba lehet valaki 60-70%-os vinrátával meg 2500-as effivel??? Ennyire balfasz vagyok vagy mi???"

Saját magad megválaszoltad."Kábé 98% random...2% szakasz"
Szándékosan beraktam ide mindkét hsz-t!

Lehet szépeket(magas stat/dmg) írni,de a lényeg az,h egyedül kevés vagy.A nagy értékhez kellenek csapattársak is.Teljesen más DIMENZIÓ amikor úgy mész/támadsz,h melletted/mögötted van másik 2 társ(random).Leírni nem lehet,át kell élni.(Néha úgy megyünk,h 1 irodában vagyunk=q bill/ts3 sem kell=idõnyerés)
Ezért fontos a klán,összeszoksz,megismersz embereket a csatában.
Platoonban jogi eset,ha az egyikünk sokat sérül,(a másik SZÓ NÉLKÜL)elé áll=2 aktív ágyú tud tüzelni.Ezeket át kell élni,s nem leírni és mesélni.Nem lehetetlen a lila statisztika.
(+van aki a béta nyitásakor már 10-15k csatával rendelkezett=tankok többségét/ágyúkat/pályákat ismert(van új is,igen),ellenben a nagy többség a mai napig nem tudja a tankok paramétereinek 50%át sem).
pl Angol At td-ek mai napig össze-vissza lövik mindenhol

most mi a nem ? az hogy tudtuk ?

a kérdés az volt ill. a válasz hogy van-e különbség a nyertes és vesztes csata credit hozama közt: VAN.

ha ezt te máshogy tudod, akkor jobb ha utána nézel.

a gyõzelmi szorzóról itt senki sem beszélt, ne keverd ide feleslegesen.

Pedig nem 😊

Nagyon minimális a különbség, mert a creditre nincs gyõzelmi szorzó.

wot logger 3, active dossier uploader, wotstats

popey8
Tud vki ajánlani, linkelni egy olyan stat progit - már ha van - ami "élõben" követi a napi játékot. Tehát egy olyan kellene, mint ami a locastan féle stat modban van az eredmény panel legalján (játszott csaták, WR és profit). Az a gond, hogy ha kilépek vagy kidob a game, akkor az mindig újraindul, ezért kellene vmi, ami a naponta többszöri megszakítás után is követni tudja a statot. Remélem érthetõen írtam le, h mit szeretnék😊

mirõl beszélsz ???

itt látszik meg, mekkora csúsztatás van, egy hír mögött, amit átvesznek másik oldalról, aztán meg lefordítják.

1., a magyar fordítás hibás! az eredetiben nincs arról szó hogy "erõsen"
2., ez a kérdések és válaszok oldalon volt, az eredeti orosz oldalon, vagyis ez nem a 8.6 -os patch -re vonatkozik, hanem az aktuális állapotra.
a kérdés ilyesmi volt:a tankok pénzkeresete függ-e a nyeréstõl ?

és rá a válasz:
a credit mennyisége, amit egy csatában szerzel függ attól hogy nyersz-e vagy vesztel, ez érvényes a prém tankokra is.

NADE MI EBBEN A CSODA ?

ezt eddig is tudtuk!

Harmadiknak?Gyertyatartónak?<#alien2>
Ki a kettedik?(kecskeméti szó).Egyébként csak érdeklõdés a kérdés,effektív mindegy.Kéne már 1 közös platoon.
Ha nagyon visszatérek,akkor meg megyek a klánodba,ámbár 0T3P-t sem felejtettem el!Neki valóban elígérkeztem...

"Komolyan monndom, amikor ilyeneket írkálnak meg nyomják a nagypofájú dumát, már alig várom hogy jöjjön a WarThunder hogy kicsit összekapják magukat."
Ugye emlékszel a tegnapi levelmere?Ugyanezt írtam a témáról neked!

Hát akkor gyere harmadiknak 😊

Hi.Szinte fix,jól látod!

Túl nagyra tetted a mércét és túl kevés hozzá a virtual ...(memorym/penis).
Én nem panaszkodom a gondolkodás hiányára..nem idegesítem magam,lásd 6hó szünet=kisimult ráncok stb.Tudod,h nem szoktam panaszkodni..itt biztos nem,max élõ szóban.
Az igaz,ha van rá lehetõség platonnal megyek.<#alien2>
Veled is mihamarabb szeretnék!

Maala
Nyehehe, átmentem VanDaal-ba, 5napos chatban. 😄

Bár, így sajnos klán, és CW-chatre sem tudok írni. Mwahahaha.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU