banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Utánanéztem az overmatch dolognak. Ha jól értettem, akkor azt jelenti, h ha a lövedék kalibere 3x nagyobb a páncél nominális vastagságánál, akkor becsapódási szögtől függetlenül átütés történik. Ez biztos nem lehet már érvényben, mert akkor egyáltalán nem fordulna az elő, h egy T10 lövedék lepattan egy light tankról vagy batről. Márpedig egy T10 TD löveg is le tud pattanni a batről vagy a kis scout tankokról.

Ebben a szituban a páncél 100mm, a lövedék kalibere 152. Ez csak kb másfélszer van meg, szal nem történhetett overmatch. Bár lehet én értettem rosszul a wot wikin leírtakat.

Visszanéztem lassítva a szitut és sztem a kupolát találtam el. Ha mégsem, akkor ugyanolyan módon lehetett átütni azt a csapott részt, mint az IS-3, IS-4 tornyán lévő tálcát. Azt is többször ütöttem be szemből kicsit magasabbról. Ha megnézed az objecttel vmivel magasabban álltam, mint az ST-I.