banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Nekem is két accom van, amit soha nem is titkoltam.
    Ennek az az oka, hogy volt vagy 8 ezer csatám, mire tudomást szereztem a statisztikák létezéséről, addig nem igazán foglalkoztam vele. Ráadásul, valami rejtélyes szoftverütközés,(illesztőprogram, vagy nem tudom, mi) miatt minden 3.-4. meccsen kidobott a játék az asztalra. Ez azt eredményezte, hogy rengeteg tevékenység nélküli, AFK meccsem volt.
    Aztán megoldódott a technikai probléma, és ráadásul valaki felhomályosított az XVM mod létezéséről. Ekkor szembesültem vele, hogy vérpiroska vagyok és ez igen elkeserített. Mivel már nagyon nagy csataszámmal rendelkeztem,nem kellett matekzseninek lennem ahhoz, hogy kiszámoljam: az életben nem leszek még 'jó' játékos sem.
    Ezért aztán regisztráltam egy új accot, voivod30 névvel, (nem tudom,miért nem voivod 40, mert jövőre annyi éves leszek) és elhatároztam, hogy a tőlem telhető legjobb teljesítményt fogom nyújtani, mert kíváncsi voltam, mire vagyok képes. Most már-3500 csata után- nagyjából látom, hogy kb 1200-1300 wn6 körülre kell belőnöm magam. Ezt a napi statisztikáimból szűrtem le , persze még nem értem el és lehet ,soha nem is fogom, de már legalább nem vagyok vérvörös.
    Még annyi jó volt az új accban, hogy itt más tankokat fejlesztek, és ezzel változatosabb lehet a játék, másrészről, pedig ez oltári baromság, mert így újra végig kellett szenvedni a sok stock szart.

Ravasak:
    Ekkor, egy hatalmas , vakító tűzgömb jelent meg a horizonton, melyet néhány másodperc múlva hatalmas dörrenés követett, amint az aszteroida belépett a planéta légkörébe. Az emberek az utcán döbbenten megálltak és a hang irányába fordultak. Néhány másodpercnyi dermedt csend után kitört a káosz és mindenki fejvesztve-maga sem tudva hová-menekülni kezdett. Én ekkor fordultam be a sarkon frissen kifejlesztett KV-4 emmel, és a periszkópon kitekintve megállapítottam, hogy ez az aszteroida, bizony telibe fog kapni. Ekkor villant fel agyamban az utolsó töredék gondolat: Na, ne, már megint. Kib@szott arty...