World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
újraraktam a win7et új a wot nos kérdés:

mi ez a bug hogy nincs se zászló se a földön a cap körvonala? :S

ezek a modok vannak fent:
hit zone
XvM 3.5.0
Locastans Statistic Package
Grandpa's Damage Panel
J1mB0's Crosshair Mod
Enhanced HD Minimaps Gen. 2
Artasan's Damage Counter Panel

HRMOD Gun Sounds v1.56
GnomeFather's engines V0.392

elõtte is ezek voltak és nem volt gond

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Morfi
Nekem is 3 tûz a maximum, de az E-75-tel 😊

Ehh 2 egymást követõ csatában blowup!<#boxer>
Eddigi rekordom az,hogy 1 csata alatt 3x gyulladt ki a Lõwém.A harmadikat már nem élte túl.Na ott majdnem eladtam idegességemben.

Hogy rühellem azokat a fos Type-okat!!! Nemkicsit OP jószág az manapság is. Régen meg fõleg, szoptam is miattuk Kvban. Az nem elég hogy átlõhetetlen szinte a tornya? + mivel lapos ideális arctámadó is. Szerencsétlen német tankok mellé (meg kb minden mellé ami nem amcsi) beáll vagy kering jó eséllyel a toronyról fog pattogni. Rofja nem rossz, szerintem gun depression se fos (kínaihoz képest). És még t 8 ban is erõsebb mint a riválisai (t34-2nél szinte jobb).
Morfi
Mármint arra gondolsz hogy 10-esek közt vagy vele vagy hogy olyan mint egy ipari kemence? 😄
T34gyel nicns bajom, max hogy nem lehet vele gyõzni mert retardáltakkal játszok.

Morfi
A füstölgõ roncs mögül meg elõjött Hans és Dieter és nekiáltak grillezni egy kis kolbászt? 😊

Akkor a Löwe tulajok mit szóljanak?
Ha már kilencesek közt vagyok az már szinte karácsony.
De ha már szakaszoltok egy T34el az szinte tier10 csata zömmel.Na ott szinte annyit ér mint bazooka ellen az integetés.Azzal a tankkal menekülj ha tudsz. 😊

viszont a 8.6 teszten úgy vettem észre,mintha fordulékonyabb lett

Nem is kérdés. 😊

Bár tegnap pl teljesen rezignáltan vettem tudomásul, hogy agyonvertek az artyk.

Sand river, assault. Flankelésre készültem épp, mikor spottoltak és kaptam egy nagyot az artytól. Sejthették, hogy ott fogok feltûnni, mert nagyon hamar jött az áldás. Visszadobtam a lánctalpat, majd rögtön kaptam a második taslit, úgyhogy megint ott álltam letolt gatyával. Majd mikor visszarakta Hans és Dieter a láncot, jött a harmadik, majd a negyedik. Haladtam 2 métert kb egy perc alatt és csak a füstölgõ roncs maradt.

Morfi
Na arra a vacakra tuti nem cserélném be.
Nem az hogy nem vagyok vele sikeres, de még a tabnk ászt sem tudom, összeszedni vele. Bár ha nem megyek vele úgy lehet hogy nehéz. Nyomom én de fáj 😛

pointer4
Szerintem neked Type62õd van 😊
Az megy TierX ellen, a type59 max tier9be.
Ha a type59el nem vagy sikeres, akkor inkább barbie-val nyomjad 😊
Morfi
Akkor nyomi vagy 😄 mondjuk én akkor ordítok mikor artyval 200 alatt sebzek telitalálatkor...de ez egy másik mese 😊

Nem tudom,, még nem próbáltam. 😄

Max ordítani szoktam, ha telibacsap az arty. 😊

Morfi
És ha a seggemmet rázom az nem jó?

tepi1: Én nem utálom de 5 hónap óta most vettem elõ ismét 😄

Szerintem az én kezemnek se való.Már rendesen utálom a tájpot.De ma is elökell vennem farmolni.

WOT nick: tepi1

Nade, ha valaki becéloz, az elsõ dolog, hogy elkezded rázni a tank elejét, mint a bolond, miközben Duke Nukem hangján ordítasz, hogy shake it baby. Akkor találja el a lemezt a kis hülyéje. 😊

Morfi
Akkor el sem mondom, hogy a med tankokat nem szeretem 😛 Inkább scoutokat.

Hát igen, gyanús, hogy nem! <#vigyor2>
a nap vicce... Tier 8 as csata, láma Löwe szétlöveti magát mellettem, és anyázik, hogy nem segítek neki kv1s el...

Hiába ilyenek kellenek a wg nek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Morfi
Akkor ez nem az én kezemnek való. Valahogy nem igazán megy vele így 300 csata után sem.

Morfi
Nem trollkodok. Most pl egy kv-1s lõtt átt és sebzett 457-et, aztán egy t-43 lõtt át kétszer.

Szép is lenne nem lehetne átlõni! 😄 De most komolyan.
És igen, T10-et nem lát, T9 sem gyakori, és nehezen átlõhetõ! T7-es 175ös Orosz tankokat olyan szépen lehet pattintani hogy ihajj csuhajj.
Legerõsebb T8 med, tier limittel, kell több? Ja és fossa a pénzt😄
hagyjátok már, nem látjátok hogy csak trollkodik !!!

amugy 9-ig van limit.

Morfi
Mondjuk erre mondják, hogy izlések és ficamok. Mindenkinek más és más áll kézre. Ezek szerint nekem nem ez 😊

Morfi
Tudod ott az elején van egy kis lemez azt még egy picike T7-es is átlövi. Na meg aztán lehet venni kreditér komulatív lõszert az meg ott lövi át ahol akarja.
A tire limit szerintem meg maximum T10 van rajta...és az is limit. Így értetted?

Szvsz legjobb prém tank még mindig.
A type-ot? Átlövik? O.o Seggel harcolsz, vagy mi? A legkeményebb tier 8-as med. 😊

Ráadásul ha jól emlékszem most is tier limites, tier 10-zel nem találkozhat nagyon. Pedig szerintem még ott is lenne keresnivalója.

Morfi
10 Milla fedezi akkor vissza 😊 Meg akkor legalább megtudnám venni a simcity vidámpark dlc-t <#vigyor4>

Morfi
Mert még az elején mikor volt rá tier 7-es limit addig jó volt. Most meg az n em lövi át aki nem akarja 😊

és közben visszaadod a kreditet amit eddig farmoltál vele ?

Nincs.

o.O why?
Morfi
Az után érdeklõdnék, hogy a wg visszavenné-e aranyért vagy kemény HuF-ért a type 59-et. vajon erre lenne esély? 😊

Srácok szerintetek van rá esély, hogy orosz oldalon, a másik heavy ágra is legyen akció?
Ehhez a videóhoz azért még hozzátenném artys szemszögbõl, hogy K5-7re is mehet arty, a kis domb mögött nem spottolnak be, amíg nem érnek át arra az oldalra, és innen lazán tudják lõni a jobb oldalon átvonulókat (még D0-t is). Mondjuk ezt a többség nem szokta csinálni, de számítani kell erre is. Amúgy nagyjából hasonló amit quick elmondott, bár én heavyvel nem mennék le a 9-0 vonalra, ha délen kezdek, északról is csak védekezni mennék oda, nem támadni. Max gyors tankkal érdemes ott átjutni D0ig és várni, hogy a csapat lövi a spottoltakat, de az sem fix, hiszen a csapat nem mindig képes azonnal kilõni azokat, akik téged ki tudnak lõni.
Ha el tudsz jutni H5re ott már tudsz szórakozni, fõleg hulldown tankkal. De lassú heavyvel inkább maradj a házak között, vagy hegyen a TDkkel, ha van scout. Felesleges meghalni, ha nincs akkor meg valahogy el kell jutni H5re. ott már helyezkedhetsz, a másik oldalon meg szimplán az erdõ bármelyik részérõl lehet lövöldözni, attól függ hol spottolnak több célpontot.
Köszi a válaszokat. Az E8 környékén bújkáltam eddig mindig, de mostanában állandóan észrevesznek, feldarabolnak, miegymás.
A bal oldalt ki fogom próbálni. Azért fázom tõle, mert ott ha spot van, akkor az instant halál. 😊 Akkor max csak berohanni tudok közéjük, - ha van annyi idõm - egy kis zavart okozni.

Nem épp wot, de dicsekszem:

Mai szerzemény:

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Csapatfüggõ. Alapból én azt mondanám, hogy a medek délre induljanak el, 1-2 heavy beáll a templom mögé és a TDk+Artyk elég támogatást nyújtanak nekik. Meddel minnél gyorsabb annál jobb, le szoktam menni az elsõ kis erdõs részig (D-E8). Onnan lehet spottolni az átvonulókat, ha távol vannak lõhetsz is, de én inkább csak spottolni szoktam, mert lehet már egy light tank ül valamelyik közeli bokorban és felvillant. Meg az arty szeret alapból ide nézni, szóval ne állj túl sokáig egyhelyben, de pl addig lehet amíg a kukker aktiválódik, ha az van rajtad.(semmiképp se a közepére vagy a bal szélre, mert ott spottolnak a 9-0 vonalon felfele tartók. A legjobb errõl a pontról, hogy a templom mögött állókat tudod lõni, és így vagy meghalnak, vagy annyira elõre mennek, hogy a másik oldalon tudják õket lõni a heavyk/tdk/arty. Persze bármikor jöhet egy suicid scout és felvillant, de ott a bázis környékén levõ házak között tudsz helyezkedni, ha nagyon artycélpont vagy. Lehetsz suicid scout is azon a mapon, a 0 vonalon pl lemész valami masszívabb bokorkupacig, ahol megállsz és spottolod a nagy erdõben jövõket, ez csapatfüggõ, hogy mennyire fognak támogatni, általában itt csak meghalni tudsz. E8 még azért is jó, mert ha a délen átvonulókat sikerült megölni, és valószínû, hogy már csak az erdõben vannak tankok, a vízparton végig lehet menni (és már át lehet menni a vizen is fulladás nélkül), és mehetsz artyra vadászni. Suicid scout módszer mehet a templom oldalán is, ott pl a templom mellett vannak jó bokrok, de ez is csak addig jó, amíg valamelyik nem ér túl közel, akkor túl nyitott területen vagy az ellenfél csapata meg kb láthatatlanul ölhet meg az erdõbõl.
látom nem csak én vagyok skizofrén 😊
Heavyként/medként védõnek a bal oldali erdõs részbe megyek, és szigorúan csak spot. Akkor nem vesznek észre, míg én kiszúrom azt aki lopózik felfele a térkép széle mentén. Kicsit mondjuk izalmas amikor 100-150 méterre megjelenik az ellen és jön feléd, de az esetek többségében miután a dombkemperek pofánlövik õket meggondolják magukat.

Hát, én mind a mai napig a középsõ kiserdõben szoktam bújkálni. Van ott a folyó felé esõ oldalán 3 bokor, amelyek 3 oldalról fognak közre egy kb 1 tanknyi helyet. Na oda szoktam beállni.

Jó camós scouttal még lövöldözni is lehet onnan anélkül hogy spottolnának, meddel már macerásabb, ott csak akkor szoktam ha nagyon biztos vagyok benne hogy az út és viz közt nincs ellen.

De lényeg ami lényeg, nekem a kezdetek óta mûködik ez és nem nagyon érzek változást.

A legújabb szopópályám malinovka assault. Amíg nem tervezték át a pályát, az egyik kedvencem volt. Most megdögleni járok oda. Anno a középsõ kiserdõ minden irányból (támadó/védõ) király volt, most viszont azonnal spottolnak és nem is lehet elbújni semmi mögé. Ötlet, hogy egy meddel merre érdemes ott menni?

nekem legjobban az fps buggal van gondom...
állítólag most fogják javítani
scouttal, artyval 1 álom az a map, minden mással ízlés kérdése (én utálom, fõleg heavy-vel, legfõképp délrõl)
én is kibaszott módon rühellem....
fõleg azért mert a bokros+sziklás részen 10fps-em van :S:S

ha meddel vagyok vagy lightal akkor nincs gond...
ha TD-vel vagy HVY-vel akkor szopás :S
Ha még nem láttad, hátha tud újat mondani! 😊

Redshire
Jah igen, azért gondolkoztam még az orosz másik TD ágban, mert teszten már több kört is mentem az Object 268-al és nem igazán éreztem rá, pedig elvileg az tényleg mindenben jobb, mint a 704. Szóval lehet megérné átmenni a másik ágra és ott megtartani a 9-est, mint megvenni a 10-est? A 704-est nagyon szeretem, de nekem lassú így annyira nem szívesen tartanám meg.

Gondoltam teszten megnézem az új orosz TD ágat, szeretem a gyors tankokat. Ez a SU-122-54 meglepõen jóra sikerült. Hihetetlen agilis kis jószág, a camo értéke még az Object 704-nél is jobb. Viszont összehasonlítottam a francia 9-es TD-vel és ott már az látszik, hogy szinte mindenben jobb a gall. Jobb fegyver, jobb frontpáncél. Egyedül a kisebb forgási sebessége, ami gyengébb. Aki játszott mindkettõvel az meg tudja erõsíteni ezeket, mármint, hogy ha van franciám nem érdemes az oroszra is rámenni? Még nincs meg a francia, de arra már elindultam.

Annál jobb:

Melyik ország fõvárosa Budapest?
Amcsi picsa: õõõõ. Európa?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

tök mindegy.

gondolkozz kicsit:
a 400+periszkop az jelenti hogy ha a pusztában szemben veled ,bokor nélkül áll valaki azt fogod észre venni, a többit kitalálod....

tehát ha egy jó camós orosz TD, 100 méterre van a bokorban, tök mindegy milyen a látótávod, akkor sem veszed észre.