banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nyomiarty
    Köszi! :)

Nem vagyok egy pro játékos,sokszor sokat hibázom,főleg ha nem vagyok túl jó hangulatban de ez a tank úgy látszik elkényeztet a napokban.Ma is összejött vele egy Radley,Kolobanovval fűszerezve.(azt véletlenül Gottfriedként tettem fel ide. Néha magam sem tudom ki vagyok :D) Igaz ez csak T6 csata volt és KV1s-ek maradtak a végére.Van egy nagy előnye ennek a tanknak,mégpedig az hogy nem tartanak tőle.Ezt ki lehet használni.Igaz hogy papír de a Konisch piszok gyorsan lő és golddal 221 az átütése T5-ben.Sima AP-vel is 157mm(a KV1 top ágyúja golddal 161) Szóval a t7 tankokat is viszi szemből ha a helyzet úgy kívánja.Egy dolgot nem szabad vele,annak ellenére hogy heavy,támadni.A gyenge páncél erre nem teszi alkalmassá de az az ágyú tökéletes támogató tankká teszi.Az egyetlen heavym ahol a legénységnek még álcája is van és ez már sokszor mentett meg. Szerethető kis vas. :)