banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Én 278 csatát mentem eddig a Type 58-cal.
    Ami tetszik benne: magas camo (hálóval és crew skillekkel döbbenetesen jó), jól mozog, viszonylag használható ágyú.
    Ja a színe jobb. Bár ez ízlés kérdése.
    Ettől függetlenül az összes modullal (nagy motor is) és 100% + skilles legényekkel együtt is utálom.
    A stock állapothoz képest csak alig javul később. Az ágyú depressionja meg pont olyan szar mint a többi kínain, szovjet társán jobb.
    A T-34-85 nekem sokkal jobban bejött. De T6 mediumként a Jumbo is jobb, egyes német közepesek, pld az überállat VK 30.02 (M) (71% WR), vagy a VK 30.01 (P).

Sunsetjoy-jal ellentétben én inkább javaslom előbb a heavy vonal kihúzását és utána a medet, mert:
    1. Az IS-2 olyan mint egy buffolt IS, bár 8.8 óta az ágyúja már nem olyan hatékony, de akkor is funtank
    2. Az IS-2 stock ágyúja (100 mm 44-100JT) a T-34-1 top ágyúja egyben, tehát megkapod ingyen, nem kell kigrindelni!

A top motort azért érdemes kikínlódni, mert T-34-1-re is rámegy, és inkább a Type-58-on szenvedj vele.
    Nekem nem jött be, más a játékstílusom, az M4 Easy 8-ra hasonlít inkább, amit rettenetesen gyűlöltem.