World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért jó a chatban mert nem tudom a jó büdös kurva édes anyjába elküldeni az eprészõ retardált vérvörös babuinokat.... akik igazából értelmes lények csak azt hiszik offline játszanak körökre osztott my little pony játékkal..😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szép volt, grat. <#eljen>#eljen>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Már helyesbítem is önmagam . A Supertesterek is csak TESZTELIK szóval valamikor kapható lesz .
Most olvasom máshol .
"Tesztelés céljából a Supertester-ek megkapják az alábbi jármûveket: Kínai prémium nehéz tank: 112 (tier 8) "
Tehát ezt sem tudom megvenni . Mint a Type59 et sem . 😞
"Tesztelés céljából a Supertester-ek megkapják az alábbi jármûveket: Kínai prémium nehéz tank: 112 (tier 8) "
Tehát ezt sem tudom megvenni . Mint a Type59 et sem . 😞
Én meg szégyenszemre most futottam csak Mastert a T-29-el, mondjuk jól sikerált😄
Elég jó XP medál meg egy nyomi sniper😄
Elég jó XP medál meg egy nyomi sniper😄
Tegyük hozzá azt is, hogy a wt-k is ugyan ezt teszik és abban se vagyok biztos, hogy nem õk kezdték el!😊
A 112 kínai prém tier limites lesz, aka t9 max, mint az is6-nál és az e25 is csak t8 csatába kerülhet max.
- the range of shells in meters is 325-390m on rapid fire guns and 720 on regular non-arty guns
- Komarin and Swamp will still return
- it is confirmed that 8.8 will bring SOME vehicles and it was confirmed they won’t be American regular vehicles.
Today I heard an interesting theory on RU forums (allegedly from come community contributor folks there) as to what it might be: British line, ending with Chieftain prototypes, also having allegedly some light tanks… with 20pdrs. Odd, but I really hope it’s true 😊
A 112 kínai prém tier limites lesz, aka t9 max, mint az is6-nál és az e25 is csak t8 csatába kerülhet max.
- the range of shells in meters is 325-390m on rapid fire guns and 720 on regular non-arty guns
- Komarin and Swamp will still return
- it is confirmed that 8.8 will bring SOME vehicles and it was confirmed they won’t be American regular vehicles.
Today I heard an interesting theory on RU forums (allegedly from come community contributor folks there) as to what it might be: British line, ending with Chieftain prototypes, also having allegedly some light tanks… with 20pdrs. Odd, but I really hope it’s true 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Grat az kemény😊))
Support se semmi😊 írtam nekik hogy hogyan lehetek még 3 napig chatban-on egy 3 napos büntin, úgy hogy pénteken léptem be útóljára
Fogták és törölték a ticketet😄DD
Fogták és törölték a ticketet😄DD
Szép munka volt! Melyik löveggel sikerült?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ja fejlesztik a tabletest, fejlesztik a konzolost, fejlesztik a repulost, fejlesztik a hajokazast... Kivancsi vagyok mennyi eroforras es fejleszto marad a PC-re mert eddug se eroltettek meg magukat tulzottan. Az X-Box 360 meg teljesen mas API, koze se lesz a PC-hez. Ha One-ra fejlesztenek talan abbol profitalna a pc-s tabor is.
Saor Alba
Hehhe, a ruszki forumon bannoljak azokat akik csak meg merik emliteni hogy War Thunder... 😊)
Saor Alba
igaz hogy kicsi tank és az is igaz hogy OP de azért a 14 kill(a 15.-et is sebeztem) még itt is elég szép eredmény 😊
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. június 11. 17:56:32
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 1 409
Szerzett kredit: 19 763
Csatában elért Achievement: Raseiniai hõsök medál, Acélfal, Top Gun, Hidegfejû

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. június 11. 17:56:32
Jármû: T18
Szerzett tapasztalat: 1 409
Szerzett kredit: 19 763
Csatában elért Achievement: Raseiniai hõsök medál, Acélfal, Top Gun, Hidegfejû
Nekem is a tarackal jött össze a Topgun+Ácstanker kombó.
nem tudom már ki mondta h tegyem fel AT-2re a tarackot de <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#vigyor1>#vigyor1><#nezze>#nezze>

Lánctalp is spaced armor lesz? Ez ugye csak kacsa?
Errõl az esetrõl jut eszembe, hogy ma mi volt. 1vs1be keveredtem hirtelen egy t10 heavyvel. Leo protoval voltam. Rákanyarodtam, de látom, hogy az arty jelöli, ezért utána direkt eltávolodva tõle nagyobb ívben kanyarodtam, hadd lõje. 2 sec és bumm már kapta is az áldást, utána már csak be kellett fejeznem 😊 Szóval van ellenpélda is. Régebben ezt lehet benéztem volna, de úgy érzem még mindig tudok fejlõdni, pont azért, mert többször jól kezelek bonyolultabb szitukat, és jól veszem észre a lehetõségeket...Mondjuk nekem még van hova fejlõdni...
Ez már rád van bízva, ha abból indulok ki, hogy a Tigrisekkel az ember ha teheti messzirõl lövöldöz, akkor távcsõ + venti + rammer, de ugye sosem tudhatod neked melyik stílus fog bejönni.
Nem, mert akkor fehéren villog a foglalás jelzõ sávocskából az amit már elfoglaltunk(vagy õk).
Többször volt és csak ezen a pályán.
Az sem segített, ha kimentem a körbõl és újra bementem.
Többször volt és csak ezen a pályán.
Az sem segített, ha kimentem a körbõl és újra bementem.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
mi a rákos kurva édes anyját gondolja a sok gyökér hogy az AT2-õt meg kell tolni?????
minden kis papír szar nekem jön hátulról h toljon erre lemegy 5-10-20hp-ja minimum... egybõl ráfordulok és kilövöm a kurva anyjába, utánna meg megvan sértõdve hogy miért lõttem ki -_-
minden kis papír szar nekem jön hátulról h toljon erre lemegy 5-10-20hp-ja minimum... egybõl ráfordulok és kilövöm a kurva anyjába, utánna meg megvan sértõdve hogy miért lõttem ki -_-
Köszi, és milyen felszerelést érdemes rárakni?
A Tiger P egyszerûen jobb. A sima tigrincs valamivel mozgékonyabb, de nem szignifikáns a különbség. Elõbbi papír, a Tiger P frontja ellenben baromi erõs.
Azért is kérdeztem õt külön meg. 😊 Hátha van kedve kifejteni az ilyen nooboknak, mint én.
Basszus, pár hónap után újra elõvettem a játékot és 5 perc elteltével, a kezem már vérzik, a szobában a bútorok pedig egy kicsit átrendezõdtek. Csak belõlem tudja ennyire kihozni az állatot? <#boxer>#boxer>
Tigrisre milyen felszerelést érdemes rakni? Valamint még egy kérdésem lenne ahhoz, aki mindkettõt próbálta miben jobb v. rosszabb a Tigris P a sima Tigristõl?
...Én reggel láttam felkelni a napot....
Oddball már szólott 😊
Öööööö. Talán itt beszélgettek róla.
Esetleg valaki nem tudja hogy ez mit jelent majd/most, akármi?
Oddball?
Esetleg valaki nem tudja hogy ez mit jelent majd/most, akármi?
Oddball?
szarkazmus?! 😄
Az általam felsorolt problémák valósak és léteznek!!! 😊
Ellenben az 500+ sebzésû ágyúval oldalba lövök egy light tankot és vígan tovább gurul, a mezõ közepén mozgás közben eltünõ 60 tonna+ monstrumok, 4db 8-as td vs 4db 8-as light, anomáliák a térben és idõben és hasonló _nyilvánvalóan_ kitalált jelenségekkel.
Just trolling.. 😊
Az általam felsorolt problémák valósak és léteznek!!! 😊
Ellenben az 500+ sebzésû ágyúval oldalba lövök egy light tankot és vígan tovább gurul, a mezõ közepén mozgás közben eltünõ 60 tonna+ monstrumok, 4db 8-as td vs 4db 8-as light, anomáliák a térben és idõben és hasonló _nyilvánvalóan_ kitalált jelenségekkel.
Just trolling.. 😊
Majdnem ellõttem minden lõszeremet,már prémmel voltam kénytelen lõni...és a JT88 megmagyarázza,hogy noobok vagyunk...õ aki szart se csinált,gyáván állt üres oldalon,simán nyerhette volna nekünk a meccset,de végül leállt az artyval keringõzni...full hp-n,és csak azért nem döglött meg mert a 8hp-s Löve behúzta(ja bezzeg nem tudott nagyot dobni rá hogy kilõjem ofc maradni kellet valami minimálisnak rajta...)
Ja am:
Exp: 1 291 + Credits: 64 989
Védõ és szárnysegéd...felér egy gõzelemmel így is...
Ja am:
Exp: 1 291 + Credits: 64 989
Védõ és szárnysegéd...felér egy gõzelemmel így is...
A viccet félretéve.. a felsorolt listában azért bõven akad olyan dolog, ami talán nem bug, de csak azért nem mert tudnak róla és b*sznak megcsinálni.
És igen, ezt hívják õk feature-nek, pedig..
Jobban belegondolva az összes felsorolt dolog létezõ és valós probléma, csak igyekeznek nem tudomást venni róla -> ergó nem léteznek 😊
És igen, ezt hívják õk feature-nek, pedig..
Jobban belegondolva az összes felsorolt dolog létezõ és valós probléma, csak igyekeznek nem tudomást venni róla -> ergó nem léteznek 😊
Már most az.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ott fogom felakasztani magam ha a lánctalpból spaced armort csinálnának... hol olvastál ilyet?
Mert ennek semmilyen történelmi/tchnológiai/játékmechanikai értelme nincsen, a spaced armor az legalább vmi realitás miatt van benn.
Mert ennek semmilyen történelmi/tchnológiai/játékmechanikai értelme nincsen, a spaced armor az legalább vmi realitás miatt van benn.
Hát, volak it screenshotok ahol nagyon csúnyán nem adta vissza.
És sztem az MM alapspecifikációja az hogy a tiereket passzintja, szóval én sem hinném hogy direkt csinálták ilyenre...
És sztem az MM alapspecifikációja az hogy a tiereket passzintja, szóval én sem hinném hogy direkt csinálták ilyenre...
Öööööö... csak mint az ördög ügyvédje kérdezem, nem lehet hogy az ellenféltõl is állt benn vki a körön belül?
A sok ház mögött meg a bokrokban jól el lehet bújni, így lehet blokkolni az ellenfél foglalását.
(persze lehet bug is, én ilyet nem láttam de hát a bugoknak van egy olyan szokása hogy bizonyos szitukban jönnek csak elõ, tehát egyszer van, egyszer nincs).
@Radioaktiv: nagyon erõs szarkazmus szagot érzek 😊
A sok ház mögött meg a bokrokban jól el lehet bújni, így lehet blokkolni az ellenfél foglalását.
(persze lehet bug is, én ilyet nem láttam de hát a bugoknak van egy olyan szokása hogy bizonyos szitukban jönnek csak elõ, tehát egyszer van, egyszer nincs).
@Radioaktiv: nagyon erõs szarkazmus szagot érzek 😊
Ok, félreértettelek.
Nem de nem is abban kompenzál hanem tier számban. Ez nem bug ez egy ordenáré rossz megoldás az mm-ben, de nem bug. 😉
Amúgy amit észrevettem az artistákon, hogy ugyan nem több mint más tierben de tele van iq huszárral.
Tegnap egy csatában artyban, gaywagon pantherben (pfúj utáltam is magam) voltam én is, meg rajtam kívül még hárman (2 gw tiger meg egy ob212). Egy t34 éppen flankelni akarta egy ferdinket, én jeleztem, hogy lõni fogom a t34-et de megvártam még a ferdi hátrább tolat. A srác értelmes volt mert szándékosan hátrált a jelzésem miatt. Lõttem, hagytam is a 900 HP-s t34-ben 138 hp-t. A ferdibe volt még annyi hp, hogy egy lövést kibírt volna ha nem is vastagon, meg szembe is volt a t34-el és be is töltött ergo kilõtte volna, de....
Itt jött a nagyon értelmes csapatársam egy gaywagon tigerben, és szó nélkül oda durrantott, de random közbe szólt és szépen a lövés a két tank közé eset, hát nem megpusztult mind a kettõ. A TD-nk nem anyázott de nekem lett volna kedvem. Egy rühes gwt-vel biztos azt a 138 hp-t kellet lelõni volt más célpont ahol ráadásul hasznosabb is lett volna, de nem kell az az egy kill, még ha cserébe kilõvi a csapattársat is. De legalább jelzet volna de nem csak úgy bum a semmibõl. Idióta barmok...
Tegnap egy csatában artyban, gaywagon pantherben (pfúj utáltam is magam) voltam én is, meg rajtam kívül még hárman (2 gw tiger meg egy ob212). Egy t34 éppen flankelni akarta egy ferdinket, én jeleztem, hogy lõni fogom a t34-et de megvártam még a ferdi hátrább tolat. A srác értelmes volt mert szándékosan hátrált a jelzésem miatt. Lõttem, hagytam is a 900 HP-s t34-ben 138 hp-t. A ferdibe volt még annyi hp, hogy egy lövést kibírt volna ha nem is vastagon, meg szembe is volt a t34-el és be is töltött ergo kilõtte volna, de....
Itt jött a nagyon értelmes csapatársam egy gaywagon tigerben, és szó nélkül oda durrantott, de random közbe szólt és szépen a lövés a két tank közé eset, hát nem megpusztult mind a kettõ. A TD-nk nem anyázott de nekem lett volna kedvem. Egy rühes gwt-vel biztos azt a 138 hp-t kellet lelõni volt más célpont ahol ráadásul hasznosabb is lett volna, de nem kell az az egy kill, még ha cserébe kilõvi a csapattársat is. De legalább jelzet volna de nem csak úgy bum a semmibõl. Idióta barmok...
Igen, csak nem vagyok biztos benne, hogy így fog múkodni. Az indián nyel be nálam sok sebzést a lánctalpon, lehet, hogy ezek egy része ezentúl át fog menni. De ki tudja. Pont ezért vagyok rá kíváncsi.
Az se hp-ban se tûzerõben nem megfelelõ kompenzáció.
Miért? Õszintén kíváncsi vagyok.
Én is toltam bele pénzt és rengeteg idõt. Nem bántam meg, mert szórakoztat és kikapcsol. Sok idegesítõ bug/feature 😊 van a játékban, de az összképe pozitív. Ha nem élvezném, akkor nem tölteném vele az idõmet. Nálad ez hogyan mûködik?
Én is toltam bele pénzt és rengeteg idõt. Nem bántam meg, mert szórakoztat és kikapcsol. Sok idegesítõ bug/feature 😊 van a játékban, de az összképe pozitív. Ha nem élvezném, akkor nem tölteném vele az idõmet. Nálad ez hogyan mûködik?
@lammaer: "- ha az MM csuklik a tierrel kapcsolatban (mondjuk T8 heavyt rak T9 ellen)"
Nem biztos, hogy bug, mert lehet máshol visszaadja a tiert. Például egy T5 helyet T6-ot ad a csapatban.
@stoppos: "Mindenestre várom, hogy mi lesz, ha a lánctalp spaced armornak fog számítani. Kíváncsi vagyok mi lesz."
Ez fölöttébb érdekes lesz mondjuk egy olyan tanknál mint a churchill ahol ha emlékem nem csal szinte az egész oldala egy nagy lánctalp. Meg a sok kis lapos tanknál ami éppen csak a lánctalp felé ér, na azt aztán lehet majd oldalba lövöldözni. Érdekes lesz, de majd meglátjuk a vak is ezt mondta.
Nem biztos, hogy bug, mert lehet máshol visszaadja a tiert. Például egy T5 helyet T6-ot ad a csapatban.
@stoppos: "Mindenestre várom, hogy mi lesz, ha a lánctalp spaced armornak fog számítani. Kíváncsi vagyok mi lesz."
Ez fölöttébb érdekes lesz mondjuk egy olyan tanknál mint a churchill ahol ha emlékem nem csal szinte az egész oldala egy nagy lánctalp. Meg a sok kis lapos tanknál ami éppen csak a lánctalp felé ér, na azt aztán lehet majd oldalba lövöldözni. Érdekes lesz, de majd meglátjuk a vak is ezt mondta.
"-munka közben a tankok nem mennek nyertes csatákat távollétemben"
Ez tényleg idegesítõ bug. Írtam is egy botot, de letöröltem, mert jobban játszott, mint én. 😊
Ez tényleg idegesítõ bug. Írtam is egy botot, de letöröltem, mert jobban játszott, mint én. 😊
Hát a nullás sebzésre a játékosok azt mondják bug, a fejlesztõk, hogy feature. 😊
Az igazság valószínûleg valahol a kettõ között van.
Mindenestre várom, hogy mi lesz, ha a lánctalp spaced armornak fog számítani. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Nem játszottam túl sokat mostanában, de a láthatósági rendszer nem tûnt problémásnak. régebben rosszabb volt.
Az igazság valószínûleg valahol a kettõ között van.
Mindenestre várom, hogy mi lesz, ha a lánctalp spaced armornak fog számítani. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Nem játszottam túl sokat mostanában, de a láthatósági rendszer nem tûnt problémásnak. régebben rosszabb volt.
Ismert bugok:
-nem nyerek minden csatában ÉS nem kapok minimum 50.000 pénzt (ez tuti bug!)
-nem egyesével és szabályos idõközönként, valamint seggel elõre tünnek fel elõttem az emberek
-saját csapattársaim nem halnak meg értem kérdés nélkül
-nem én vagyok a legnagyobb és egyedül legnagyobb tank a csatában
-munka közben a tankok nem mennek nyertes csatákat távollétemben
-nem nyerek minden csatában ÉS nem kapok minimum 50.000 pénzt (ez tuti bug!)
-nem egyesével és szabályos idõközönként, valamint seggel elõre tünnek fel elõttem az emberek
-saját csapattársaim nem halnak meg értem kérdés nélkül
-nem én vagyok a legnagyobb és egyedül legnagyobb tank a csatában
-munka közben a tankok nem mennek nyertes csatákat távollétemben
Bug még Prokhorovka pályán az egy zászlós csatában amikor a körön belül vagyunk, egyszerûen nem számol foglalási idõt.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Egyébként a vicces az, sok dolgot BUGnak kiáltanak az emberek, pedig nem az. Lásd:
- az hogy az MM magasabb szintû tankok ellen rakhat, nem BUG
- az hogy egy magot használ a játék nem bug
- az hogy van a játékban arty, nem bug. Akoor sem ha oldalanként 5 van
- a 0-s sebzés nem bug. Idegesítõ, de van rá magyarázat, ilyenre csinálták meg hogy a modul benyeli a sebzést (Serb még büszkélkedett is vele isten nyugosztalja, hogy X tank lánctalpa mennyit tud megenni)
- az hogy az MM nem veszi figyelembe a tankok típusát (egyoldalra kerül a sok TD, a másikra meg a sok scout) nem bug. Az MM by design csak a tiert nézi
- a láthatósági rendszer a maga varázsbokraival ismert mechanizmus. Tõlem 50 méterre nem szoktak eltûnni a tankok a pusztában, elég jól megélek belõle.
- az hogy az arty csak akkor jelenik meg ha már nekimegyünk by design ilyen (magas camo érték)
Ami SZERINTEM bug:
- ha az MM csuklik a tierrel kapcsolatban (mondjuk T8 heavyt rak T9 ellen)
- beakadások textúrákba (ez már nem túl gyakori sztem)
....hmmmm.... nem is ugrik be több 😄
- az hogy az MM magasabb szintû tankok ellen rakhat, nem BUG
- az hogy egy magot használ a játék nem bug
- az hogy van a játékban arty, nem bug. Akoor sem ha oldalanként 5 van
- a 0-s sebzés nem bug. Idegesítõ, de van rá magyarázat, ilyenre csinálták meg hogy a modul benyeli a sebzést (Serb még büszkélkedett is vele isten nyugosztalja, hogy X tank lánctalpa mennyit tud megenni)
- az hogy az MM nem veszi figyelembe a tankok típusát (egyoldalra kerül a sok TD, a másikra meg a sok scout) nem bug. Az MM by design csak a tiert nézi
- a láthatósági rendszer a maga varázsbokraival ismert mechanizmus. Tõlem 50 méterre nem szoktak eltûnni a tankok a pusztában, elég jól megélek belõle.
- az hogy az arty csak akkor jelenik meg ha már nekimegyünk by design ilyen (magas camo érték)
Ami SZERINTEM bug:
- ha az MM csuklik a tierrel kapcsolatban (mondjuk T8 heavyt rak T9 ellen)
- beakadások textúrákba (ez már nem túl gyakori sztem)
....hmmmm.... nem is ugrik be több 😄