A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezek a WG-sek tényleg húgyagyúak. Igen a 850-es alfájú TD-ket is kéne nerfelni, de nem így (-100 alfasebzés nem nerf). A nagyobb probléma sztem az ilyen 1k felett (alfa vagy tár mindegy) sebző szarokkal van. Azokhoz bezzeg nem nyúlnak hozzá. Sőt, még jön a nyomorult Waffentróger is.
Pályákkal kapcsolatban: Az új Serena Coast meg Swamp nagyon jó, élvezetes mapok lettek. Viszont Komarin fosabb, mint volt, nem is szeretek rajta játszani, míg a másik 2-őn igen. Severogorsk átdolgozás érthető, gagyi pálya. Alig lehet vmit csinálni és az egyik oldal jobb pozícióból indul, mint a másik, nem beszélve arról, h mindkét oldalról át lehet lőni a másikra. Steppes-t én sem értem, sztem nincs vele semmi baj. Minden tanktípussal jól játszható, egyik kedvenc pályám. Mines encounter sztem jó, ott szerettem ezt a játékmódot. Viszont Mountain Passal elégedettek, ráadásul nagyon? Hol élnek ezek? Szar játszhatatlan az egész ugyanúgy, mint Red Shire. Beáll vmi kis light a szikla mögé és 2 perc alatt befoglalja a bázist, mert a 3 útvonalból amin el lehetne érni, rosszabb esetben mindet lezárja az ellen. Ilyen szempontból standardben sem a legjobb pálya, kevés a lehetőség.
#269300: Igen:)