World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Higgy a randomban 😊, nincsenek gonosz manócskák, akik azt figyelik hogy te mikor vagy gyenge egy meccsen és akkor 100 köbcenti adrenalint és omega3 zsírsavat adnak minden csapattársadnak akik ettõl megtáltosodnak és lehozzák a meccset.
Komolyan mondom, ha van egy elméleted, érdemes a számokat/tényeket jegyzetelni, és meglepõ dolgok jönnek ki.
Akit érdekel, megnézheti, az elsõ az rögtön, a második (S51) kis unszolásra de elfogadta a tanácsot. Gyakorlatilag a végén a túlélõ artynak nem kis része volt abban hogy gyõzelemre tudtuk vinni az egyébként kétséges meccset!
Szóval testvéreim: tárazás vagy hosszabb mozgás közben próbáljátok meg konstuktívan használni a chatet. Vannak emberek akik egy nem bunkó módon megfogalmazott tanácsot meghallgatnak 😊
A replay
Tudom apróság, de jobban tetszene.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha sokat sebzel, vagy bármi kiemelkedõt csinálsz, akkor a team egy nagy rakás kaki vagy nagyon top tank vagy, persze vannak kivételek. (Ahogy maték tanárok szokták volt mondani, a kivétel erõsíti a szabályt)
Ha pedig egy átlag kör amit nyertek, akkor vagy a ti csapatotok volt nagyon pro, és másnak lett átlagon felüli köre, vagy az ellen csapat nagyon kaki, ekkor meg futni kell a killért, és sebzésért.
Esetleg a korai cap is okozhat ilyen effekteket.
B. Mert az agyad csalóka és a rosszra emlékszel igazán.
Megoldás: szépen írogasd az eredményeket, vezesd csatánként hogy sebzés és végkimenetel. Aztán mondjuk 30 után nézd meg hogy nincs ilyen összefüggés, csak az elméd csdalóka.
ha átlag feletti teljesítményt hozok egybõl tuti a vereség? 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Red Alert-es hangár :
http://wotmodsdl.com/mods/premium-hangar-in-red-alert-style-wot-8-5.html
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ma volt wipeolva az egész map.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ja, és egy jó tanács: Ne nevess, mert kifut a bableves! 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
a nevük sokat elárul (NPC) non-player character
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
a kampány 1. napja a HUNSban:
a 4 csapatból 3 sikeresen landingolt, illetve befoglaltuk Erdélyt is, ami egy kulcsprovincia
cél: M60 és egy rakás gold
pár hely még mindig van a klánban, jelentkezni lehet a Recruitereknél illetve a Deputyk jó részénél, bár a felvételi követelmények elég erõsek 😛
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nos lepattantam. Ez a high tier egyszerûen elviselhetetlen talán mediummal van értelme de ezzel nyitott pályákon fejem verem a falba.
Azért legyen ellenpélda a sírás után: t34-2-vel rohangálok majd t30 500 méterrõl betalál...és kilõtte a kémlelõnyílást sérülés nélkül. Mert megérdemlem minden 20. szar csata után.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Személy szerint a D-10T2S-t használom betárazva 10 db prémium lõszerrel.
Általában elég szokott lenni a 200 milis pen a gyorsabb célzás meg pontosság kárpótol azért a 18mm-el kisebb átütésért a prémium lõszer meg mindent visz ha szorul a hurok.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
No de elég a szócsépplésbl, nincs kedved platoonozni? Van egy csomo 3xre váró tankom, mindn tierben (T5+ na)
A következõ szavaid meg azok, amiket én elmondtam, csak pepitában. Max. még annyi, ha a balfék mellett van még 2-3 ugyanilyen balfék, akkor már seperc alatt befoglalja a bázist.
Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy minden második meccs ilyen lenne(valahol ezt is írtam), de ez annál bosszantóbb, fõleg, ha zsinórban jön.
Viszont megfigyeltem, hogy csatánként minimum két olyan tank van, ami nekilendül a zászlónak, semmi mással nem törõdve(és ez még jó csata, amit felvázolok). Ellenféltõl szintúgy. Ezt közben megszívják, hát az õ bajuk, de van a rosszabbik eset, amikor bejön nekik. Na az már zavaróbb. Ha te a 9-9-es csatákat az egy kezeden meg tudod számolni, akkor téged is irigyellek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bár.. TierX meccseken meg csodálkozom hogy csak úgy bárki lehúzza vki a zászlót, amikor oldalanként 4-5 nagy splashu arty figyel.
Nézd, nálam az összes játékmód kezdettõl fogva be van kapcsolva, egy percre sem volt kinyomva. A legtöbb esetben ha az ellenfél fõ tûzerejét képezõ tankok (amiket említesz) a meccs elején kiesnek a játékból (hiszen amig elballag a zászlóhoz addig nem osztja a sebzést), az hiányzik a fõ ütközõzónában, és többnyire meg is szívják mert a végén a zászlónál két irányba lövik darabokra. Ha meg még van legalább 1 arty a meccsben, az olyan szépen lereseteli hogy öröm nézni, hiszen az a cappelés ráadásul lassú is.
Van 1-2 kivétel, de sztem 1 kezemen meg tudom számolni hogy egy ilyen 1zászlós meccs úgy ért véget cappel, hogy még mindkét oldalon 9-9 tank van.
Tipikusan 1 pályán történik ez meg - prokhorovkán, az nagyon szar, de ezt ma meg is beszéltük.
De persze mindannyian másképp éljük meg, nem kívánlak meggyõzni arról hogy ne azt ÉREZD amit érzel.
Sokan hiszik azt mostanság, hogy mivel nekik van egy nehéz tankjuk, nincs is más dolguk, mint bemenni a körbe és foglalni, úgyis nehezen lövik õket onnan(ez egyébként az esetek 90%-ban úgysem igaz). Hogy a másik játszana még, vagy lõne párat, azt õk magasról lesajnálják, vagy még be is írják, hogy "gg", mert milyen faszán egy lövés nélkül elfoglalta a kört.
Komolyan, figyeld meg a heavyk mozgását, magasabb tierekben is észre lehet venni, hogy sok mozog a kör felé. Abból már egybõl tudom, hogy capkurva és vagy 0 sebzéssel fog meghalni, vagy 0 sebzéssel foglalja el a bázist.
Hogy ezt honnan a francból tanulják, azt nem tudom, de nagyobb örömük ne legyen.