World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az ikon általában olyan játékosoknál nem szokott megjelenni, akik egész meccsen a leghátsó bokorban védik az arty-t. Lebuktál! <#nevetes1>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
Bakker késõ van már. Tényleg a bal😄 Igen komoly. Nekem nincs olyan és tesztszerveren sem vagyok, ha esetleg onnan lenne a kép, bár nem hiszem. Sõt, nekem fordított a sorrend is (balról jobbra). Nálam így néz ki: kill, sebzés, kritikus, felderített és ennyi. Nincs dupla célkereszt jel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ne játsz ezzel a játékkel, az a bal kezed! 😄 Egyébként a kérdés komoly?

popey8
A kilõtt, illetve sebzett tankoknál jobbról a 2. jel (fehér+zöld célkereszt) mit jelent? Az nekem mé' nincs?😊 Vmi mod?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Áh, ez - megbocsáss - de hülyeség. Egyszerûen csak rádragadt a fórum síránkozós/önsajnáltató stílusa, meg hát persze hogy az ember mérges, amikor egy 3xes meccs 600 XPvel végzõdik mert.... mert csak.

Higgy a randomban 😊, nincsenek gonosz manócskák, akik azt figyelik hogy te mikor vagy gyenge egy meccsen és akkor 100 köbcenti adrenalint és omega3 zsírsavat adnak minden csapattársadnak akik ettõl megtáltosodnak és lehozzák a meccset.

Komolyan mondom, ha van egy elméleted, érdemes a számokat/tényeket jegyzetelni, és meglepõ dolgok jönnek ki.

No, a nap záróköre visszaadta megerõsítette az emberekbe vetett hitem. Ugye szoktam itt hirdetni meg a FAQban is írva vagyon, hogy próbáljunk meg kommunikálni a csapattársakkal. Nos a lentebb linkelt meccsen nemhogy 1, de mindjárt 2 arty (!!!) playerrel is sikerült megértetni, hogy amikor a veszett oldalon vannak, érdemes lenne mozogni.

Akit érdekel, megnézheti, az elsõ az rögtön, a második (S51) kis unszolásra de elfogadta a tanácsot. Gyakorlatilag a végén a túlélõ artynak nem kis része volt abban hogy gyõzelemre tudtuk vinni az egyébként kétséges meccset!

Szóval testvéreim: tárazás vagy hosszabb mozgás közben próbáljátok meg konstuktívan használni a chatet. Vannak emberek akik egy nem bunkó módon megfogalmazott tanácsot meghallgatnak 😊

A replay

Ez így van!

Van ez a romváros sikn-es garázs, van hozzá valami hang is, vagy csak az originál hangár hangok vannak, ami eléggé nem illik hozzá!?:\
Tudom apróság, de jobban tetszene.
igazából az van hogy nem vagyok pro, ergo ha kiegyenlített a csata és nekem is muszáj teljesíteni akkor bukta 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy simple!
Ha sokat sebzel, vagy bármi kiemelkedõt csinálsz, akkor a team egy nagy rakás kaki vagy nagyon top tank vagy, persze vannak kivételek. (Ahogy maték tanárok szokták volt mondani, a kivétel erõsíti a szabályt)
Ha pedig egy átlag kör amit nyertek, akkor vagy a ti csapatotok volt nagyon pro, és másnak lett átlagon felüli köre, vagy az ellen csapat nagyon kaki, ekkor meg futni kell a killért, és sebzésért.
Esetleg a korai cap is okozhat ilyen effekteket.
A. Mert szereted sajnáltatni magad.
B. Mert az agyad csalóka és a rosszra emlékszel igazán.

Megoldás: szépen írogasd az eredményeket, vezesd csatánként hogy sebzés és végkimenetel. Aztán mondjuk 30 után nézd meg hogy nincs ilyen összefüggés, csak az elméd csdalóka.

egy kérdésem van csak, mér van az hogy ha szar vagyok nyerünk
ha átlag feletti teljesítményt hozok egybõl tuti a vereség? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

GabeE3e

Red Alert-es hangár :

http://wotmodsdl.com/mods/premium-hangar-in-red-alert-style-wot-8-5.html

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Értem. <#zavart1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

http://worldoftanks.eu/clanwars/

ma volt wipeolva az egész map.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nekem ez az NPC-s dolog totál új, én elsõre ránéztem, azt hittem, ez is olyan klán, mint a többi. Nem arról van szó, hogy anonym játszol egy másik csapat ellen, akik ugyan arra a területre akarnak menni? Gondolom hogy egyik vagy másik csapat nehogy még a csata kezdete elõtt összeszarja magát.

Ja, és egy jó tanács: Ne nevess, mert kifut a bableves! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nemá, vannak NPCk is a játékban? Hogy játszanak, milyen az AI?

😄😄😄
a nevük sokat elárul (NPC) non-player character

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nagyon gratulálok én is, magyar kézben ami magyart illet! Amúgy most néztem csak, mi ez hogy ez a "Civilians" klán uralja majdnem egész Európát? Amikor még én CW-ztem utoljára (igaz az már több mint egy éve is lehett), sokkal tarkább volt a felhozatal...

Grat! Hajrá magyarok! Egy M60-t elfogadnék én is, kár, hogy a munkám miatt érdemelegesen nem tudok hozzátenni a kampányhoz :/ max hétvégén. Azt se tudom, hogy mi mit játszottunk, most értem haza :/
Jé, egy csomó MPORT-os ismerõs!

jöttem kicsit dicsekedni 😛
a kampány 1. napja a HUNSban:

a 4 csapatból 3 sikeresen landingolt, illetve befoglaltuk Erdélyt is, ami egy kulcsprovincia

cél: M60 és egy rakás gold

pár hely még mindig van a klánban, jelentkezni lehet a Recruitereknél illetve a Deputyk jó részénél, bár a felvételi követelmények elég erõsek 😛

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Xboxon vajon lesz célzásrásegítés mitn az FPSekbe? 😄

Na jó, ez az xbox verzió nem lehet rosszabb mint a sima játék. E75-tel spottolom a bázist mert ugye 4 arty miatt is7 és társaim inkább hagynák hogy foglaljanak. Oké, pörgök forgok persze artyk lelõnek pár száz hp-ra. De meglátom szembe az obj. 212-t. Tigris2 ágyúját használom akkor épp prém ammo töltve.
Nos lepattantam. Ez a high tier egyszerûen elviselhetetlen talán mediummal van értelme de ezzel nyitott pályákon fejem verem a falba.
Azért legyen ellenpélda a sírás után: t34-2-vel rohangálok majd t30 500 méterrõl betalál...és kilõtte a kémlelõnyílást sérülés nélkül. Mert megérdemlem minden 20. szar csata után.

patchaou
Azon meg is lepõdnék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De elnézve a grafikát, kb ezt várhatjuk 9.0-ban.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Állítólag nem lesz kompatibilis a 2 rendszer.

Hozhatják azokat is a szervereinkre 😄

Solten
<#hehe> A tabletes baromsaguk (Blitz?) iranyitasa meg frankobb lehet.

Saor Alba

Köszi, én is így gondoltam, hogy inkább a gyorsabb töltésû ágyút választom, az a 18 mm-es átütési különbség nem olyan drámai.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Hehe, rakjanak csak össze minket, lesz sok futófrag a controlleres célzással 😄

ToCsEk
xboxosok örüljetek:

irányítás

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Elsõnek torony-ágyú utána motor és végül a lánc.
Személy szerint a D-10T2S-t használom betárazva 10 db prémium lõszerrel.
Általában elég szokott lenni a 200 milis pen a gyorsabb célzás meg pontosság kárpótol azért a 18mm-el kisebb átütésért a prémium lõszer meg mindent visz ha szorul a hurok.

T-54 fejlesztési tanácsokat kérnék, mit érdemes elõbb kifejleszteni, illetve, melyik top löveg a jobb? Nem szándékozom tovább menni ezen az ágon, szóval az nem szempont számomra a lövegnél.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Én annak a híve vagyok, hogy nem hiszek a statisztikában <#hehe> Nyomhatunk platoont, játékban ugyanez a név.

Megértelek, asszem' 30 játékosból én voltam az egyedüli tier V és a csata kb. 7 percig tartott, muhahhhaaa tier VII idióták.

patchaou
Az utolsó lövésemig nem velem volt elfoglalva 😊 Más tankokkal 1-2-szer már jártam így, de medekkel viszonylag közelrõl nagyon egyszerre kellett lõnünk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Statisztikailag igy KELL hogy történjen. Hacsak nem te is a "balfékek mindíg egy oldalra kerülnek, és az többnyire az enyém" kultusz híve vagy.

No de elég a szócsépplésbl, nincs kedved platoonozni? Van egy csomo 3xre váró tankom, mindn tierben (T5+ na)

<#hehe> Ki mondta, hogy mindkét oldalról mennek?

De ha mindkét oldalról mennek, akkor a zászlónál nem kéne találkozniuk?

Ezeken jót szoktam röhögni, amikor az egyszerre egymásra leadott lövéstõl döglünk meg mindketten <#hehe> Bár te még belevertél hatot...

Megölted a tagot aki megölt téged? <#nevetes1>
Ha mindig csak az ellenfél csinálná, akkor ennek a mondatomnak: "Komolyan, figyeld meg a heavyk mozgását, magasabb tierekben is észre lehet venni, hogy sok mozog a kör felé" nem sok értelme lenne.
A következõ szavaid meg azok, amiket én elmondtam, csak pepitában. Max. még annyi, ha a balfék mellett van még 2-3 ugyanilyen balfék, akkor már seperc alatt befoglalja a bázist.
Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy minden második meccs ilyen lenne(valahol ezt is írtam), de ez annál bosszantóbb, fõleg, ha zsinórban jön.
Viszont megfigyeltem, hogy csatánként minimum két olyan tank van, ami nekilendül a zászlónak, semmi mással nem törõdve(és ez még jó csata, amit felvázolok). Ellenféltõl szintúgy. Ezt közben megszívják, hát az õ bajuk, de van a rosszabbik eset, amikor bejön nekik. Na az már zavaróbb. Ha te a 9-9-es csatákat az egy kezeden meg tudod számolni, akkor téged is irigyellek.

patchaou
Keresd a "hibát" 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/cumkbvkvsshlnq7p7nk9.jpg

Na és kik nyernek? Na kik? Akik semmit nem tudnak a játékról és csak mennek elõre a -200 effjükkel... A WG keze ebben is benne van <#eplus2>
Count Adyn
Fõleg hogy se xp se kredit nem jár a cap ért😊 Olyankor van értelme mikor látszik hogy bukó lesz mert elment az ellen lemming trainje a masik uton, nah akkor be kell tekerni inkabb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja, a magasabb tier alatt nem tudom mit értesz, én max T9-ben játszom, de a többség T8 vagy alatta.

Bár.. TierX meccseken meg csodálkozom hogy csak úgy bárki lehúzza vki a zászlót, amikor oldalanként 4-5 nagy splashu arty figyel.

Persze mindig csak az ellenfélé csinálja ezt, miközben tõletek soha nem megy arra senki....

Nézd, nálam az összes játékmód kezdettõl fogva be van kapcsolva, egy percre sem volt kinyomva. A legtöbb esetben ha az ellenfél fõ tûzerejét képezõ tankok (amiket említesz) a meccs elején kiesnek a játékból (hiszen amig elballag a zászlóhoz addig nem osztja a sebzést), az hiányzik a fõ ütközõzónában, és többnyire meg is szívják mert a végén a zászlónál két irányba lövik darabokra. Ha meg még van legalább 1 arty a meccsben, az olyan szépen lereseteli hogy öröm nézni, hiszen az a cappelés ráadásul lassú is.

Van 1-2 kivétel, de sztem 1 kezemen meg tudom számolni hogy egy ilyen 1zászlós meccs úgy ért véget cappel, hogy még mindkét oldalon 9-9 tank van.

Tipikusan 1 pályán történik ez meg - prokhorovkán, az nagyon szar, de ezt ma meg is beszéltük.

De persze mindannyian másképp éljük meg, nem kívánlak meggyõzni arról hogy ne azt ÉREZD amit érzel.

Ugye mekkora "poén"? Abban biztos voltam, hogy valaki ezt meg fogja szólni, pedig ez így van, ahogy leírtam. Ugyanis nem azt teszi a heavyvel, ami a dolga lenne, hanem homlokegyenest indul a zászló felé. Ha ezt megcsinálja még két meddel, akkor simán odaér, amíg én a pálya másik végén kergetõzök egy olyan ellennel, aki szeretne is játszani.
Sokan hiszik azt mostanság, hogy mivel nekik van egy nehéz tankjuk, nincs is más dolguk, mint bemenni a körbe és foglalni, úgyis nehezen lövik õket onnan(ez egyébként az esetek 90%-ban úgysem igaz). Hogy a másik játszana még, vagy lõne párat, azt õk magasról lesajnálják, vagy még be is írják, hogy "gg", mert milyen faszán egy lövés nélkül elfoglalta a kört.
Komolyan, figyeld meg a heavyk mozgását, magasabb tierekben is észre lehet venni, hogy sok mozog a kör felé. Abból már egybõl tudom, hogy capkurva és vagy 0 sebzéssel fog meghalni, vagy 0 sebzéssel foglalja el a bázist.
Hogy ezt honnan a francból tanulják, azt nem tudom, de nagyobb örömük ne legyen.

http://worldoftanks.eu/en/news/46/world-of-tanks-xbox-360/