banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hmmm... igazságod vagyon.
    Úgy látszik megtréfált az agyam - mert a T44-nél én mindíg is eretnekségnek tartottam a 122-es ágyút, sőt, kiröhögtem és megvetettem mindenkit aki olyannal szerelt T44et hoz.
    ehhez képest a t34-2-t meg el se tudom mással képzelni, sőt még előnynek is tűntettem fel.

Pedig mindkettőn kb megvannak ugyanazok az ágyúk, tehát most kívülálóként azt kéne mondanom, ha a t44esre nem való a 122es, akkor a kínaira se.

Furcsán működik az emberi agy.

Talán - a mundér becsületét mentendő - ott lehet a különbség, hogy a t44et én közelharci forgolódótanknak használtam, mig a t34-2 nem tűnik olyan agilisnak, vele biztonsági fedezékhasználós csikicsukit játszok, mármr heavy gameplayt. Viszont rég volt t44em, szóval akár itt is tévedhetek.