World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik: t-34 otthagyja egyedül a TD-t hogy rámenjen a KV-1 seggébe, ahelyett h megvárta volna a csapat segítségét... persze a TD-re rámentek a t-34et meg kiszedte egy 122es KV-1
köviben su-85 sand riveren beszorul egy repedésbe....
na mondom alt+f4 😊
gondolj bele... lesz ez még rosszabb is <#hehe>#hehe>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ez egy ellentmondás.... a legnehezebb legkilõhetetlenebb tankok a leglassabbak, hogy kerültek azok oda hogy nektek meg lehetetlen odaérni? 😊
2: Nem, de ez (meg az elõzõ kérdés) hogy jön ide?
Csakhogy ennek a játéknak a több száz különféle tank a lényege, az elméleti változatosság, aki tök ugyanolyan ellenfelek ellen akar menni mint saját maga, az - ahogy mondtad - játsszon CS-vel. Vagy Battlefield-el.
Amúgy túlzok, mert annyira nincs sok ilyen csatám, ugyanis, ha ezt a tendenciát tapasztalom, akkor kilövöm a játékot. De ez a mai nap pár csatája végig ilyen volt, kivéve a mostanit. Azt legalább végignyomtuk.
(két éve azért hosszabbak voltak a csaták, vagy csak az idõ szépítette meg az emlékeimet?)
Most komolyan, a büdös fasznak játszik valaki ezzel a játékkal, ha nem is akar játszani?!
-Szeretsz full prémmamos E100 ellen menni?
-Szeretsz prémammos vagy ha az nem T92 ellen menni?
Én counter strikera alapozok. Ott is csapat játék a lényeg, ha jó vagy a gyengék szenvednek. Rá vagy kényszerítve hogy fejlõdj, kb pro modnak is lehetne hívni. Artykkal mondjuk nem tudom mi lenne. Nagyot álmodni nem lehet hogy õk kivannak zárva.
Ha egyedül maradok egy heavyel/TD-vel egy gyors tank ellen, akkor valószínûleg meg fog ölni. Ebben az esetben a mi gyors tankjaink balfékek voltak, magyarul megérdemelt a gyõzelem az ellennek. Ha én ölöm meg, akkor nekünk érdemelt. Hogy borítékolható lenne a draw, abban azért kételkedek.
Ki kellene próbálni és meglátjuk milyen. Sima death match. Más játékoknál mûködik.
Itt se vagyok áááhhhhh!!!4!44!! xDDD
Sõt, abban sem hiszek, hogy a 8.6-ban korrigálni fogják az NVidia-s hibát.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ezen a pályán mindig, mindenféle-fajta tankkal a hátsó(bal oldali) út felé megyek, mert biztosra veszem, hogy max 2-3 tank fog velem tartani és onnan 80-90%-ban jönni fognak, de egyszerûen nem fér a fejébe a sok zászlóvivõnek, hogy baj van olyan esetben, amikor a hátsóját lövik. Magyarul megkerülik.
Ehhez szerintem nem is kell 10ezer csata, vagy 2K eff, egyszerû emberi gondolkodásmód szükséges, de nem. Megy mindenki a zászló felé. Tisztelet a kivételnek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Legkozelebb is probald meg megakadalyozni hogy elhagyjam a kezdot AT15-el...Ugyanugy kilyuggatom majd a hatsodat<#mf1>#mf1>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Victory!
Battle: Arctic Region 2013. június 10. 18:26:25
Vehicle: Leopard prototyp A
Experience received: 2 140
Credits received: 82 519
Battle Achievements: Patrol Duty, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de jó hogy ebbõl is kimaradok...... <#sir>#sir>
Hogy ne legyek teljesen off, itt van 3 darab invite kod, ami 1500 aranyat ad:
6BN7HE6NZ3TX9K
6BN7SG3BP4BN5P
6BN7ND9RM8YC7N
PROBLEM? 😄
most hogy megy felfele az effim/wn7-em egyre kevesebbet kapok 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vicces.... elfogyott 6 killnél a skulóm... erre egy béna sherman kilõ 7 low hp-s tankot és ellopja elõlem a top gun-t is <#gonosz2>#gonosz2>

stug3-al 2000 damage-ért 33k credit
Received 18.676
for event 14.940
Total: 33.616
régen egy 80%-os eventnél erre kaptam minimum 50k creditet!
Túl optimista vagyok? 😊
Mashogy nem lehet.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
https://wotinfo.hu