banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Szóval adott ez a fantasztikus csata, amit csak úgy lehetett megnyerni, hogy beálltak páran zászlóba. Ez egyszer aláírom, mert a másik oldalt letarolták és azok is indultak a bázisunknak.

Én is beértem a zászlóhoz, de látom, hogy az arty szökne el, hát "utánalódultam"(stock ISU, irdatlan lassú), ez azzal járt, hogy kimásztam a körből. Aminek semmiféle hatása nem lett, mert legalább öten álltak benne.
    Erre ez a buzi Black_Prince nekiáll lőni, hogy húzzak vissza, mert megszívjuk. Egyszerűen fel nem fogom épp ésszel, hogy miért gondolkodik így valaki 8K+ csata után. Mivel lónak a farkát se csináltam szinte a csatában, gondoltam feldobom egy kis sebzéssel, ha már mindenképp nyerünk(mert ez tisztán látszott).
    De ennek a szarfaszúnak elég a 125 kiosztott sebzés és olyan durván fontosnak tartja, hogy nyerjünk, mintha legalább egy Pool-medált lőtt volna össze.
    Szégyen az ilyen.