A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most, h akciós megvettem az AMX 50 100-at. Biztos velem van a baj, de hiába zengenek ódákat róla és használják ESL-en, nekem nem jön be. Ahogy ki lesz fejlesztve a 120, asszem adom is elfele. Nyögvenyelős 170k xp lesz még.
Szeretem, h mozgékony, de a top lövege egy semmirevaló hulladék. Pontatlan, lassan szűkül (ha 100 méternél távolabb van az ellen, akkor tárazáskor ez iszonyat zavaró) és rohadt sokáig tölt. Frontvonalba nem való, de a fos lövege miatt snipeolásra is alkalmatlan. Közelharcolni is csak akkor szabad, ha nem rád figyelnek, de ez ugye evidens, mivel papír. Emellett a camoja is szar.
Kaptam már vele kapcsolatban jó tanácsokat, de a mozgékonysága és a 6-os tár miatt sokszor elég nehéz megállni, h ne menjek elfoglalni azonnal a kulcspozíciókat. Ilyenkor az az 1400 hp gyorsan elfogy:) Hátulról való lövöldözésre, pedig ahogy már mondtam is, nem vmi jó.