World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Asszem megyek pattogatott kukoricáért...<#szomoru2>

"Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl"
Ebbõl kiindulva, Marchizor tökéletesen értelmezte a szöveget, csak Te nem tudsz érthetõen fogalmazni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ugye te voltál a pusztaimiki. Te sem futtkorásztál ám túl sokat a pályán (elmentél a kemphelyedre és a halálodig ott voltál egy helyben), legalábbis nála kevesebbet. Õ a helyzetnek és a tankjának megfelelõen mozgott.
A nigger zombik honnan jöttek? 😄

Jó ,hát te egy külön ágazat vagy..😄
"Naná,hogy a csapat a hülye." pont,mondat vége

Következõ mondat a reakció a leírtakra:
" Pedig tuti bukó lett volna, a csapat teljesítményét megnézve"
Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl.

Ugye nem megy az szövegértelmezés?

Tényleg utolsó komment,mert nem érted amit olvasol.

az én stílusomtól még messze van 😄
jó na, igazad van, abbahagyom <#eljen>

Csak azért megnéztem a replayt mert itt köpköditek egymást ( meg szeretem az AT sorozatot). Nem ismerem Szpecnyaz-ot, nem vagyunk egy klánban mégis azt kell mondnom hogy jól játszott és így kell használni a gépet. Mocskos camper egy td-ben? Ami ráadásul igen lomha? Amikor jönnie kellett elindult, javaslom nézd meg te is. Tény hogy mindkét banda igen bután nyomta

Értem én, hogy nincs igaza, de azért tény, hogy van egyfajta stílusod...
TD-vel mit csináljon, rusholjon? 😊

"Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl."

next please

Mivel hazudozol írásban,ezért ez az utolsó komment a sztorihoz.Nem írtam,hogy hülye,azt írtam,hogy kemper,ezt fenntartom.
lezsibbad az agyam, olyan következetes a srác

elõször azt mondod neki, hogy õ is hülye, aztán meg azt, hogy ez a dolga
wutwutwut? <#nevetes1>

Biztos valaki aki ki lett rúgva, õk szoktak morcosak lenni ránk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tudjuk, rólunk mindenki mond mindent, kíváncsi lennék ki volt az 😞

Szpecnyaz meg egy nub, én ugyan nem védem(trololol), de te viszont összevissza beszélsz

Ne, hõbörgök,ez a véleményem.
Jó is az,ha a haverok is egyetértenek mi?Bár nem lettek megszólítva....
Egyik kollégám fia köztetek volt,azt mondta,miután kilépett,hogy nincs még egy ilyen utolsó banda mint ti.Nekem mindegy,sok sikert nektek,de az arcotok az nem kicsi...

jó, de manapság divat anyázni a td-ket, mert kemperek...

Felõlem hõböröghetsz tovább, de én úgy vélem hogy 110%-osan megtettem azt ami top tankként a dolgom volt, + a csapat maradéka helyett is.

"Te voltál ez egyik top és meg sem mozdultál percekig.
Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl."
"Topként pont ez volt a dolgod,nem tudok hasra esni tõle"

Az utolsó mondatod nagyon fontos dolog. Már javulok, de még mindig vannak olyan csaták, hogy nem bírok a fenekemen ülni, pedig egyértelmûen ez a célravezetõ (persze kivéve scout tankkal). Minden csapatban vannak gyenge játékosok, õk biztosan menni fognak, azaz spotolnak, szóval nyugalom és szépen osztani a sebzéseket.

Egyetértek a Prokhorovka encounter kivételét célzó törekvésekkel. E-75-el a hegy alá nem értem be, mire nyertünk, egy-egy halott volt talán mindkét csapatban. Nálunk a top kapott 400 xp-t mások jóval alatta, de õ is csak azért mert Pattonnal bespottolta az összes ellent. Nevetséges így ez a pálya, standardban imádom amúgy.

A hétvége valami kegyetlen, tisztán látszik, hogy teljesen más ilyenkor játszani. Nagyon ritka az olyan meccs, amikor nem 15-3 vagy 15-4-re nyer az egyik csapat. Valami hihetetlen mi megy ilyenkor, támogatnám, hogy esetleg hétköznap legyenek a jobb akciók, bár lehet akkor is sokakat bevonzana.

Alulról a 3. voltam és a végén felülrõl a 3. helyen zártam,pedig hamar meghaltam..tudod..egy 5-ös vadász nem bír ám sokat.
Topként pont ez volt a dolgod,nem tudok hasra esni tõle
Hát eldarion, mivel van replay, megnéztem és azt kell mondanom bármennyire is sajnálom, sajnos nincs igazad. Pedig szivesen trollkodtam volna a fõnököt. 😊

Szpec kezdettõl fogva osztotta a sebzést, nem volt afk, folyamatosan tevékenykedett, csinálta azt amit egy TDnek kell. Arról lehet vitatkozni UTÓLAG hogy mit csinálhatott volna másként, de hogy nem tette a dolgát, az nem igaz.

Még1x mondom, sajnos. <#idiota>

Vagy maradtam ott ahol voltam és megnyertem a csapatnak a csatát. Mondhatsz bármit, végeredmény elég világos, Te meghaltál ott ahol voltál, én meg túléltem és lemészároltam az ellenséges csapat nagy részét.

Pl jöhettél volna oda,ahol én álltam egy 5-ös vadásszal...
pointer4
A végeredmény szerint nem õ csinálta rosszul 😄
Lehet amúgy mozgott õ, csak 20km/h sebesség nem is látszik a minimapon 😄
Amúgy nagyon-nagyon sok esetben nem lenne hülye a csapat, csak kapkodnak, rosz idõben teszik azt, amikor teszik, avagy nem akkor, amikor a másik felkészült rá, vagy oda ért, ahonnan fedezni tudna, vagy lõni keresztbe.
Nagyon ritkán kifizetõdõ a rohanás 😊
Gondolom pont azért jött össze annyi dmg és kill mert a csapat annyira igyekezett hogy õk is csináljanak valamit 😄. Meg am nem tudom hová kellett volna mozognom ha ott volt helyben egy rakás célpont 😄. Késõbb meg simán megtartottam az egyik oldalt egymagam, szóval nem tudom mit panaszkodsz.

Hehehe.. de vártam már hogy egyszer valakit hõbörgés közben elkapnak 😊

<#taps>

Na, akkor csak jól emlékszem, szóval srácok, kurvaanyázás helyett legyetek konstruktívak. A prók meg tudják különböztetni high tierben a goldot a nem goldtól.

Én nem, úgyhogy nálam marad az mint a nagy többségénél: ha egy piros effes csávó egy szar tankban 1nél többször átüt, akkor az gold 😄

a lényeg, hogy ha robban és sebez is rendesen, akkor annak aranylõszernek kellett lennie, mert ha jól tudom nincs olyan tank, aminek HEAT lenne az alaplõszere.
Persze egyes tankoknál, aminek pl. az alaplõszere AP, az aranylõszere pedig APCR, nem lehet megmondani.

pointer4
Én hangmódot használok, ott nem vettem éppen észre különbséget, a lyukak nekem csak lyukak.
Olyat is hallottam, hogy a tracer kékes...
A HEAT-et megismerem. Amikor az becsapódik, lesz a találatnál egy pici tûzgolyó. Olyan diablós, lvl_1 szerû 😄 Pici kis tûzgomolyag, gondolom ez az effekt, hogy égeti a páncélt.
Az apcr-t nem tudom megkülönböztetni a normál AP-tól, ráadásul sok tanknak az apcr az alap lõszere 😄
hight tierbe könnyen kiszórható...
a heavyk/medek alaplõszere általában AP vagy APCR. Az aranylõszerük pedig HEAT, a robbanáseffektet lehet látni a tankon becsapódáskor, és a robbanó hanghatást is lehet hallani, mint a HE-nél.

A csapat teljesítményét?
Én is ott voltam..
Te voltál ez egyik top és meg sem mozdultál percekig.
Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl.

na megjöttem túrából..... hazafele olyan defektet kaptam, hogy leszakadt a fél külsõ gumim.... és fuvarral jöttem, haza.... utánna persze egybõl go kocsma levezetni az ideget...
úgyhogy ha már nekem szar napom volt akkor most belépek wot-ba és hummel-el szarrá farmolom magam, hogy másnak is szar napja legyen!! <#gonosz3>
Legalul a keresõbe ha beírod hogy "indien", rengeteg lesz. Elég gyakori kérdés manapság.

Természetesen fogsz találni olyat aki azt írja nagyon jó, meg olyat is aki szerint nem annyira. Mint minden tank esetében 😄

kerla
Gyerekek, mondjatok nekem vmit az Indian Panzer használhatóságáról. Érdemes megvenni?

Megy 2 kört a tiz prémtankja egyikével 😄

Srácok, mielõtt megölitek egymást: vki mondta nekem annó, hogy a gold lõszert meg lehet ismerni arról hogy találatkor milyen hangot ad... de rémlik olyan is hogy arról is megismerhetõ hogy milyen lyukat hagy a tankon.
Én biztos nem tudom ezt megmondani, de vajon ez igaz lehet?

Na jó, persze vonzó a T10es, teszt szerón nagyon ocsmány dolgokat szoktam csinálni vele.

Annyira nem izgat hogy kell e CW-re 😄. Van elég tankok ami jó oda 😄.
Csak azért húzom, hogy legyen valami amivel elbaszhatom az idõm.

Épp ez az. Én nem tudom. Te viszont, kijelentetted, hogy márpedig gold lõszert használ, és az úgy van jól. Én meg megkérdeztem, honnan tudod? Ennyi.

pointer4
Na, csak nem a tizes britt TD van terítéken ?😊
Tudjátok majd cwn használni valamire ?😊

A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.

Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!

Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:

-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet (halkan jegyzem meg, hogy tegnap elõtt már területért folyó csatát játszottunk a térképen)

Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

És mit gondolsz, egy ilyen player mibõl finanszírozza a 4800 kredites skulókat?

vegyél vissza a hangnembõl!
azt mondd már meg, hogy TE mibõl gondolod, hogy nincs gold betöltve. nem kell ahhoz skill/eff, hogy a szerencsétlen fasz is betöltse, erre még a siemkák is rá szoktak maguktól jönni.
szal attól még hogy a 105-ös van fent nála, nem biztos hogy nem a legjobb döntést hozza. attól még lehet balfasz, mert azzal a 150 pennel is kell ám a weakspotokat keresni .. ha viszont megtalálod, még a top lövegekkel szemben is megfontolandó, mert T7-ben még megállja a helyét.
ezen mi a faszt nem lehet megérteni? hogy jön ide az, hogy mi van beletöltve? meg hogy tigrisen is szoktad látni? ?!
elõször próbáld meg értelmezni a leírtakat b@zdmeg!

Hát ezen besírtam, a Strong Star contest fórumáról való:
"Here's an idea for a new contest: "Guess the results release day for the 8.5 contest" "

Hát õk hagytak. Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, amikor láttam hogy egy tiger és egy BP nem bír el egy KV1el és egy VKDB-vel.

patchaou
Az igazán jó körökhöz nem elég, ha az ellen balfasz, a tiednek is engedniük kell érvényesülni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú