World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ebbõl kiindulva, Marchizor tökéletesen értelmezte a szöveget, csak Te nem tudsz érthetõen fogalmazni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A nigger zombik honnan jöttek? 😄
Következõ mondat a reakció a leírtakra:
" Pedig tuti bukó lett volna, a csapat teljesítményét megnézve"
Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl.
Ugye nem megy az szövegértelmezés?
Tényleg utolsó komment,mert nem érted amit olvasol.
next please
wutwutwut? <#nevetes1>#nevetes1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szpecnyaz meg egy nub, én ugyan nem védem(trololol), de te viszont összevissza beszélsz
Egyik kollégám fia köztetek volt,azt mondta,miután kilépett,hogy nincs még egy ilyen utolsó banda mint ti.Nekem mindegy,sok sikert nektek,de az arcotok az nem kicsi...
Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl."
"Topként pont ez volt a dolgod,nem tudok hasra esni tõle"

Egyetértek a Prokhorovka encounter kivételét célzó törekvésekkel. E-75-el a hegy alá nem értem be, mire nyertünk, egy-egy halott volt talán mindkét csapatban. Nálunk a top kapott 400 xp-t mások jóval alatta, de õ is csak azért mert Pattonnal bespottolta az összes ellent. Nevetséges így ez a pálya, standardban imádom amúgy.
A hétvége valami kegyetlen, tisztán látszik, hogy teljesen más ilyenkor játszani. Nagyon ritka az olyan meccs, amikor nem 15-3 vagy 15-4-re nyer az egyik csapat. Valami hihetetlen mi megy ilyenkor, támogatnám, hogy esetleg hétköznap legyenek a jobb akciók, bár lehet akkor is sokakat bevonzana.
Topként pont ez volt a dolgod,nem tudok hasra esni tõle
Szpec kezdettõl fogva osztotta a sebzést, nem volt afk, folyamatosan tevékenykedett, csinálta azt amit egy TDnek kell. Arról lehet vitatkozni UTÓLAG hogy mit csinálhatott volna másként, de hogy nem tette a dolgát, az nem igaz.
Még1x mondom, sajnos. <#idiota>#idiota>
Lehet amúgy mozgott õ, csak 20km/h sebesség nem is látszik a minimapon 😄
Amúgy nagyon-nagyon sok esetben nem lenne hülye a csapat, csak kapkodnak, rosz idõben teszik azt, amikor teszik, avagy nem akkor, amikor a másik felkészült rá, vagy oda ért, ahonnan fedezni tudna, vagy lõni keresztbe.
Nagyon ritkán kifizetõdõ a rohanás 😊
<#taps>#taps>
Én nem, úgyhogy nálam marad az mint a nagy többségénél: ha egy piros effes csávó egy szar tankban 1nél többször átüt, akkor az gold 😄
Persze egyes tankoknál, aminek pl. az alaplõszere AP, az aranylõszere pedig APCR, nem lehet megmondani.
Olyat is hallottam, hogy a tracer kékes...
A HEAT-et megismerem. Amikor az becsapódik, lesz a találatnál egy pici tûzgolyó. Olyan diablós, lvl_1 szerû 😄 Pici kis tûzgomolyag, gondolom ez az effekt, hogy égeti a páncélt.
Az apcr-t nem tudom megkülönböztetni a normál AP-tól, ráadásul sok tanknak az apcr az alap lõszere 😄
a heavyk/medek alaplõszere általában AP vagy APCR. Az aranylõszerük pedig HEAT, a robbanáseffektet lehet látni a tankon becsapódáskor, és a robbanó hanghatást is lehet hallani, mint a HE-nél.
Én is ott voltam..
Te voltál ez egyik top és meg sem mozdultál percekig.
Naná,hogy a csapat a hülye.Egyébként én is ezt gondoltam,csak rólad meg a többi kemperrõl.
úgyhogy ha már nekem szar napom volt akkor most belépek wot-ba és hummel-el szarrá farmolom magam, hogy másnak is szar napja legyen!! <#gonosz3>#gonosz3>
Természetesen fogsz találni olyat aki azt írja nagyon jó, meg olyat is aki szerint nem annyira. Mint minden tank esetében 😄
Én biztos nem tudom ezt megmondani, de vajon ez igaz lehet?
Csak azért húzom, hogy legyen valami amivel elbaszhatom az idõm.
A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet (halkan jegyzem meg, hogy tegnap elõtt már területért folyó csatát játszottunk a térképen)
Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
azt mondd már meg, hogy TE mibõl gondolod, hogy nincs gold betöltve. nem kell ahhoz skill/eff, hogy a szerencsétlen fasz is betöltse, erre még a siemkák is rá szoktak maguktól jönni.
szal attól még hogy a 105-ös van fent nála, nem biztos hogy nem a legjobb döntést hozza. attól még lehet balfasz, mert azzal a 150 pennel is kell ám a weakspotokat keresni .. ha viszont megtalálod, még a top lövegekkel szemben is megfontolandó, mert T7-ben még megállja a helyét.
ezen mi a faszt nem lehet megérteni? hogy jön ide az, hogy mi van beletöltve? meg hogy tigrisen is szoktad látni? ?!
elõször próbáld meg értelmezni a leírtakat b@zdmeg!
"Here's an idea for a new contest: "Guess the results release day for the 8.5 contest" "