A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
np:)
Megcsináltam az 50k dmg-t, aztán én is kiléptem a fenébe. A végére 17 csatából 41,18% WR lett (2 döntetlennel), 1938 WN6 mellett. Nagyon jó csapattársakat sikerült kapni tegnap.
Miután elmentél egyik csatában Erlenbergre kerültem. Idióta Obj704 kint állt a mező közepén (A8), erre mondom neki, h használjon fedezéket\menjen már fedezékbe. Erre azt mondta, h nincs arty, jó az a pozíció. Egy másik idióta JT-vel benyögi, h a JT-nek szar a camója, de ő mégis oda áll, mert szerinte is jó pozíció. Az objectnek meg jó a camója biztos nem fogják észrevenni. Biztos nem veszik észre a nyílt mezőn, á dehogy. Nem hiszem el, h emberek nem érik fel ésszel azt, h ha fedezéket használ az megvédi a lövésektől, ergo nem veszít hp-t és nem döglik meg 1-2 lövés után. Aztán a végén döntetlen lett, köszönhetően annak, h a 30 játékosból 20 T9 TD volt (kempfest ezerrel) és annak, h miután megindultam bal oldalon és legyalultam 2 tankot, a várban végül kikaptak a jobb oldalon kempelők, akiket egy a dombon (E9), a csata eleje óta kempelő, full hp-n lévő Tortoisenak kellett volna elintéznie. Az agyhalott nem érte fel ésszel, h ha megindul nyerünk és oda is ért volna, mert még annyi idő volt. Mondtam is neki, h induljon meg, de csak azt bírta hajtogatni, h draw. Sajnos ez van, amikor egy 0 és 10 közötti IQ-ju ember próbál játszani. Ha nem jön házhoz az ellenfél, akkor ő már nem képes semmit csinálni, mert nem látja át a helyzetet és még a wasd-ot sem ismeri. Agyatlan birka.