World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A biztonságos elhelyezés ha két töltõnél van akkor a hatásuk összeadódik vagy nem? Magyar fordítás szerint nem, de a itt meg azt írják, hogy igen
A teszt szerveren elég sok bot beállítást próbálgatóval lehet összefutni

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Ez hihetetlen, robogok 65el és vagy 200 méterrõl telibe kaszál az arty, úgy hogy spotolva van már, nekem kb 45 fokos szögben. Hihetetlen, tutit van nekik valami csíter autoaim, ami kiszámítja hova kell lõni.
Akcióban megvettem, második köröm vele, pedig azt hittem, hogy sokkal rosszabb tank lesz.

Mydgard
Elso menet:

Valaki tudna nekem adni egy WoT-os TS3 cimet, mert amit hasznalok pillanatnyilag nem el.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ne aggódj,nekem hétköznap is<#nevetes1>
A ban lenne a legjobb...
Gondolkoztam már én is rajta,miért nem ereszti össze a WG ezeket?
Azután rájöttem ez biztos gazdaságtalan megoldás lenne,most egy átlag csata meg nem mondom mennyi...talán 7 perc...na ott az átlag csata 14-15 perc lenne a sok inkompetens bot/camper miatt...felesleges holt idõ az a szevernek...
Én az ilyeneket tuti banolnám, de sajna nem rajtam múlik...
Annyit viszont a WG is megtehetne, hogy elkülöníti õket, aztán boldogítsák csak a magukfajtát, akik ugyanígy állnak a dolgokhoz, mint ez a díszpéldány.

Nekem hétvégén inkább ilyen csaták jönnek össze:
"Researched:
Object 261 researched. Undistributed experience spent: 320000. Free Experience spent: 0."
"Purchased:
'Object 261' successfully purchased. - Credits: 3 430 000."

Evil is my middle name. Ezzel azt hiszem be is fejeztem az artyzást.

SIEMMAA!KTO PL???

És hozta a minimaust 8,8-as gunnal,egyedüli T9 ként a csapatba,és ráadásul afk-zott...<#wow3>
Fajin draw lett a menetbõl,beáldoztam magam az ellenfél top tankjáért(T-54),és utána látom ez a szánalomtömeg,gagyigunna áll egy ház mellet és annyi,semmi reakció míg ki nem lõtték...még arty sem volt,azzal a páncélozott szarral akár nyerhette volna nekünk de neeeemmm afk/botférgezni kell...
Sok olyan lila is van, aki direkt csinál második, harmadik accot, hogy még lilább legyen. :-)

JeffDunham
Reggeli elsõ csata és mit kapok?
T-28-al kipattintottam egy M6-ot, egy KV-1S-t, egy VK36.01H-t és egy VK3001D-t. <#buck>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én akkor mentem velük, amikor bejött az angol ág (AT7-ig van kifejlesztve az ág).
Abban az idõben még szinte senki nem tudta, hogy hol kell õket lõni 😊
Olyan köröket mentem velük, hogy csak na 😄
Az AT2 egy mészáros (volt, most nem tudom milyen, de szerintem nem változott)

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

A statisztika - jelen esetben - csalhatatlan, csak az emberi agy nem az 😊

Ezért jó mindíg a számokat nézni balhézás elõtt 😄

Amúgy T3-T4ben a liláknál nézd meg hány meccsük van. Elõfordul hogy ezek még 0-1k-s emberek, akik csak mákerek voltak abban a pár csatában, és valójában nem lilák csak jól jött ki a lépés.

Egy 5K feletti lila azért már nem véletlen 😄

Eagle16
Na szép, mondtam én hogy jó ez 😄

Szerintem Tier 5-tõl kezdve rohadtjó ez az ág, lehet hogy elõtte is, de azokkal nem játszottam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez a hozzászólás neked szól, ha:
unod már a sorozatos vereségeket, hiába teszel meg mindent a gyõzelem érdekében;
unod már, hogy nem fedeznek a csapattársaid;
ki szeretnéd magad próbálni félprofi és profi ellenfelek ellen;
gyorsítani szeretnéd a fejlõdésed;
segítõkész, tapasztalt csapat tagja szeretnél lenni;
a jelenlegi klánodat képtelennek érzed arra, hogy a CW-n sikereket érjen el;
a jelenlegi klánod nem visz CW-re és ESL-re (tapasztaltabbakat/jobb stattal rendelkezõeket preferálja);
a tier 10-et játszhatatlannak érzed az arty-k és a vérvörös top tankok miatt.
A HPTS nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerveren.
Ha érdekel a lehetõség, akár a játékban, akár a fórumon üzenhetsz/kérdezhetsz.
A tegnap esti játékot 10-kor abba is hagytam. Alacsonyabb tierbe goldosok t8-tól meg arty hegyek.Szinte minden HUNS klántag artyval nyomult és zöldek,kékek...Gondoltam legalább az Obj-261-et kiduplázom,de akkor meg az ellennél batchat+t62+t54+2db120,nálunk meg semmi...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ne is mond! Tegnap KV-1-el artic region a hegynél védve próbáltam feltartani az ellen 3 kv-1-ét mindhárom piros volt,de annak ellenére,hogy kettõ egész jól pattogott a beforgatott kv-1-rõl a harmadiknak volt goldja...szinte bárhol átlõtt.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Bár jelenleg én is a kicsiket zaklató pedózók táborát erõsítem, azért néha már engem is felháborít, ami ott folyik 😄
Én csak simán kilõdözöm õket, de mások ugyan ezt teszik, csak épp folyamatos gold ammo használat mellett, még tier1-2-ben is...
Azért ez már nálam kimeríti a retardáltság kategóriáját.

Mert 2 javítót hordok magammal, 1 simát és egy prémet (poroltó helyett). És mindkettõt el kellett lõnöm, ami ugye 23k minusz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez szép !
De miért van 3 508 credited a with premium oszlopban? Miért nem 46 768?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

A "szerzett lehetséges sebzés" az mit mutat?
HP640-es KV1-nél ez az elõbb 1700 volt...
A kiosztott sérülés pedig 990.
De mi az 1700?

Mit is mondjak, nem bántam meg hogy megvettem ezt a TD-t 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az elmúlt pár napban és is ezt játszottam a KV1/KV1S duóval 😄. Már szinte szégyelltem magam, olyan mészárlásokat csináltam a mazsolák között 😄. Mondjuk nem csak öncélú pedofília miatt, nekem is kell a crew CW-re.

JeffDunham
Úgy hogy nem csak a sok agyatlan "siemka" fog rohangálni kis tier-ben hanem szinte az összes CW-zõ profi játékos, akik meg fogják erõszakolni a sok kezdõt. Nincs kis tier-û legénységük, ezért húzniuk kell.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Köszi, de nem vagyok ügyes mégsem, elõbb írtam a csalhatatlan statisztikáról..😊

Hogy érted, hogy rájuk jár a rúd?

höhö, mire jó a statisztika:
Elõbb azt írtam, hogy általában a 3-4x sebzem a tankom H-jének. Na most kikukáztam a statisztikából, hogy 506 meccs után az átlagos sebzésem 1,2x-e a tank HP jének...
Öregszem már, szépülnek az emlékek😊

JeffDunham
Nemsokára olyan lesz a CW hogy tier 1-tõl 6-ig kell tankokkal menni. Azért látsz annyi lilát most kis tierben, mert húzzák a legénységet CW-re. A kis tier-üekre rájár a rúd manapság, és el is fog tartani vagy 3 hónapig

Akkor ügyes vagy. Gratulálok. A lilákhoz ne mérd magad szerintem. Azok ritka tehetségesek. Persze nem kizárt, hogy mire t8--9--10-be érsz, te is az leszel. Hát én nem vagyok az. Sõt, még zöld sem. De igyekszem😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Általában t3-4ben a tankom hp-jének 3-4x-ét sebzem, t5-ben a 2-3x-át
De mennyit sebez akkor a lila gamer?😊

Legalább annyit próbálj sebezni, amennyi hp-ja a tankodnak van. Ha ennyit megcsinálsz, akkor már nem voltál a csapat hátrányára az adott meccsben.

CW-n nem igen lehet növelni az átlag sebzést, companyban szintúgy.

Hát csak nem hagynak nyugodni ezek a Tier 3-4-es lila emberkék.
Én alapból 5-8-ban játszom, de ha elkezdek egy új ágat fejleszteni, mindig zavarják a szemem😊
Ezek mennyit sebeznek egy meccs alatt? Hogy a fenébe lesz ezeknek 2000-es w6 meg eff?
Tény, felsõbb tierekben nem nagyon látni ilyesmit, de azért ott is elõfordulnak.
Tényleg szerintetek tier-enként mennyi az a sebzés, ami elfogadható?
Vagy a clanwarokból szedik össze ezeket a szinteket?(ebbõl is látszik, hogy nem vagyok klán tag😊

Valóban jó kis gép, bár már felraktam egyszer ezt a képet, de nincs kedvem visszakeresni. 😊
Remélem az AT15 is hasonlóan jó lesz, az ágyúja tetszett teszten.
huhh bakk,akkor mifelénk a gecik drágábban adják a pivóót?? erre fele 220-230 körül repült a borsodi meg a sopi..köbö
Azért nem rossz, ritkán adódik, hogy 200ft -ért becks-rõl böffentsen az ember 😄.

nem valami occsssó akkor 😊
<#pias>
wolvi 😄
na nem erõltetem tovább 😄DDD bb
na b+ látszik ittam 😄
sörmen vagy wolni + sör*
Köszi! meglesz!!! 😊 max. elázunk de leszarom, nem vagyok cukorból!!!

Commandier: Jól tetted!!!!!!!! <#pias>
sör vagy wolvi + sör = big farm 😊 (legalábbis a hétvégén)
Eagle16
Kellemes túrázást 😊

Ah, piáról jut eszembe. Tele volt ma a tesco akciós sörrel, de becks, staropramen meg gösser borsodi árában 😄. Be is táraztam a hétvégére 😊.

rábasztál mert alig ittam 😄 reggel kerek korán, megrakom a bringát minden földi jóval azt gó túra.... na de majd holnap este sátorozás elõtt..... <#pias>
Nem,fordítva nem mûködik...ezért sem érdemes a prém-tankhoz saját "prémtank legénységet" tartani.
Eagle16
Egészen a T-25/2-esig ilyenek lesznek, tényleg jó kis ág, megérte elkezdeni.

Már csak 22k xp és megvan az AT-15, most mentem 2 vereséget és 13 gyõzelmet egymagamba az AT-7-essel 😄 Hát el lehet vele játszogatni nah.
75% win eddig, bár van benne 15 csatányi platoon is már.

Mondom ezer éve elkezdtem ezt az ágat,kéne csinálni,a második kör vásárlás után 😄 :d micsoda egy üszök ez 😄
Eagle16
Érdekes módon amíg nem voltál itt, addig csupa hasznos dologról esett szó, szóval most gondolom megint leesik a színvonal a ki iszik többet, hányszor egy héten is mit témához<#gonosz1>