World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Valaki tudna nekem adni egy WoT-os TS3 cimet, mert amit hasznalok pillanatnyilag nem el.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Gondolkoztam már én is rajta,miért nem ereszti össze a WG ezeket?
Azután rájöttem ez biztos gazdaságtalan megoldás lenne,most egy átlag csata meg nem mondom mennyi...talán 7 perc...na ott az átlag csata 14-15 perc lenne a sok inkompetens bot/camper miatt...felesleges holt idõ az a szevernek...
Annyit viszont a WG is megtehetne, hogy elkülöníti õket, aztán boldogítsák csak a magukfajtát, akik ugyanígy állnak a dolgokhoz, mint ez a díszpéldány.

Object 261 researched. Undistributed experience spent: 320000. Free Experience spent: 0."
"Purchased:
'Object 261' successfully purchased. - Credits: 3 430 000."
Evil is my middle name. Ezzel azt hiszem be is fejeztem az artyzást.
És hozta a minimaust 8,8-as gunnal,egyedüli T9 ként a csapatba,és ráadásul afk-zott...<#wow3>#wow3>
Fajin draw lett a menetbõl,beáldoztam magam az ellenfél top tankjáért(T-54),és utána látom ez a szánalomtömeg,gagyigunna áll egy ház mellet és annyi,semmi reakció míg ki nem lõtték...még arty sem volt,azzal a páncélozott szarral akár nyerhette volna nekünk de neeeemmm afk/botférgezni kell...
T-28-al kipattintottam egy M6-ot, egy KV-1S-t, egy VK36.01H-t és egy VK3001D-t. <#buck>#buck>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Abban az idõben még szinte senki nem tudta, hogy hol kell õket lõni 😊
Olyan köröket mentem velük, hogy csak na 😄
Az AT2 egy mészáros (volt, most nem tudom milyen, de szerintem nem változott)
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Ezért jó mindíg a számokat nézni balhézás elõtt 😄
Amúgy T3-T4ben a liláknál nézd meg hány meccsük van. Elõfordul hogy ezek még 0-1k-s emberek, akik csak mákerek voltak abban a pár csatában, és valójában nem lilák csak jól jött ki a lépés.
Egy 5K feletti lila azért már nem véletlen 😄
Szerintem Tier 5-tõl kezdve rohadtjó ez az ág, lehet hogy elõtte is, de azokkal nem játszottam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
unod már a sorozatos vereségeket, hiába teszel meg mindent a gyõzelem érdekében;
unod már, hogy nem fedeznek a csapattársaid;
ki szeretnéd magad próbálni félprofi és profi ellenfelek ellen;
gyorsítani szeretnéd a fejlõdésed;
segítõkész, tapasztalt csapat tagja szeretnél lenni;
a jelenlegi klánodat képtelennek érzed arra, hogy a CW-n sikereket érjen el;
a jelenlegi klánod nem visz CW-re és ESL-re (tapasztaltabbakat/jobb stattal rendelkezõeket preferálja);
a tier 10-et játszhatatlannak érzed az arty-k és a vérvörös top tankok miatt.
A HPTS nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerveren.
Ha érdekel a lehetõség, akár a játékban, akár a fórumon üzenhetsz/kérdezhetsz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Én csak simán kilõdözöm õket, de mások ugyan ezt teszik, csak épp folyamatos gold ammo használat mellett, még tier1-2-ben is...
Azért ez már nálam kimeríti a retardáltság kategóriáját.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De miért van 3 508 credited a with premium oszlopban? Miért nem 46 768?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
HP640-es KV1-nél ez az elõbb 1700 volt...
A kiosztott sérülés pedig 990.
De mi az 1700?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Elõbb azt írtam, hogy általában a 3-4x sebzem a tankom H-jének. Na most kikukáztam a statisztikából, hogy 506 meccs után az átlagos sebzésem 1,2x-e a tank HP jének...
Öregszem már, szépülnek az emlékek😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
De mennyit sebez akkor a lila gamer?😊
Én alapból 5-8-ban játszom, de ha elkezdek egy új ágat fejleszteni, mindig zavarják a szemem😊
Ezek mennyit sebeznek egy meccs alatt? Hogy a fenébe lesz ezeknek 2000-es w6 meg eff?
Tény, felsõbb tierekben nem nagyon látni ilyesmit, de azért ott is elõfordulnak.
Tényleg szerintetek tier-enként mennyi az a sebzés, ami elfogadható?
Vagy a clanwarokból szedik össze ezeket a szinteket?(ebbõl is látszik, hogy nem vagyok klán tag😊
<#pias>#pias>
na nem erõltetem tovább 😄DDD bb
sörmen vagy wolni + sör*
Commandier: Jól tetted!!!!!!!! <#pias>#pias>
sör vagy wolvi + sör = big farm 😊 (legalábbis a hétvégén)
Már csak 22k xp és megvan az AT-15, most mentem 2 vereséget és 13 gyõzelmet egymagamba az AT-7-essel 😄 Hát el lehet vele játszogatni nah.
75% win eddig, bár van benne 15 csatányi platoon is már.