A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #268954 Azt hiszed a JE100 nem pattan le semmiről? És még bosszantóbb is, mert várhatsz 21 másodpercet az újratöltésre...
Persze én egyszer nem vettem bele goldot, nem is tartom szükségesnek, de véleményem szerint, ahonnan a 299 pen lepattan, onnan a 400 is le fog nagyrészben. Persze olyan helyre a gold hiányában nem lövök, ami esélytelen nélküle. Ha valakinek van credit hozzá, akkor játszon azzal, ha akar. Ezzel sem célozgatni akarok, csak van, aki csóróbb.
A kollégával ellentétben én nem tartom jó snipernek a JE100-at, sokszor lő mellé olyan helyzetben, amikor nem kellene.
Ettől függetlenül jó buli, elég nagyot lehet az ellenfélbe füstölni, de azért biztosan nem adnám el a JadTigert. Inkább gyűjts még rá, nehogy csalódj. Eleinte jó mókának tűnik a nagy sebzés, aztán vagy megunod, vagy nem.