World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsó az...<#taps>
Ez az SP nerf pontosan mit jelent? Azt tudom hogy a frontjával baszkurálnak valamit.

Sajnálom, mert egyre jobban megszeretem. Legutóbbi meccsem: LINK

3v1-ben egy Ferdinand, egy T34 és egy T29 ellen(még ha nem is voltak full HP-n) azért kevés tank állt volna helyt. Talán egyszer ha meg tudtak sebezni. Lehet hogy nem nagy szám nektek, de nekem amikor a Ferdivel álltam szemben a torkomban dobogott a szívem.<#gonosz2> Volt ám adrenalin bennem. <#violent><#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem kéne mindent lehúzásnak beállítani. Ennyi.

(Amugy meg ha nagyon kekeckedni akarok, te is elfogadtad az EULAt, amiben szépen le van írva hogy a játékban semmi sem a tied, és a WG bármit megváltoztathat, vagy akár holnap lehúzhatja a rolót és csá. Szóval hasonlítsd össze ezt azzal az eljárással amit ebben az esetben tanúsítanak. Szarszemét banda.).

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Korrektnek korrekt. De ez a legkevesebb, mikor azt ígérik, nem nerfelnek prém tankot és ezt õk is tudják.

De ettõl még komoly hasznuk lehet belõle és ezen semmi se változtat. Persze természetesen: de jó fej és önfeláldozó a szegény wg. Így jó?😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Egy kissé 😊

Inkább erre kell gondolni: Nahuel

..az lenne igazan korrekt ha mondjuk a tier4 premum artynal es felajanlanak, mert mindenhol kiemelik h nem nerfeleik, csak egy tierrel feljebb kerul. pedig tier4ben is egy kalap szamoca..
Hahaha, nem is rossz ötlet! És nyitni kéne róla egy tropicot a hivatalos oldalon, mekkora epictrollkodás lenne már!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tetszik hogy még ezt a gold refundot is a wgnek tartod jó bulinak 😊

Véletlenül se korrekt ajánlat a részükrõl, hogy egy nerf esetén felajánlják a választás lehetõségét...ugye? 😊

Lol, mondjuk ez még jól is nézne ki, bár talán már meghaladta a játék idõkeretét.
So mettõl-meddig kerülhetnek be tankok a játékba?

Tam Tank
Áh Argentinok?
Kell a francnak,én már az afrikai Busman ággal szemezgetek,az mikor jön már?😊
Eagle16
A játékosoknak se rossz, megveszed most az SP-t, szétfarmolod vele az agyadat, aztán 2-3 hét múlva eladod amikor azt mondják hogy most már vissza lehet kérni érte a goldot 😊 Aranyat nem buksz rajta, de lesz egy csomó kreditet.

Kösz !
Tehát olyan mint amikor egy tipusról átképzek egy nagyobbra .
- SerB states that there are enough tanks for an Argentinian minibranch. All would be based on one vehicle – the branch would be small, but totally epic.

LoooL. Igen, légyszi wg, csak erre vágyik mindenki... nem is kell sietni a 2. német td ággal, meg orosz med ággal, ugyan!😄

Am ez a super persha visszacsere dolog egész jó buli lesz a wg-nek. Ha másik t8 prémet akarnak venni a játékosok, elég jól be kell nyúlniuk a zsebükbe hozzá...

az a 130 inkabb 140% felett van sajnos mar.
ha ramnyomsza drop gombra, bejony majd egy ablak amin harom lehetoseget ajanl fel:
- aranyert: nem vesztesz semmit
- 20krediert: vesztes egy kisebb mennyiseget
- ingyen: vesztesz egy jelentosebb mennyiseget

minden valasztasnal alul latszik majd h mennyi marad majd.
Akkor marad 100%,ha arannyal váltod.
20ezer kreditért is lehet,de akkor ugrik 20-25%,meg nem mondom hirtelen.
Részben! Valamennyi %-ot mindenképpen veszítesz az újraképzésen, ennek áthidalására csináljuk azt, hogy akkor képezzük át a legénységet, ha már pl 130%, ekkor, ha minden igaz nem vesz el annyit, hogy ne maradna meg a 100%-os képességed.
Remélem érhetõen fogalmaztam. 😊
Sziasztok !
Ha egy 100%-os képsséget eldobok, helyette felvehetek egy másikat ?
Megmarad a 100% ?
Pl.: álca helyett elit .
melygarazstulajoknak, az eddigi locastan fele ketsoros tanksor melle bekerult a tier szerinti szures. kicsit maszek megoldas, de szodaval elmegy:

http://wotmodsdl.com/mods/2-rows-of-tanks-wot-0-8-5b.html
Én is elég reménytelennek érzem, hogy magyarázod az ostobaságot.

Képzeld, nekem is megy, egész jól elboldogulok általában. Nem ez a lényeg.

Még egyszer, utoljára írom le. Hátha felfogod: Amiket te itt bõszen osztogatsz tanácsként, az nem minden esetben, nem minden tankra, nem minden pályán mûködik! Van hogy persze igazad van, de abszolút nem minden esetben így van! Minden sziutuáció függõ, de te mégis egyetemlegesen kijelented, hogy így kell meg úgy kell, és jaj még hozzá szegény arty- brühühü.

Érthetõ-e ez? Vagy esetleg próbáljam meg másik nyelven leírni. Németül, esetleg latinul még megpróbálhatom ha azt jobban felfogod mint magyart, bár vesszek meg ha rájövök mi a tököm latinul az arty.

nem igazán tankfüggõ, ha fel vagy világitva, lehetsz bármivel, ezek lõnek rád, ha esetleg hiányzik a fele hp-d, akkor meg fõleg a "lányok" kedvence vagy, ilyenek ezek.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Reménytelennek érzem már a magyarázkodást. Mostmár csak annyit mondok képzeld nekem megy lassú tankkal is artyk ellen, valamit rosszul csinálsz, oldd meg egyedül.

Oddball: Azt használsz, ami jól esik. Van stabilizeres tankom, és használtam vele is meg nélküle is, számomra elhanyagolható eszköz. EGLD és stabilizer között kéne választanom akkor stabilizer, de amúgy elvagyok nélküle is.
Hát magas tier-be már nem megyek a sok arty miatt, de az elõbb is...csak három kis arty volt, de szépen megszórták a KV-mat. Megyek 15-el ! hogy kéne menni hogy ne találjanak el, egy 15 km/hval haladó tetû lassan forduló batárt nagy tankot? Igen persze, mehettem volna másfele is, könyebb terepen, csak ha másik irányba megyek ott meg az ellenséges tankok lõnek szitává. Meg mehetnék gyors scout-al is , és akkor nem volna gond.

Sõt repülhetnék is...ja az a Warplanes, egy másik játék.

Jaj, ez az egyik kedvencem 😄. Megyek pl a faszpanzer e100al, 3 arty ellen. Erre valaki benyögi hogy ne egyenesen menjek 😄. Ilyenkor megkérdem, hogy mégis hogy a pélóba gondolák? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk ez az egész iszonyat nagy hülyeség. Mert pont a pontosság volt az egyik dolog ami miatt megérte pl a német és angol tankokkal játszani. Most meg szépen elmossák ezt a határt, lehet majd snipolni akár a kályhacsöves ruszki tankokkal is :/.
Mondjuk az viszont pozitívum, hogy egy E50M/FV/Leo az 500 méterrõl is ki fogja lõni az ellenséges tankparancsnok bal szemét 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pedig minden ágyún észre lehet venni, hogy stabilizált vagy sem. Kevesebbet artiznál, még érzékelnéd is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért kötök bele, mert olyan dolgot jelentesz ki, ami csak bizonyos helyzetben érvényes. Nem minden tankra, nem minden pályán, és nem minden esetben, mégis ki jelented, hogy ez ÍGY VAN. Hát egy francot azt!

Elõbbi csata. Szikla. Egyik oldalán Tiger II. Másik oldalán én. Hát több mint 10 másodpercet álldogáltam...mert ha lerohanom : szemtõl szemben végem, kilõ, jobb ágyúja van, és jobb páncélja. Ki kellet várni a megfelelõ alkalmat, és ez baszkikám, több mint 10 mûsodperc.

Ja, ne egyenesen haladjak? oké. Menj egy KV-val ne egyenesen. Vagy AT-2-vel. Így is fél óra míg meg tesz 500 métert, de még kacskaringózzunk is vele...úgy is dög lassú...zseniális gondolat.

na hát ennyit errõl okostatörp.

Dettó
Jó hát mondhatod ezt magadnak, én minden tankon éreztem a különbséget a ventivel és nélküle. Számomra a stabilizer sem jelent különösebben semmit, nem sok helyzet volt, amikor azt mondhattam, hogy az mentette meg az életem. Viszont az a kis plusz töltési sebesség már gyakran.
És ez minden jármûtípusra érvényes lesz?
Jah, tudod, változik a szóráskép, több megy majd a centerbe, kevesebb a szélére. Snipert csinálnak még a dedikált brawlerekbõl is, agyrém.

Az az 5 jó ha 2% teljesítménynövelés a gyakorlatban, gyakorlatilag placebo, mint a kamo festés..

Engem az érdekelne hogy a Strong Star eventból mikor lesz valami eredmény.
Nem hiszem el hogy 2 hétig ülnek rajta, a ruszki szerveren meg pár nap alatt kint volt az eredmény, pedig ott több adat volt.

Nem vagyok képben, milyen új célzórendszerrõl van szó?
Akkor pl a rammer helyett érdemesebb használni. A venti 5%ot a gunner is kapja, ha neked a célzás a fontos, a rammer meg csak a töltésidõre hat. (amire a venti is). Bár már nem tudom neked mi volt az alap 3 equipment heavyre, lehet rammer nem szerepelt köztük, de szerintem venti/spall liner az fix egy heavyre, fõleg most ezzel a 30-50%os védelemmel.
Kösz a képleteket.

Hát ez az esetek többségében nem lesz valami jelentõs. Lehet marad a stabilizátor.

Oddball: Nálam a ventillátor marad, ha van BiA, ha nincs, mert a ventillátor önmagában 3-4%-ot jelent a harckocsi minden tulajdonságán.

Veqtor: Kérdés tényleg annyira gyors-e az új célzó rendszer. Mert én az FV215B-t nem igazán tartanám mérvadónak ezen a téren, mert az eleve az egyik, ha nem a legpontosabb, leggyorsabban célzó nehéz harckocsi. Majd ha valami szar 3,4-es célzási idejû löveg is ennyire jól produkál akkor kukázom a stabilizátorokat.

Látom a hétvégi event megint hasztalan lesz számomra. Elkeserítõ, hogy a megvalósul a május 8-ai eventen való kesergésem.

De ahogy olvasgatom a változásokat az lenne a legjobb ha inkább áthelyezem a hangsúlyt a WoT-ról mondjuk a Mount and Blade egyik jó kis modjára. Már hónapok óta alig tudnak valami jelentõs pozitív változást felmutatni ezek a nyomorult WG-sek.
Artykról beszélünk nem ellenséges tankokról, sima tank értõ kezekben úgy és ott talál el, ahol akar. Felõlem próbáld ki, 5 artyból 2, ha telibelõ az már jó teljesítmény és értenek is hozzá. Persze próbálj nem egyenesen haladni, hogy még egy debil is eltaláljon.

Mondjuk nem értem, hogy miért kell legyen mindig egy hozzád hasonló ember, aki folyamatosan bele akar kötni a dolgokba és keresi a kiskapukat, ahelyett, hogy látná az értelmet abban, amit leírtak.

Az elõzõ sírásos hozzászólásodhoz is még hozzátenném, hogy amikor az artyk miatt megy a sírás éjjel nappal, érdekes módon nem ugrik elõ egy hozzád hasonló emberke beszólni a rinyálóknak.
Hát nem jött be...11.50-re meg is döglöttem, igaz nem arty lõtt ki hanem két tier x-es amcsi nehéz. nahát...

Az új tesztes célzórendszert retardáltnak tartom, csak a kempelés lesz több miatta.

Még a live verzióban viszont én észre se veszem a különbséget, hogy van-e vagy nincs venti az adott tankon. Az, hogy 20%-al kisebbrõl induljon a célkör mozgó toronynál, az nálam fontosabb.

10 sec álldogálás? Komolyan. A következõ csatában kirpóbálom, és nem fogok egy helyben állni 10 másodpercig. Kiváncsi vagyok ez mennyire életképes dolog. Rohadt kiváncsi vagyok, hogy mikor lõnek ki az ellenséges tankok...ami ügye elõfordul ha valaki szaladozik, ahelyett hogy esetleg fedezékbe húzódna...

Nem mondott nagy hülyeséget, de próbáltam teszten mindegyik változattal és nekem így jött be leginkább. Venti/rammer/spall liner
A BIA meg tudtommal összeadódik a ventivel, szóval nem kiváltják egymást. Minden tankomon van BIA és venti is, és szerintem a kettõ együtt jobb, mint csak az egyik. Stabilizer meg úgysem olyan fontos heavy tankokra, mint az az 5% plusz mindenre. Távolra van idõd megállni és célozni, közelre meg stabilizer nélkül is el tudod lõni az ellenfelet az új célzó rendszernek köszönhetõen.
Pedig Oddball kolléga nem mondott hülyeséget. A venti helyett kell BiA skill és mehet a spall liner.

Szép... replay nincs véletlen? 😊

Venti fontosabb, mint az összes többi equipment együtt. Az új célzórendszer miatt alapból is elég pontosak lettek a tankok, heavyvel meg közelharcban kb stabilizer nélkül is eltalálod, amit akarsz. FV215el 5/5 eltaláltam teszten az ellenfelet mozgás közben stabilizer nélkül 400m-rõl. Venti/rammer/spall liner, esetleg rammer helyett toolbox vagy wet ammo, attól függ mire érzékeny a tank.

kHares: Quick videóját miért vegyem alapul, gold ammoval megy és sokáig egy helyben álló tankokra tud lövöldözni. Az arty fenntartása lesz a gond, fõleg ha még a 30k repairt megspékeled gold ammoval (8000 lövésenként t92vel pl). Próbáld ki teszten az összes artyt és látni fogod, hogy tényleg csak azokat lövik el, akik vannak olyan hülyék, hogy sokáig állnak egyhelyben. Valóban pontosan lõnek az artyk, ha teljesen becéloztad az ellenfelet, de hát istenem. A teljes becélzás minimum 6 sec (batchat arty), T92vel meg 10-15 sec kb. Aki 10 sec álldogálás után csodálkozik, hogy eltalálták, az meg rossz játékkal játszik. Mozgó tankot nehezebb lett eltalálni. Persze nem lehetetlen.

Wlanseraf: AP? Az nagyobb random, mint a HE, ha mellélõsz, ami esélyes, 0 sebzés, ha elnyeli a track/lövegpajzs/ágyú akkor 0 dmg. Sok erre a 40+ töltésidõ, 3-4 ilyen lövés és a végén semmit se sebeztél. Lehet APzni, de szerencse kell hozzá, meg az elõbb említett hülyék, akik sokáig állnak egyhelyben.

Stb stb. Sokat írtam, már elég átláthatatlan számomra is, remélem azért érthetõ.
na akkor inkább kérem a 7200 aranyamat majd :d
És beruházok prémre vagy egy su-122-44-re

7 hp-val fejeztem be és az utolsó ellen egy 54%-os afk is3 volt...Nem erre hajtottam,de ennyire adta a majszter tankert.
Mikor 224 hp-m maradt és a szintén 200valahány hp-s t44 oldalába kentem egy 0-át azt hittem besz..ok..õ lõtt egy 217-et....mázlival de meglett a meccs,mert a prémium boy t26 nem igazán volt a párszáz csatájával hasznos csapattag a végén sem...

Eagle16
Arra meg ez a képlet:

A HUNS - Underdogs videók következõ részében a Spall liner/Repeszpáncél mûködését is tesztelni fogjuk a gyakorlatban.

Egy Maus-ra fogunk leadni 100 lövést HE lövedékkel. Jövõhéten már meg is tekinthetitek. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Eagle16
"T26E4 SuperPershing

It was decided to change the historically incorrect frontal upper and lower armour plate’s angles of T26E4 SuperPershing hull. No changes will be done in 8.6 update, but the tank will be removed from the in-game store and gift shops. Owners of T26E4 SuperPershing will be able to continue playing on the vehicle as it is during the 8.6 update.

In one of future updates, T26E4 SuperPershing will be re-introduced to the in-game shop in rebalanced variant: inclination angles of frontal armor plates will be reduced by 12 degrees in order to correspond to historical variant. Aside of that, as compensation of armour nerf, [b]other parameters of the vehicle will be rebalanced and buffed/[b] (details will be announced with separate news article). Owners of T26E4 SuperPershing, who have purchased it prior to the changes, will have opportunity to sell it for full price in gold (7200), or have renewed vehicle in their disposal."