World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is ismeri a Sabatont 😄....
nah jöhet a wot... aki röhögni akar a szenvedésemen az kövesse figyelemmel a fórumot 1-2 órán keresztül <#gonosz3>
ez meg a másik amin elcsodálkoztam 😊
Javítás:
BDR G1B jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2
mi a f*sz 😄 megkarcolódtam??? 😄
gondoltam, megyek egy kört sturmpanzer IIvel, hamár ott van a garázsban a pöccs miatt. Ez sült ki belõle:
Vereség
Csata: Steppes 2013. június 6. 14:20:57
Jármû: Sturmpanzer II
Szerzett tapasztalat: 706
Szerzett kredit: 21 641
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
(non prém)

JeffDunham
Tipikus Piroska...

-Minek mész az erdõbe? Ott a farkas!
-Miért, miért?! Lesz nálam kaja-pia, b@szni meg szeretek! <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Minek ülsz le szopóálarcba a gép elé ? 😄
Szép volt.
Wehrmacht? Ghost Division? Talvisota? White Death?

Tényleg, fröcsög a kommunista propaganda...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Illik, de nem fogom.

Kurva artyk.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Pedig ha hülyeséget mondasz akkor azt illik rendesen kifejteni 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Megszokhattad volna, aki nem náci, az kommunista 😄

Szvsz minden izmus ugyanakkora faszság.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehet itt nyerni is, csak mindent magadnak kell csinálni.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ne folyjunk bele, mert bannolva leszek.

Náciellenes="kommunista beütésû"?
Seems legit...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Burning books to spread, anti-semite propaganda
Who will stop the madmans reign? Night of broken glass, send the Jews to Dachau death camp On a path to certain death.

Kecskemét FTW 😄
Én original vásárhelyi 😄

Miért komcsi beütésû?

majdnem😄 kübekháza 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jó is lenne ott lakni <#hawaii> Mátraaljai parasztgyerek vagyok én. <#lama>

A nálunkat úgy értettem hogy Magyarországon. <#duhos2>

Thoryne: szeretlek Sabaton <#szeret><#law>

Egyébként valami idevágó is legyen, a Hellcat és a Jackson top ginja ugyan az.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

toocha
Hát szegedi vagy? Egyem a szívedet. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Csodálatos egy ilyen erõsen komcsi beütésû zenekartól...

én asszem még 2008 környékén voltam pesten, de ááá

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

köszi az ismertetést szuper és érthetõ volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a helyem <#szeret><#szeret>

Ja múgy: Sabaton shared a link.
Tuesday near Falun, Dalarnas Län
Kedves Magyar Barátaink! A felejthetetlen márciusi budapesti koncert után nem tudjuk magunkat visszafogni, hogy visszatérünk hozzátok. A tavaszi turné országai közül csak néhány számnunkra nagyon kedves helyen lépünk fel újra. Magyarország az egyik ilyen hely! 2006 óta Magyarország egy különösen fontos hely a Sabaton számára. Egy újabb bizonyíték arra, hogy össztartozunk!
holnap indul
valaki írta hogy lelõtték, gondolom elsõ adag info megvan
ha elég akkor nem lesz második gondolom

tesztszerverrel most miven?
baszki dejó hogy ilyet látok, ide menni kéne 😄
pesten voltam sabatonon utoljára de nagy kedvencem és ahogy tegnap láttam másoknak is 😄

úgy látszik a fasszopás foyltatódik a harmadik napon is...
war thunderben eddig 0 win
JeffDunham
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szemes? Hmmm... akkor üdv szomszéd! <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

rühellek is játszani ellene, ahogy nézem papír de olyat üt mint a lórugás
a jackson erõsebb, de sztem kisebbet sebez

csak ellenfélként van róluk tpaasztalatom

Animefox
hát a Hallcat vonala jobban csábít... mondjuk tankszázadba nem ártana a jobbik...

JeffDunham
Az nem pálinka fözde! KÖNYVTÁR! <#taps> <#nevetes1>

Nem rossz téma,végre érdemi vita folyik a wot fórumon <#mf1>
Na ja amikor az ember elkezdte bontogatni a szárnyit akkor mindegy volt!
Nálunk az 1/1-s kommersz kerítés szaggató szilva + vidéki (mifelénk így hívják a fehérbor+kólát)de a bor az mindíg a haver nagyfaterjáéé volt,ami nem is lenne gáz csak a nemes penész nem a boros üveg külsõ felületén volt hanem a belsejébe<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#pias><#pias>
Katonaságba amikor 3. hónapja sem engedtek haza unokafívéremmel szerencsére egy helyre vonultunk (szabad szállás)gyõr mosoniak vagyunk hála égnek a túloldalra tettek,akkor még az adidas arcsszesz is bejátszott fantával,nem szaroztunk!Bár biztos üdítõ volt a belsõ szerveknek<#fejvakaras><#pias><#pias>
patchaou
A hellcat nagyon fun kis cucc, a másikra már nem is emlékszem... Melyik ágon akarsz elõször továbbmenni?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a tegnapihoz😊
[/url][/img]

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Animefox
melyiket érdemes kifejleszteni a Hellcatet vagy a Jacksont?

szép idõk voltak😊

Nem kellett annyit tarhálnom se, ha esetleg kifogytam volna a pénzbõl, elég volt 1-2 lányhoz oda menni, és már volt újra pénz borra, most meg kész "vagyon" kellene...habár nem is duhajkodok úgy mint anno 😄
patchaou
Na ebbõl a kombóból pont a bolerótól volt számomra elviselhetetlen a lötty. Inkább valami olcsó kóla, azzal a mennyiség is megnõ 😊

Hol is vannak már azok az idõk amikor a 2L-es Spar budget bor 300ft alatt volt 😞.

Én is valami borzalom vörösboros kólával kezdtem anno kölökkoromban. 50 Ft volt fél lityója annak a szennynek. 😊

Mi mindig a Koccintós (2L 300 HUF) + Bolero (1 asi 40 HUF) kombót toltuk. Hány party indult ezzel 😄

OFF:

Régebben (féléve, 1 éve) Pennybe be, 500 huf 2l bor (vmi koccintós féle), 100 huf pennys kóla, 1 kis házi pálesz még a zsebbe és ha még szomjas volt az ember, sör. Amúgy kóla helyett ha volt több pénzünk akk mellé lehetett csapni márkát (meggy, málna), v vörösbor helyett fehéret vettünk és kiwi v szõlõt csapni mellé. Egyedül a vörösbor sárgabaracklé kombó nem ajánlott.

Most kozelbõl ittam meg mérhetetlen mennyiséget 1 sör árából... 😄 Van(volt?) ugye ilyen nyereményjáték, és kitapasztaltuk h lessünk a fül alá, így mindig van pár ingyen sörünk 😄DD

ON:
Teszt szervernek lesz második fázisa?
Nem dugnánk, csak a hozományod érdekel! 😄

https://wotinfo.hu

sajnálom a szexuális beállítottságom meggátol abban hogy feleség legyek 😄

"faternak pálinka fõzdéje van"

Hozzám jössz feleségül??

https://wotinfo.hu

jó persze, túlzás, csak mind olyan csata volt, mintha elöször játszanának a térképen, a csúcs az volt, amikor amx kilõtte az egyetlen artynkat sivatagos pályán, már kezdéskor.
Az xvm statokról nem is beszélek, mert elég sokkoló látni is, nemcsak egy csapatban lenni velük.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Roger6
<#eljen> Ahogy mondod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Az könnyen meglehet. Minden tank csak annyira jó amennyire a játékos ki tudja használni.

<#taps> <#eljen>