World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah jöhet a wot... aki röhögni akar a szenvedésemen az kövesse figyelemmel a fórumot 1-2 órán keresztül <#gonosz3>#gonosz3>
Javítás:
BDR G1B jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2
mi a f*sz 😄 megkarcolódtam??? 😄
Vereség
Csata: Steppes 2013. június 6. 14:20:57
Jármû: Sturmpanzer II
Szerzett tapasztalat: 706
Szerzett kredit: 21 641
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
(non prém)

-Minek mész az erdõbe? Ott a farkas!
-Miért, miért?! Lesz nálam kaja-pia, b@szni meg szeretek! <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Tényleg, fröcsög a kommunista propaganda...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kurva artyk.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szvsz minden izmus ugyanakkora faszság.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Seems legit...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Who will stop the madmans reign? Night of broken glass, send the Jews to Dachau death camp On a path to certain death.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A nálunkat úgy értettem hogy Magyarországon. <#duhos2>#duhos2>
Thoryne: szeretlek Sabaton <#szeret>#szeret><#law>#law>
Egyébként valami idevágó is legyen, a Hellcat és a Jackson top ginja ugyan az.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja múgy: Sabaton shared a link.
Tuesday near Falun, Dalarnas Län
Kedves Magyar Barátaink! A felejthetetlen márciusi budapesti koncert után nem tudjuk magunkat visszafogni, hogy visszatérünk hozzátok. A tavaszi turné országai közül csak néhány számnunkra nagyon kedves helyen lépünk fel újra. Magyarország az egyik ilyen hely! 2006 óta Magyarország egy különösen fontos hely a Sabaton számára. Egy újabb bizonyíték arra, hogy össztartozunk!
ha elég akkor nem lesz második gondolom
pesten voltam sabatonon utoljára de nagy kedvencem és ahogy tegnap láttam másoknak is 😄
war thunderben eddig 0 win
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
a jackson erõsebb, de sztem kisebbet sebez
csak ellenfélként van róluk tpaasztalatom
Na ja amikor az ember elkezdte bontogatni a szárnyit akkor mindegy volt!
Nálunk az 1/1-s kommersz kerítés szaggató szilva + vidéki (mifelénk így hívják a fehérbor+kólát)de a bor az mindíg a haver nagyfaterjáéé volt,ami nem is lenne gáz csak a nemes penész nem a boros üveg külsõ felületén volt hanem a belsejébe<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#pias>#pias><#pias>#pias>
Katonaságba amikor 3. hónapja sem engedtek haza unokafívéremmel szerencsére egy helyre vonultunk (szabad szállás)gyõr mosoniak vagyunk hála égnek a túloldalra tettek,akkor még az adidas arcsszesz is bejátszott fantával,nem szaroztunk!Bár biztos üdítõ volt a belsõ szerveknek<#fejvakaras>#fejvakaras><#pias>#pias><#pias>#pias>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
[/url][/img]
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Nem kellett annyit tarhálnom se, ha esetleg kifogytam volna a pénzbõl, elég volt 1-2 lányhoz oda menni, és már volt újra pénz borra, most meg kész "vagyon" kellene...habár nem is duhajkodok úgy mint anno 😄
Régebben (féléve, 1 éve) Pennybe be, 500 huf 2l bor (vmi koccintós féle), 100 huf pennys kóla, 1 kis házi pálesz még a zsebbe és ha még szomjas volt az ember, sör. Amúgy kóla helyett ha volt több pénzünk akk mellé lehetett csapni márkát (meggy, málna), v vörösbor helyett fehéret vettünk és kiwi v szõlõt csapni mellé. Egyedül a vörösbor sárgabaracklé kombó nem ajánlott.
Most kozelbõl ittam meg mérhetetlen mennyiséget 1 sör árából... 😄 Van(volt?) ugye ilyen nyereményjáték, és kitapasztaltuk h lessünk a fül alá, így mindig van pár ingyen sörünk 😄DD
ON:
Teszt szervernek lesz második fázisa?
https://wotinfo.hu
Hozzám jössz feleségül??
https://wotinfo.hu
Az xvm statokról nem is beszélek, mert elég sokkoló látni is, nemcsak egy csapatban lenni velük.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever