World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ne idd és ne flamelj tovább. Kösz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

sajna láttam én már kv1ben is olyan tagot aki azt se tudta mi merre hány méter

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hogy a rákos f***mba lehet azt meginni???? undorító íze van blöööö <#wow3>
patchaou
Felnõni fellehet a tablettás borral is, csak éppen nem mindegy hogy 30 vagy 50-60 évesen kezd el problémád lenni a veséddel/májaddal 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Meg is lehet nézni milyenek lettek azok a generációk <#hehe>
Koridor
Még én se mentem soha szakaszba. Majd egyszer kiprobálom.

Hát ha egyetemisták egész generációi fel tudtak ezen nõni akkor én is túlélem valahogy 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
3-ból 3 még nem bukó széria 😊 Amúgy tényleg marha egyszerû a megoldás, ha nem megy akkor nem kell erõltetni, vagy két jó játékost be kell híni szakaszba és olyan tankokkal tolni amivel nem lehet szarul játszani 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

lényegében stock e75el szívok, de legalább meg van
modnjuk a 1st winem olyan jó lett hogy 2t sikerült lõnöm mer lemaradtam mindenrõl és a medjeink szétkaptak mindent

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

egyszer ittam gagyi minõségû bort, attól olyan rosszul lettem mint az állat, pedig csak 1 pohár volt...
régen megittam 2 rocky sört... szintén rosszul lettem tõle...
én ha iszok akkor csak rendes minõségû sör, bor, pálesz, vodka, whiskey jöhet szóba
eddig kritikán aluli, háromból három bukta, t8 ban, vicc.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

18 évesen mi is így toltuk, de azért 25 fölött az ember már inkább iszik minõséget 😄

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

5-10 év múlva meg csak azt veszed észre hogy hányod kifele a májadat 😄
Ja, és ez bõven 1500 alatt kijön Debrecenben 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

itt is rendes házipálesz van... meg semmilyen piát nem kever be a csávó... nagyon rendes... hétvégén éjfélig van nyitva... de mi gondoltunk egyet és rendezzünk egy sörivó versenyt 23:45-kor... ami eltartott reggel 6ig és egy szót nem szólt 😄
Ugyan 😄. Spar budget bor + kóla az vagy 800ft, azt megisszuk valahol alapozásként. Meg ahová megyünk ott inni valami kommerz rövidet, aminek a poharából bepuszilunk 2 üveg sört sörfeles formájában 😄. Aztán a mûvelet végére nem tudom hogy melyik asztal alá hányjak 😄.

jó hát ha pálinkát innék kocsmába az is kijönne 180ból, de tekintve hogy faternak pálinka fõzdéje van így marad az hogy itthon iszok pálinkát mer az legalább tényleg az 😄
kocsmába meg ált beher 😄

na itt egy feles házi törköly százvalamennyi 😄
ahova meg én járok házibulikba ott minden free....
hát Szegeden 250 körül van egy ászok, ebbõl iszok 8-10et
+ legalább 6-8 feles darabja 3-500

+vhova menni is kell oda belépõ még 1000 😄
szal nálunk így megy

hát nemtom te milyen kocsmába jársz....
itt 190 egy korsó arany ászok... kerekítsünk 200ra.... ha 5öt iszok meg akkor az 1000 ft.... 7000 egy sp 7000/1000=7
hetente egyszer megyek így majdnem 2 hónap kocsmázás kellene nekem ahhoz h eligyam az SP árát
Áhh, értem!
Én viszont nem átallom megkérdezni, hogy valaki szakasz? T6-T10-ig bezárólag.
én pont máshogy gondolkodok 😄
kb 1-1,5 kocsmázás ára lenne az SP ha megveszem ennél többet hagyok ki ergo jobban járok 😄

és a kv1-kv1s duó is szépen hoz, de azért egy idõ után unalmas a sok tier5-tier6 csata

am. jah, már sokat lehetett belõlük látni
Reaper
Ma megint faszláma napot tart a WoT, hihetetlen...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Eagle16
Nem ártott már ,lassan annyi van belõle mint a Type-59-bõl...

Szerintem nem volt OP, de már minden csatában 4-et láttam belõle minimum.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csak nagyon ritkán tudok szakaszozni, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor tudok játszani. Van hogy megyek egy csatát, aztán csak 20perc múlva a következõt, aztán egy csata és lehet, hogy csak egy óra múlva jutok megint a játékhoz. Szóval így egy kicsit bonyolultabb.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

😊
nekem ugyanennyit hoz egy hónap tankja 2 kör alatt mint amennyit az SP 1 kör alatt...
és ez legalább ingyen van, az SP árát meg elihatom a kocsmában! <#pias>
Roger6
Sokan nem mernek szakaszozni, és ha te szakaszban érsz el valamit, akkor az csalás, mert szakaszban vagy... szerintük. <#idiota> Szerintem meg marha jó összedolgozni két másik emberrel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

biztos én is noob vagyok (nem vagyok messze tõle)
de teszt szerveren megnéztem és fekszik
a casht is jól hozta, az eredményeim is jobbak voltak mint szoktak (nincs magasan a mérce) ergo lehet beruházok rá én is sajnos

Szakasszal mi a gondod?😊
bazinga http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/243069-breaking-news-super-pershing-will-be-removed-from-the-store/
amúgy jó húzás a WG-tõl... majd most a sok noob megveszi gyorsan 😄
Én már egy ideje minden nap eljutok arra a szintre, hogy befejezem, elég volt. Persze másnap újra próbálkozom. Gondolom függõ vagyok. Randomban, egyedül ez egy szerencsejáték, semmi más.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

patchaou
Ügyes húzás, aki eddig hezitált, az majd most megveszi, mivel késõbb nem lehet 😊 Bár biztos lesz majd egy-két olyan akció mint a Type-59-el.

Ez komoly? Nem is értem ezeket a hülyéket. Mér nem tudnak pár hót átlagos nyolcas prémet csinálni, oszt jóvan?

na kifogják szedni az SP-t a boltból... wehehehehe
Sunsetjoy
Ja, örültem neki, amikor ti ketten 9 killt nyomtatok, én meg egy lövést tudtam leadni AT-2-vel, mert mire odaért bárhová is Redshire-en... 😄
(De jót mondtam, hogy menjetek balra😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Mind olyan csapatjáték, ahol csak magadra számíthatsz 😄

Sunsetjoy - igaz 😊 Talán azért nyertünk mert minden csatát a mi szakaszunk hozott le?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen

nincs semmi offline fent...
WT, WOT, MW2 van fent....
Koridor

Koridor
Az menni fog mert szép brigádok vannak

Sunsetjoy
Miért, tegnap nem ment olyan nagyon rosszul, beálltunk szakaszba, 4-5 win rögtön jött.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ha már kockulni akarsz minden áron, akkor tolj valami offline cuccot. Most Én is inkább a WRC3-at pörgetem, este meg talán borderlandsot folytatom 😊

majd ha berendelnek megyek Ercsibe vagy vhova a közelbe... ha nem addig bassza meg a kormány a stadionjait 😊
+1, tessék termelni, nem csak posztokat ide 😊

Vagy tedd magad hasznossá és menjél homokot lapátolni... Ha már a GDP-t nem növeled...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

az lesz... ott most úgyis 5× exp van.... repülés, kapálás 😄 de majd kicsit felnézek wotozni... fura lenne a nap ha nem lenne legalább 1szer felbaszva az agyam
Pedig most jó idõ van (legalábbis itt Pesten), menj kapálni. <#eplus2>

Mennyé repülõzni, az ezerszer jobb mint ez a szar 😛

nekem kellene mennem a kertbe kapálni meg lekellene tekernem a Dunára megnézni a vizet.... de mivel du.-ra felhõszakadást mond így sztem marad a belépek a wotba majd jól felbaszom az agyam szitu :S