A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #268573 212 penes az ágyúja. Eléggé megosztja az embereket, én személy szerint okádtam tőle. Kétszer is nekimentem, de végül mégis free xp-ből lett meg az M4 45. Nekem valahol a Crusader-Covenanter-AMX 40 szintű horrortankok között van elhelyezve.
A top ágyúja amilyen jó papíron, annyira utáltam, pontatlan, iszonyú lassan szűkül, és ha nem teljes beszűköltség mellett lősz vele, mindenhova lő, csak a körbe nem. Emellett a 212 pen dacára nekem volt a legmeglepőbb felületekről pattani, Tigris frontja, KV tornya, satöbbi, de ezt már mondjuk hogy betudjuk a randomnak.
Az ocsmány formájával szintén nem tudtam megbarátkozni, azokat a undormány túllógó lánctalpakat külön szerettem, gyakorlatilag kimenni vele fedezék mögül nem lehet, mert még ki se értél de már láncolnak folyamatosan, és ha van egy kis eszük, sebezni is tudnak a túllógó részen, úgyhogy a megmaradt hajadat tépkedve nézheted végig, ahogy anélkül lőnek ki, hogy ténylegesen ki tudtál volna jönni a fedezékből.
Páncélzatot tekintve a két lánc közti rész, a döntött 120 mm-es lemez tényleg egész erős, kis szerencsével az orosz D25-öt pattintja, de forgatni ugye nem lehet, mert akkor világítani kezdenek a rusnya előrenyúló lánctalpai, és a papírvékony oldala, és szinte ordítanak, hogy ide lőjetek. A tornya szintén papír, de legalább kicsi, messziről, szemből azért nehéz belőni, de ha már kicsit is el van forgatva, piskóta.
Mozgékonysága meg a top motorig szánalmas, nekem egy vergődő meztelencsiga fílingem volt benne, főleg a csábos, francia, türkiz álcafestést nézve.
Egyszóval én rühelltem, de biztos lesz olyan, aki azt írja hogy neki nagyon bejött, úgyhogy várj meg egy ellentétes véleményt is:)