World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most jöhet a jól bevált: "Hülyékkel vitatkozni olyan mint galambokkal sakkozni" hasonlat?----Leborogatják a bábúkat,összeszarják a táblát és elégedetten ujjonganak,hogy õk nyertek!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

hirtelen lucky medálnak néztem.... <#wow1>
már kezdett felmenni a vérnyomásom
Morfi
Amúgy szerintem sokat elárúl a forumozókról, hogy mondjuk egy szaraos arty vitában csak úgy röpködnek a minuszok, meg még a tudom is, hogy micsodák miatt. Még szerencse, hogy nem említettem meg hogy van pár darab arty-m is. Bár most hogy "szóba" hoztam... 😊

Sg fórum közvetlen kapcsolatban van serbel csak anyáznom kellett megint😊

Reaper
Szerintem nem...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Szereted az artykat te is?😊

De az érveléseid mind meg lettek cáfolva emlékeim szerint. Sikeresen. Többek által is.
Tudom mit érzel😄 Dettó.
Reaper
Úgy hiszem érveltem eleget, ha visszanézed. Egyébként meg parttalan vitákban sosincs gyõztes...

Morfi
Mondjuk engem anynira érdekel, hogy ha most nem kaptam volna egy plusszos jelölést akkor nem is tudom mit csináltam volna 😊

Most olvasom csak,hogy mi folyik itt...milyen OP KV-1S és SP????? Két tökéletesen jó kreditzsák szinte minden csatában! A KV-1S 122-esén kívül szerencsétlennek mása sincs! Az SP pedig a reaktív frontpáncéljából él csak,persze a gyenge lövege és a lomhasága miatt nem sokáig. Nem értem min vitáztok!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Ahha értem 😊 Csak régebben volt már itt olyan, hogy egy-két reg folyton a mínuszok miatt sírt. Én tisztában vagyok azzal hogy a mínuszaim 50%-a az artyk miatti érzelmi kitöréseim miatt kapom, a másik 50%-ot pedig egy "ember" több accjától zsebeltem be. Mindjárt meg is nézem hol tartok 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Morfi
Mivel nem megyek nagyon T6-os tankkal, így max akkor kellemetlen mikor a pz3/4-bõl egy lövéssel kiszednek, ami szerencsére célzásnélküli, száguldó kv-1s-bõl érkezik. Ezt olykor azért zokon veszem, de lehet hogy bennem van a hiba 😊

<#kuss>
Miért is fura? Így van, nem szégyellem, de ilyen fordulatokat nem hiszem hogy láttál már tõlem😊 Én a vitában érvelni szoktam, ez a vitapartnertõl függõen elõbb-utóbb átcsúszhat szájkaratéba, de személyeskedni nem szokásom. Viszont a "Leszarom hogy másoknak nem tetszik, én így gondolom, punktum!" végsõ érvként nem tudom milyen környezetben elfogadható.
Tono34
Fox ezt megint neked, a mai este eredménye:

Wins / Battles 11 / 13 84.6%

Avg. / Total Exp. 594 / 14 596
Credits total 156 163

Legutóbb VK DB30.02-el egy acélfal 😊 (pedig ez a tank minden nap megszívat)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GabeE3e
Vagy inkább sirattatni 😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Morfi
Ha negyleszek meghálálom 😊

Reaper
Nem, hisz elég bajod van már így is az op kv-1s-ekkel, akik telibeszarnak téged a 122-essel..😊)

GabeE3e
Le plusszoltalak,hogy ne menj tönkre .<#puszi>

Na megyek piroskákat siratni <#violent><#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Morfi
Nekem nincs. Csak megnéztem Reaper karakter lapját és megnéztem az enyémet is, hogy ki mikori és akkor vettem észre hogy 100%-ban hasztalan volt a hozzászólásom a 0/1 értékeléssel 😄 Bár érdekelne, hogy melyik volt mert akkor visszaolvasnám és elgondolkodnák rajta.

Nem én akartam itt f*rokméretet venni, hozzá fordulj... baszki...<#nevetes1>
fene azt a homár fajtátokat 😄
patchaou
Ment a + a Te körödre is, csak valahogy nem írok minden berakott kép után külön gratulációt, mert akkor meg azzal lenne tele a topik 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Morfi
3. emeleten leszünk a 69-es szobában... <#bohoc>

Egyébként szép volt. És gold ammo noob vagy <#duhos2> <#nevetes1>
patchaou
Most komolyan, már régóta érdekel. Van valami külön addon ami mutatja kinek mennyi mínusz meg plusz van? Vagy minden hsz. után nézegetitek?

Ez nagy vége lesz a hazugságoknak és akkor ismét gyõzedelmeskedik az igazság. Abban az órában felül emelkedünk mindenen tisztán és bûntelenül.
Morfi
Szóval akkor engem sem szarsz le? És különben is minden szürke nem pedig fekete meg fehér.

menjetek szobára baszki 😄 nekem is jó a dákóm mégse itt fogom kitárgyalni hanem a csajokkal bazdmeg 😄
Grat. Az én körömet sem vették észre, ne várj sok reakciót. 😊
Morfi
Azt a rézfánfügyülõsrézangyalát, 11 év alatt egy darab minusz értékelést nem kaptam. Most hogy egy IQ husszárral "kezdtem" beszélgetni rögtön kaptam 😄 tudtam, hogy ez a topic nem csak értelmes beszélgetésre való.

Reaper
Elég fura ezeket a sorokat egy olyan ember billentyûzetébõl olvasni, aki elég sûrûn szokott ezen a topic-on szájkaratézni másokkal.😊) Amúgy félreértettél, mert nem a véleményüket szarom le, hanem azt a tényt hogy nem értenek egyet. Nem érthetünk mindenben egyet. Õk így gondolják, én nem, ennyi. Az a baj, hogy itt az emberek 90%-a szerint minden dolog fekete és fehér, pedig kurvára nem így van...

Egész alakos akt tilos.
Mindenki kizárólag a f*rkát fényképezheti, "méretezés" okán....
Morfi
Vagy úgy vagy bekapcsolja a web kamerádat?! 😊

fúúúúúúúúúúú 😄DDDD
kitörne Magyarország meg Kínaiország között a háború 😄😄
Biztos😄DDD de légyszi meztelen képet ne toljál be azért😄

Fényképet kell mellékelni, vagy mi ????
Facom a lengyelekbe szerencsére kínaiak nem játszanak itt mit szidnád õket😄DD

wmisi
akkor igazatok van...😄

Ahamm, ez a jeles gondolat is elhangzott itt már párszor, hogy "pont leszarom hogy x és y mit gondol". Fura mód mindig egy elvesztett szópárbaj után. Meg ugye elgondolkodik az ember, hogy minek ír olyasvalaki egy nyilvános fórumra, aki leszarja mások véleményét. Ha én ilyen ember lennék, otthon firkálnám tele a falat a gondolataimmal, hisz csak nekem kell látnom õket.
Morfi
Szerintem minden vitást kérdést egyszerûen és gyorsan le lehet rendezni a régi módszer alapján. Mérjük össze hogy kinek nagyobb az "izéje". Akinek nagyobb van neki van igaza és kész <#idiota>

wmisi
akkor en most szep vagyok? 😄

Én a T29-cel mostanában a "vesszõfutás" nevû játékot játszom a tüzérekkel.
És sokszor nyernek.XD...
Én ameddig lesebzem a tankomnak megfelelõ hp-t minimum már elégedetten távozom a harcmezõrõl. Ettõl mondjuk mindig felbasz, ha a csapat 3/4-e képes az elsõ 2 percben elhullani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na egész szépen kidekoráltak medálokkal:

Reaper
Szerintem a kommented nem rám vonatkozik, mert pont leszarom ha valaki másképp gondolja, hisz szíve joga. Leírtam a véleményem, ennyi...

azt a stb alatt keresd 😊 ugyanúgy mint a szar MM-t meg a manipulált MM-et meg a köcsög lengyeleket is 😄
csak szolok itt max szép lehetsz de okos nem😊))

Morfi
2 fekete kakast kell feláldozni és egy fekete kecskét, az leveszi a rontást.