banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Arty hatereknek csak szülői felügyelet mellet ajánlott. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tegnap megvettem a Bishop-ot, hogy kihúzzam az akciós brit arty-kat. Hát kellemesen csalódtam benne, élvezetes vele a játék, ami nem sok arty-ról mondható el a nerf óta (nem, nem vagyok meleg :D). Első körre megadta az Ace Tankert is. Ajánlom mindenkinek, aki szeret artyzni. (még ha nem is sokan vannak)

Mára meglett az FV304 is, 3 kör után a véleményem róla: Beteg cucc, egy felpimpelt Bishop, aminek kb. minden hibája ki lett javítva. (nem, az nem számít hibának, hogy csak 500m-ig lő el, mert emiatt tud belőni rengeteg plusz helyre) Ezt tuti nerfelni fogják majd később, de addig is tuti helye lesz a garázsomban. :D Ezzel is már 3. körre meglett az Ace.

Replayeket Oddballra való tekintettel nem mellékelek, hogy ne kelljen megnéznie. Úgy is tudom a véleményét. :D