World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem is!😊

Reaper
Sarcasm ON

Jajj tényleg, a T29 is mekkora köcsög OP tank, mert megeszi a Tigrist simán (meg kb. az összes többi tier7-est is)..😄D

Sarcasm OFF

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Na és a direkt szopó ág?😄DD

Hmm ez egy fórum, ahol meg szokás vitatni kérdéseket. De azárt vicces, hogy olykor emberek feldobnak témákat, állást foglalnak, majd miután a többség nem ért velük egyet, kijelentik hogy itt folyton csak sárdobálás folyik, majd elvonulnak durcázni.
patchaou
Azt a megkeseredett kutyamindenit. Nekem még soha nem volt rossz szériám, de most félek hogy fogni fog az átok...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja korrekt a cucc.... de semmi mesterséges bele nyúlás😄 Olyan nincs😄 Csak fehéroroszországban olyan a gravitáció is mint a random a wg-nél....

Igen...<#nevetes1>

De tegnap, meg ma, akkor is az "izé" igen nagy, és rossz íze van...<#nevetes1>
patchaou
Ilyenkor amúgy a legjobb, ha keresel két jó játékost és OP!!! tankokkal elkezdtek szakaszolni. Erre tudom pl ajánlani a 110-et, vagy a másik kedvencemet a T29-et.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Reaper
Jaja😄D Nem vagyok új sg-n és nyomon követem a topicot már jó ideje, de csak most, a kv-s dolog kapcsán éreztem késztetést, hogy jobban belemerüljek a kommentelésbe. Látod ebbõl is az lett, mint az általad említett többi témánál..😊)

Morfi
Keresd meg a Global Ratingben az 5,459 helyen lévõ illetõt és döntsd el magad.

Mekkora vicces gyerek vagy remélem csak ilyen szopóágakat egész életedben....

Morfi
<#taps> Erre mondják hogy nem mindegy hogy a szopott "izé" melyik oldalán vagy. <#taps>

Reaper
Különben is egy tanult kolléga lentebbi hozzászólásának nyomán képzeld el, hogyha 3 jó játékos jön t26e4-gyel platoonban, a stock tigris 2-õd ellen, az mekkora köcsögség mááár...😊))

Morfi
Ne add alánk a lovat, mert akkor rajta fogunk lovagolni és nem a KV-1s-röl.

üdv az sg fórumon 😄
van itt minden.... tigris téma, trianon, szerencsés medál, kurva artyk, köcsög WG, német nerf, orosz buff, alkoholista benji
patchaou
Próbálj meg a másik csapatba kerülni. Azok 5:0-nál járnak már 😄

Reaper
Felhoztam egy példát, hogy kb. annyira op a kv, mint a t26e4, erre fél órája ezen lovagolunk..😊

az a baj hogy csak azt tudják merre van az elõre......
sok barom gyökér állat 😄😄 fú de felbasztak agyilag tegnap meg ma
A legnagyobb probléma hogy van a KV1-S??? lol tök jó nekem nagyobb probléma hogy most 0:5-re állok win/loss-ban tényleg a KV a legnagyobb gond nem a kibaszott idióta retardáltak hordája akik azt sem tudják merre van az elõre...

Morfi
Type 59 is op volt mikor megvettem, bár akkor még T7-es besorolása volt 😄 Szóval jön majd egy újabb T8-as prémium és rögtön nem "OP" lesz hanem ingyen frag.

Én is vettem egy T26E4-et. Jó tank.
De csak egyetlen "OP" tulajdonsága van : Sok pénzt hoz....<#nevetes1>
patchaou
Ugyan miért lõnék SP-t távolról?

Sziasztok! Hát ez az ST-1.... Nem találok rá szavakat!
Megvettem már néhány hete,de csak porosodott a garázsban mert gondoltam olyan lesz mint az IS-8 és csak szívok vele.Összekalapáltam rá 63K free xp-t,de elõtte gondoltam kipróbálom a meglévõ BL-9-el és majd utána ráteszem a láncot-tornyot-nagylöveget. Néhány csata után azt mondom nem költöm a free-t,jó lesz másra.Ez a tank simán megél a BL-9-el a páncéljából és a "mozgékonyságából",élmény lesz vele így a grind!<#violent>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Reaper
Azért ajánlom, hogy egy orosz hûdepontos ágyúval próbáld már meglõni a weakspotjait távolról, anélkül hogy szarrálõne...😊)

Reaper
Na azzal amit te írtál, azzal maximálisan egyetértek..

patchaou
Az a front mindent csinál, csak nem pattog. Bár akik nem tudják hol kell lõni és lövik a 0-kat a spaced armorba azok ezt felfoghatják "pattogásnak is" 😊

Nem legyõzhetetlen, OP. A Supershing egyetlen elõnye a páncélzatam az is csak kellõ távolságból, és olyan ellen aki nem tudja hol lõje. Emellé egy szar ágyú, katasztrófa mozgékonyság. Nos?
Elõfordul, hogy a randomnak jó kedve van.

Sok kezdõ az ellenfélnél és segítõkész társak. Meg persze megfelelõ mennyiségû chatelés, hogy "pls let me have a topgun", 7nél "pls let me have the RW medal", és a 9.-nél "pls pool medal". És az ellenfél is írta, hogy hagyják meg nekem a killt 😄
Reaper
Ezen az alapon a KV-1S sem op, szimplán ne menj szembe vele😊 Oldalról egy pillanat felgyújtani és mindenki boldog...

Mivel az E100 hajlamos szembõl meglõve kigyulladni lényegesen könnyebb mint a KV-1S-t mivel az csak a motor felõl gyújtható

Igen 😊
Én nyomom a Sherman + Trollgun kombót, ahhoz képest egy KV 1S-el a tier-jében kész pihenés csóró pirosaknak....<#eplus2>
Csatáim 80%-t t6 és t8-ban tolom, t8-ban értelemszerûen nem olyan nagy probléma a kv1s, t6-ban akkor probléma az a tank, amikor értõ kezek közé kerül (max még akkor mikor pont 1 lövésnyi hp-d van és elé gurulsz).

Én amit látok, nagy átlagban sok növény használja, ergo nem tudnak játszani vele, másrészt nevetségesen sokszor ég, volt h 1 csatában 3-t is kigyújtottam, mellé pontatlan, lassan tölt és drága is a lõszer.

Itt jön közbe azt amit az elején írtam, értõ kezekben viszont "pain in the ass", de melyik tank nem az t6-ban? t34-85 kegyetlen jó tank, kínai rokona szintúgy, hellcat csodálatos jószág, vk a konissal nevetségesen OP és hadd ne soroljam.

Én amit kv1s-nél nagyon látok az az: jé ott jön Józsi, de nagy f.sza van, nekem is akkora kellene....(tudni kell használni azt ami van)
Reaper
Ha a 122-essel állítólag legyõzhetetlen a KV-1S, akkor a t26e4 is lehet op (irónia), már csak a pattogós frontja miatt...

patchaou
Az meg hogy a szovjet ág talán erõsebb természetes, hiszen orosz játékról van szó 😊 De amúgy tényleg az lenne a legjobb, ha minden tanknak ugyanolyan páncélja, ágyúja, motorja, alakja sõt neve lenne. Akkor nem sírna senki.

Morfi
A remény hal meg legutoljára 😊

Nem tûnik rosszabbnak? Ez bájos. Pedig rosszabb. Úgy tûnik ma itt mindenki idegen nyelvet beszél.
Szerintem csak viccelt a kolléga. (Remélem)

Ez vicces. T26E4 OP? Nincs több kérdésem.
Morfi

KV-1S 66 59% És még csak Elsõ opsztályú az a izé(ennyit ír ki a worldoftanks.eu).

Mydgard
Nekem nem tûnik rosszabbnak a repesz lövedék sem a troll gunban és jóval olcsóbb. ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

patchaou
T26E4 maximum annyira op, amennyire noobok mennek vele szembe. Nekem nincs, de jópár milliót összefarmoltam vele másnak, legnagyobb elõnye a lassúsága, mivel nehéz vele legelõl menve meghalni😊 A type sem annyira OP mint amennyire kívülrõl annak tûnik.

Reaper
Ez így igaz, de ettõl függetlenül a sírás leginkább a KV-1S+D-25 kombó végett megy állandóan...

Nem az elmélet hanem a te érzéseid.
Attól még, hogy úgy érzed 2k körrel meg 600-az wn-el te jó játékos vagy, ez korántsem valóság.

wmisi
ezt alkalmazhatnam esetleg az e100 ellen is??? 😄

Reaper
Ennyi.. <#taps>

Reaper
Egyébként meg elég egy példa: Type59...

Reaper
Nekem speciel egy sincs, de századtársaknak több és elég op jószág pl. a T26E4 is (tudom-tudom cserébe viszont lassú). Amúgy ezen az alapon akik ekézik a kv-1s-t, azok mennyit toltak vele, hmm?

mikor tanulják meg, hogy vissza kell menni védekezni, különben bukta, mennyi csata kell hozzá?

ennyire bonyolult ez a játék?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

wmisi
de azok is ruszkik am...😄...valahol....

Morfi
Tuti hogy Reaper más világban él mint mi. Bár csak mi is ott élnék <#worship>