banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wildstorm
    Hát. Tényleg nagyon sok gond volt vele. Egyébként 1 hónapja lehetett e-mail-t váltani, most megnéztem már nem lehet, csak jelszót.
    No mindegy.

Szóval tényleg nem tudtam belépni. Értetlenkedtek ezerrel. 3 hét után csináltak egy olyan állat húzást, hogy ihaj. Nem tudom melyik idióta ruszki találta ki. Szóval kaptam a levelet: fél napon belül megváltoztatják a jelszavam. (az volt az eredeti gond, hogy nem tudtam jelszót váltani, mert az e-mail-mbe nem tudok belépni)
    Szóval majd ők megcsinálják nekem. Fog is róla e-mail jönni nekem. Én meg mondom, köszi bazzeg, nem kapom az e-mail, mert mondtam, hogy nem tudok belépni. Értelmesek. Persze innentől már cimborám küldte a leveleket, mert egyáltalán nem tudtam belépni, mivel megváltoztatták a jelszavam. Itt jött fel a fórumra, és ha jól emlékszem pont te javasoltad, hogy hozzam ki a pénzre a témát. Mindamellett, hogy nem tudtam már egyáltalán játszani, arra hivatkoztam, hogy aranyat sem tudok venni meg semmit, mert nem kapom meg a tranzakcióhoz szükséges e-mail-t. (amúgy nem tudom, hogy létezik-e ilyen e-mail) 1 nap csend. Majd jött, hogy akkor megváltoztatják, de akkor egy pár kérdésre válaszolnom kell. Itt egy kb. 20-30 kérdésre kellett válaszolnom. Ki a szolgáltatóm, honnak netezek, mekkora nettel tolom, mikor regisztráltam stb.

Még screenshotokat is kellett nyomnom a garázsomról (amikor még be tudtam lépni), hogy tényleg én kérvényezem-e.

Szóval valóban rengeteg macera volt vele. Megőszültem mire sikerült.

Ja és persze próbálkoztam az e-mail szolgáltatónál egy jó párszor miután vagy 5 kapufát lőttem a WG-nél, de azok nem is válaszoltak...

Roger6 bekaphatod. :D