A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem 2 hónap masszív levelezésembe került tavaly, mire megváltoztatták az e-mail címet. Mert elfelejtettem az e-mail címem jelszavát és nem tudtam belépni. Amikor meg volt ez az acclopós miújság, nem tudtam jelszót váltani, mert a váltó e-mail-t nem kaptam meg, mivel nem tudtam belépni. De a végén már az alsógatya méretemet is kérték majdnem. Persze azóta már beépítették a dolgot.
Akkor még azzal is érveltem, hogy minden nagy cég meg tudja csinálni az e-mail váltást. Ők miért nem? Hát, mert ez "core information"
Egyébként örülök, hogy van még pár normális ember. Nem is értem mit vártam. Ráguglizok, köszi a tippet!
Egyébként Roger6 elhinném, hogy nem szerettél volna megbántani. Ha nem oltogatással kezdted volna a mondandódat. A másik gyerek meg kiírja azt amit privátban beszélünk. Hol éltek?
Elhiszem, hogy nektek ez nem ér semmit ez az acc, mert überpro-k vagytok. De egyrészt azt írtam, körül, gondoltam, ez alap, hogy alkuképes. Másrészt nem adom el kevesebbért azt aminek egyrészt nincs évülése, másrészt már nem kapható így kuriózum, harmadrészt az egyik legjobb tank az egész játékban. Na mindegy, nem is fárasztom magam.
(Ha valami nekem nem ér semmit, nem szoktam hozzászólni. Esetleg annyit, építő jelleggel, hogy esetleg nem ártana lentebb adni az igényekből, mert a magyar piacra sok ennyiért.)