banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Na megnéztem:D Hát tényleg megkívánta :D Az 50-100 a tiger meg a 50-120.

Amúgy azzal még nincs is probléma, hogy alapból átváltottál goldra. De az első lövés után én tuti apval folytattam volna. Sőt alapból nem töltöttem volna goldot, de mondom ez még ok.

De hát utána, ami ment teljesen indokolatlanul papír tankokra szórni a gold ammot. Egyszerűen számomra érthetetlen is. Főleg egy prémium tankkal, ami elvileg arra van, hogy pénzt hozzon. Bár ez esetben úgy látom stat javításra.

De a legdurvább az volt, hogy mikor már csak artyk voltak, vissza AP-ra, míg addig ugyanúgy simán lőhető lett volna az összes középső tank AP-val. Oké lehet a t-34-2 tornya azt az egy lövést megfogta volna, bár szerintem nem.

Ráadásul ez az egész akció akár szarul is elsülhetett volna, mert ha szarul alakult volna a helyzet és ellövöldözöd az összes goldot és a végére mondjuk megmarad az E-75 meg az AT-7, és mondjuk egy okos Tiger2, olyan szinten be lehetett volna szívni a szitut, hogy csak na.

Eszetlen gold spam volt az elején.