World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fizeted az adot rendesen? nem zsebre, szamlanelkul minimalberre bejelentve sunnyogsz? urmabatyam jutattot kis megrendelest?
valahol itt kellene kezdodni a kinek mit kene tennie..
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ezenkívül nem éltél akkor, így nem élted át az egészet. Valóban úgy gondolod, hogy otthon, a foteledben ülve, egy 90 évvel ezelõtt megtörtént paktumon siránkozva teszed a legtöbbet a hazádért? Osztva az észt, és mindenkivel, aki másként gondolkodik, neadjisten a jövõbe néz a múlt helyett, vitatkozol? Sõt, lehazaárulózod!
Ne tedd magadat még jobban nevetségessé.
Ezenkívül szánalmas a hozzáállásod a környezõ népekkel szemben. Elítélem, de nem csodálom, hogy verik a szlovákok a magyarokat, ez teljes mértékben a hozzád hasonló mentalitású barmoknak köszönhetõ. Csak az a gond, hogy a szenvedõ fél valójában nem ti vagytok, hanem az esetek nagy százalékában normális, értelmes emberek.
A 21. század elején élünk, nem a 20. század elején. Sajnálatos, ami 90 éve történt, de már épp ideje, hogy továbblépjenek az emberek, elszakadva a múlt béklyóitól.
Ennyit a témáról részemrõl, válaszolhatsz, ahogy szeretnél, részemrõl figyelmen kívül hagylak, akár anyázol, akár hazaárulózol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem azt a jogodat (a Tiédet!) kell tiszteletben tartanom, hogy emlékezz, hogy azt tegyél, mondjál, írjál ezzel kapcsolatban amit csak akarsz egészen addig, amíg ezzel más embert nem sértesz meg. Szerintem a legelsõ beírásod és a vers is teljesen rendben volt, senkit sem zavart, te fontosnak tartottad, mások nem.
Neked viszont azt (kellene) tiszteletben tartanod, hogy más embernek egyáltalán semmit sem jelent Trianon (egyébként a kérdéses képnél még csak nem is ez fordult elõ, de a példa kedvéért legyen most így), esetleg poénkodik az egészen. Ez számodra elfogadhatatlan, mégis tûrnöd kell, mert a másik embernek is megvan a joga a véleményformálásra. Ennyi.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Nekem kettõs érzéseim vannak trianonnal kapcsolatban:
Az igazságérzetemet nagyon bántja, hogy annak ellenére hogy messze nem mi voltunk a fõgonosz a háborúban, minket sújtott legdurvábban a gyõztes hatalom. Semelyik más országot nem csonkították meg ennyire, még a fõgonosz németország is csak 2*50%os darabra lett szedve.
Amikor olvasgatom hogy szlovákiában hogy nyomorgatták a magyarokat, vagy romániában/ukrajnában hogyan kezelték harmadrangú senkikként õket - na akkor sajnálom és kinyílt a bicska a zsebemben (pl Tvrtko könyvek - lehet hatásvadász a srác, de nekem tetszik a munkássága, lásd a kettévágott falu története).
Másfelõl a tudatos énem nem kívánja vissza a leszakadt országrészeket. Egyrészt ott is felnõtt már egy generáció aki megszokta, ugyanúgy ahogy én is. Magyarország ekkora. Sok hasznom nem lenne belõle ha most hirtelen "visszakapnák" mindent, fõleg ugye hogy nyilván azokon a részeken mostmár laknak nem magyarok is szép számmal. Velük mi lesz?
Harmadrészt eléggé le van pukkanva sok rész, és valljuk be, nekünk is kilóg a seggünk a nadrágból. Nyugat németország is megéreszte a keleti rész visszatértét, pedig õk gazdagok voltak... vajh mi lenne itt ha hirtelen megjelenne egy több százezres/milliós, nem túl magasan képzett "munkaerõ", meg egy nagy halom nyugdíjas?
Szóval bennem ilyen kettõsségek dúlnak a témában.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Lásd engem nem zavar, hogy egyes emberek majdnem 100 év után is ezen a nemzeti tragédián keseregnek ahelyett, hogy a múltbatekintés helyett az ország szekerét elõre tolnák, az sem zavar, hogy ki hogy emlékezik meg. Ez mindenkinek a magánügye. Amit ugye Te nem tartasz tiszteletben, sõt rákényszerítenéd a világnézetedet másokra is, merthogy az az egyetlen egyetemes igazság!
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ami volt, elmúlt, ne a múltban élj, mert sosem haladsz egyrõl a kettõre.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ja és kurva arty-k 😄
http://kutyuszoba.blog.hu/
Megvásárolva:
Object 261' vettél. Elköltöttél kredit: 3 430 000.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25