World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néha nézzetek ki a gép mögül...
Rettenetesen pozitív csalódás az E-100. Még csak a kislöveg van meg, töltési idõm (BIA+venti+tölt. gyors) 11.80 mp. Mennyire fog nõni a nagylöveggel?
Van ebben az országban egy olyan kisebbség, aki azt hiszi, hogy attól lesz valaki igazán Magyar minél hangosabban üvölti: "MAGYAR VAGYOK"... személy szerint ezektõl Én kb ugyan annyira félek mint a c.góktól...<#szomoru1>
Roti az a gárdista, aki lecseszi a turistát március 15.-én, hogy miért nincs rajta kokárda. 😊
oké...
kurva artyk... hétvégén farmoltam egy millát azzal a buzi köcsög Hummel-el!!! volt hogy 1000-ket sebeztem tier8-akba hogy rohadna meg a köcsöge 😄
..juj..

fizeted az adot rendesen? nem zsebre, szamlanelkul minimalberre bejelentve sunnyogsz? urmabatyam jutattot kis megrendelest?

valahol itt kellene kezdodni a kinek mit kene tennie..
Látom birkózószaros kenyér volt a kakaó mellé uzsonnára.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

De amúgy srácok tényleg, ez olyan dolog, most hogy van ez. Zsidó vicceket, cigány vicceket, anyós viccet, lehet mondani? Csak velünk nem lehet viccelni? (pláne, hogy érteni kéne, hogy nem az eseményrõl van szó, hanem az emberek...stb, nem mondom el újra) Most komolyan, Woody Allan, zsidó származású, és marha jó zsidókkal kapcsolatos poénokat sütött el a filmjeiben! Önmagunkon is tudni kell nevetni. És ez mindenre igaz, és vonatkoztassunk el ettõl a dologtól. Most kapcsoljuk a WoT-hoz, ha valaki mond egy poénos megjegyzést az arty-kra mindenki sértõdjön meg aki már használt arty-t? Bár végülis mivel minden artysta szobanövény és ráadásul lengyel...<#idiota>

mit anyázzak neked?adja az ég hogy egyszer összefussunk.én tettem már a hazámért és nem a fotelból ülve elhiheted kisfiam.
Hagyjuk már a témát és szidjuk az artykat.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

én nem linkeltem be semmilyen verset megtették ezt elõttem.lenyugtáztam tetszett hogy itt is szóba került részemrõl itt le is zártam. erre jöttek a gúnyos poénok amit magyarként nehéz lenyelni(látom neked megy).az én véleményemet nem tartották tisztába.a mai napot nem tartották tisztába.lehetnétek egyszerre velem szemben 10-en is akkor sincs mit szégyeljek. szégyenkezzetek ti.
Maala
Érezd, de ne itt. A magyarságodat az anyanyelved ápolásával akár el is kezdhednéd.

Ezenkívül nem éltél akkor, így nem élted át az egészet. Valóban úgy gondolod, hogy otthon, a foteledben ülve, egy 90 évvel ezelõtt megtörtént paktumon siránkozva teszed a legtöbbet a hazádért? Osztva az észt, és mindenkivel, aki másként gondolkodik, neadjisten a jövõbe néz a múlt helyett, vitatkozol? Sõt, lehazaárulózod!

Ne tedd magadat még jobban nevetségessé.

Ezenkívül szánalmas a hozzáállásod a környezõ népekkel szemben. Elítélem, de nem csodálom, hogy verik a szlovákok a magyarokat, ez teljes mértékben a hozzád hasonló mentalitású barmoknak köszönhetõ. Csak az a gond, hogy a szenvedõ fél valójában nem ti vagytok, hanem az esetek nagy százalékában normális, értelmes emberek.

A 21. század elején élünk, nem a 20. század elején. Sajnálatos, ami 90 éve történt, de már épp ideje, hogy továbblépjenek az emberek, elszakadva a múlt béklyóitól.

Ennyit a témáról részemrõl, válaszolhatsz, ahogy szeretnél, részemrõl figyelmen kívül hagylak, akár anyázol, akár hazaárulózol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A mai napot, sõt még magát a trianoni eseményt sem kell tiszteletben tartanom, ezekhez a dolgokhoz való hozzáállásom ugyanis a magánügyem (egyébként tiszteletben tartom, de ez most mellékes).
Nekem azt a jogodat (a Tiédet!) kell tiszteletben tartanom, hogy emlékezz, hogy azt tegyél, mondjál, írjál ezzel kapcsolatban amit csak akarsz egészen addig, amíg ezzel más embert nem sértesz meg. Szerintem a legelsõ beírásod és a vers is teljesen rendben volt, senkit sem zavart, te fontosnak tartottad, mások nem.
Neked viszont azt (kellene) tiszteletben tartanod, hogy más embernek egyáltalán semmit sem jelent Trianon (egyébként a kérdéses képnél még csak nem is ez fordult elõ, de a példa kedvéért legyen most így), esetleg poénkodik az egészen. Ez számodra elfogadhatatlan, mégis tûrnöd kell, mert a másik embernek is megvan a joga a véleményformálásra. Ennyi.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Köszönöm szépen.

Magyarországon a másik véleményének nem tisztelete mindkét oldalra igaz sajnos.

Nekem kettõs érzéseim vannak trianonnal kapcsolatban:

Az igazságérzetemet nagyon bántja, hogy annak ellenére hogy messze nem mi voltunk a fõgonosz a háborúban, minket sújtott legdurvábban a gyõztes hatalom. Semelyik más országot nem csonkították meg ennyire, még a fõgonosz németország is csak 2*50%os darabra lett szedve.
Amikor olvasgatom hogy szlovákiában hogy nyomorgatták a magyarokat, vagy romániában/ukrajnában hogyan kezelték harmadrangú senkikként õket - na akkor sajnálom és kinyílt a bicska a zsebemben (pl Tvrtko könyvek - lehet hatásvadász a srác, de nekem tetszik a munkássága, lásd a kettévágott falu története).

Másfelõl a tudatos énem nem kívánja vissza a leszakadt országrészeket. Egyrészt ott is felnõtt már egy generáció aki megszokta, ugyanúgy ahogy én is. Magyarország ekkora. Sok hasznom nem lenne belõle ha most hirtelen "visszakapnák" mindent, fõleg ugye hogy nyilván azokon a részeken mostmár laknak nem magyarok is szép számmal. Velük mi lesz?

Harmadrészt eléggé le van pukkanva sok rész, és valljuk be, nekünk is kilóg a seggünk a nadrágból. Nyugat németország is megéreszte a keleti rész visszatértét, pedig õk gazdagok voltak... vajh mi lenne itt ha hirtelen megjelenne egy több százezres/milliós, nem túl magasan képzett "munkaerõ", meg egy nagy halom nyugdíjas?

Szóval bennem ilyen kettõsségek dúlnak a témában.

Szpecnyaz, légyszi takaríts egy kicsit. Nincs kedvem itt is ugyanazt a szarságot olvasni, mint ami a rádióból meg a tévébõl ömlik. Köszi

GabeE3e
Legközelebb gondold át milyen videókat raksz fel ide,vagy ha ezt szeretted volna elérni ezzel az egésszel,akkor csak gratulálni tudok. <#levele>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ti nem tartottátok tiszteletben ezt a mai napot!!! innentõl kezdve milyen tiszteletet vártok vissza?! ezt az üzenetet amit írtál inkább rád vonatkozik.elpoénkodtok százezrek, milliók gyászán és veletek hímes tojásként bánjanak?!
Mivel három a magyar igazság, harmadszor és utoljára írom le. Nem Trianon a poén, hanem az emberek rossz , téves, buta hozzáállása, viselkedése. Én lehet latinul írtam azért nem érhetõ ez? <#fejvakaras>Na de megyek és elbújok. Ipiapacs,<#wave>

Az a bajom az ilyen hozzád hasonló "hazafi"-akkal, hogy nem tiszteltek senki mást. A nagy jobboldali népnemzeti, hazaszeretõ szittya fajta kinyilatkoztatja a dolgokról, hogy hogy is vannak és ezt mindenek felett állónak véli. Mintha isteni kinyilatkoztatás lenne, megkérdõjelezhetetlen. Te is konkrétan ezt csináltad most is ("...fejen állva leszarod magad ez akkor is így marad"). Nem tisztelitek a másik embert, ha az liberális/baloldali, nem tisztelitek a másik véleményét, eltérõ világnézetét, a számotokra egyedül elfogadott a Ti verziótok, és mindenki más hazaáruló/meleg/libsibolsi stb. Az, hogy a másik ember netán nem hazaáruló, csak EGYSZERÛEN MÁSKÉPP GONDOLJA fel sem merül bennetek.
Lásd engem nem zavar, hogy egyes emberek majdnem 100 év után is ezen a nemzeti tragédián keseregnek ahelyett, hogy a múltbatekintés helyett az ország szekerét elõre tolnák, az sem zavar, hogy ki hogy emlékezik meg. Ez mindenkinek a magánügye. Amit ugye Te nem tartasz tiszteletben, sõt rákényszerítenéd a világnézetedet másokra is, merthogy az az egyetlen egyetemes igazság!

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Hagyd, ne vitatkozz velük, felesleges.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

némelyikõtök tiszta szégyen...hagy ne érezzem már magam kellemetlenül mert vannak itt hontalan kutyák akiknek ma kell trianonon viccelõdni...fejen állva leszarod magad ez akkor is így marad.
Már rég megcsinállták, Leo 2-nek hívják, az elnöknek meg nemhogy a szemét hanem az egész lényét kirepíti a téridõbõl. A szarfos ruszki meg angolszász bádogdobozokkal nem is tudom mit fog tenni ha kifejlesztik a 140 mm-est hozzá. (tudom túl sok köze nincs a tigrishez, de az elsõ szériák elég szögletesek voltak a brit Chobham páncélzat miatt)
Már rég elbújtam. Számolj el százig, aztán keress meg. De tõlem addig is számolhatsz amíg meg nem jön az eszed. Közös királyságnak meg túros a háta. <#ejnye1><#buck> Ezt tudhatnád.

Roger6
Azt hittem kijött a WoT2... <#conf>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PsyhoApu
Lesz második film a holdon lakó nácikról 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

beszéljünk már inkább az artykról meg h a tigris tank a világ legjobb tankja és a mai tankokat is kenterbe veri, sõt hallottam olyat h Irán új fejlesztése 1 hybrid tigris lesz ami 500km-rõl is képes kilõni az elnök szemét a fehérházban úgy h az háttal áll és kávézik közben. Ja és a terveket a holdon lapuló náciktól kapták, akik így próbálkoznak beszivárogni csendben és világuralomra törni.
Maala
Szerezz már be egy gépet, aztán fogd be a szádat. Ez a WoT fóruma, nem trianon-emlékfórum.

Ami volt, elmúlt, ne a múltban élj, mert sosem haladsz egyrõl a kettõre.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

az ember befejezné de te csak okoskodsz...közös királyság volt a horvátokkal...na mehetsz elbújni...
Az a kedvencem amikor a horvátokat és kérik vissza...persze hogyne. Az a legnagyobb poén...de áh, a többség úgyse érti miért<#vigyor2>

+1
Szerintem meg nem írtam hogy jogos lett volna. De azért elbújok.

Hagyjuk szerintem ezt a témát. Én küldtem egy pársoros postot egy verssel. Aki akar, az emlékezzen, aki meg nem, az legalább ne mocskolja be más gyászát. Hagyjuk ezt abba.

polluxware
olyan kár vitatkozni..

két külön dimenzióban éltek😉

hiába írod neki. én értem mirõl beszélsz mert sok ilyen esettel találkoztam, és minden tiszteletem azoknak a magyaroknak akik ilyen elnyomásban is magyarok.látod itthon meg mivan...azt se tudja hova tagadja magát...
PsyhoApu
Szóljunk már a Horvátoknak is hogy bocsi mindent vissza 😊

Ja és kurva arty-k 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

na már csak a zsidókat kellett delhozni, és teljes lesz a fórum boldogsága <#nevetes1>
te figyelj már...most komolyan nem szégyenled magad? június 4-én itt trianon jogosságát bizonygatod? sztem búj el...
Nem fenékig tejfel az élet a magyaroknak a határokon túl. Nem panaszkodni akarok, nem szoktam. De volt, hogy azért kaptam pofont, mert magyarul beszéltem. Nem beszélve azokról a megalázó esetekrõl amikor számon kérték a saját szülõföldemen, hogy miért magyarul beszélek, és miért nem ukránul. A legrosszabb az, hogy Magyarországon a tudatlan, félreoktatott emberek szemében, én ukrán vagyok. Sehol nincs hazája a kint maradtaknak. Itt ukránok, otthon magyarok. Nem rég volt egy eset amikor ungváron miskolci diákokra támadtak, mert kokárda volt rajtuk. Te nem ismered barátom ezt az érzést. Nem hibáztatlak, nem a te hibád.

Szerintem is<#nevetes1>

Az amúgy ne zavarjon hogy Nándorfehérvárat meg mi vettük meg a szerbektõl Luxemburg Zsigmond idejében, azt megelõzõen meg hol a Bizánciaké, hol a minénk volt...áh, de tudod mit? Írj errõl is az ENSZ-nek. Hátha visszaadják. De aztán Jeruzsálemet is követeld vissza....ugyanis Jeruzsálem is hozzánk tartozik. És nem viccelek. Ez komoly. Az a mi jussunk úgy cirka 800 éve.

még jó hogy nem vagy a helyemben...
Nem létezik?Az a hülye ENSZ. Azok meg elismerik. Miközben Rotterdam1 tudja hogy nem létezik! Hajaj, én írnék nekik a helyedben<#idiota>

2/3-ÁT! csak leírtam😊
én meg rosszul írtam...az ország 2/-át írtották ki a török idõkben...
...és ez is megvan 8.6 elõtt!
Megvásárolva:
Object 261' vettél. Elköltöttél kredit: 3 430 000.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Hû ezt most elég hosszan tudnám csak kifejteni, ráadásul iszonyat off is. Otthon megírom privátban majd, hogy mire gondoltam.

szlovákia egy nem létezõ ország...ehez mit szólsz? soha nem is létezett.1800-ban egy tót pap száján esett ki elõször az a szó hogy szlovák!a török idõkben kiírtották az ország 1/3-át, és helyette a habsburgok akkor telepítgettek be cseheket,oláhokat és rácokat na meg német ajkúakat.és ebbõl az lett hogy lassan többen lettek mint mi!!! a rácok menekültek a törökök elõl mi befogattuk õket és abból is ez lett a hála...az egykori Nándorfehérvárból ma szerbia fõvárosa lett belgrád néven. jó mi? és ezek után van aolyan aki erre azt mondja hogy jogos?!