World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qrva jó lenne, ha nem nerfelnék a nyüves artykat többet, mert eddig a nerftõl csak jobbak lettek. Hogy a rohadás jönne rá az összesre. Most! 😄

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Mywotreplays szerintem nem is fog már menni. Sajnos... elég sok replayem csak ott volt meg... Használd ezt helyette: wotreplays.eu.
Szép! És hol van a Nichols medál? 😛
Ja és hogy milyen volt a nagy Type-T-34-58-85 grind?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

100% random-szóló,egész mûködõ képes a járgány statjaihoz képest,pedig eleinte csak 1 tank kihúzásárra vállalkoztam vele,de kénytelen voltam kihasználni mindkét 30%-os akciót.
Én meg még a mazo-tank kategóriába soroltam szegénykét😊
Hát a teszt egy borzadály...legalább is nálam...akkora a késés a történések között,hogy élvezhetetlen a játék,és a dolgokat is lassan tölti be,ezért van hogy a minimapon egy ellen med köröz körülöttem,de nem látom!!!Majd egyszer csak betölti és ott van...
Arty módban dettó...látom az elmosódott tájat ,látom a célt a minimapon...oszt semmi,20 másodperc múlva amikor már nem érdekel....hopp ott van ni...kilõve...bahhh.
ToCsEk
ezen besírtok<#taps><#idiota>

Worst T-50-2

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

GabeE3e
Most egy világ omlott össze bennem.<#dumcsi><#zavart2>
Milyen jó lenne,ha akik mondjuk mennek 50 meccset teszt szerveren,azok kapnának 100 aranyat.Vagy egy nap prémiumot.

Egyébként Újra "bugos" sok helyen a kerítés miután le van rombolva mennék át rajta de nem enged a törmelék.<#nemtudom><#lama>
Az új mapon meg ráakartam ugratni az ellenfélre erre megakad a tank a 90°os szakadék peremén .,hát fasza.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na elsõ köröm az Is-2-vel,full stock állapot,vettem bele 100-as legényeket:

Lehet hogy csapattársakat kellet volna helyette?XD
igen erõs lenne, csak azért mégis van az emberben egy kis félelem😊 Kössz h megnyugtattad a galamb lelkemet, bár magamtól is rájöhettem volna.
Persze,hogy nem...a 20ezer aranyat+a millóxp+kreditet sem kapod meg.
tudom hülye kérdés de teszt szerón ugye, ha eladom egy tankomat az a valódin se történik meg... bocsássatok meg de ilyenkorra már irtó hülye vagyok...
Solten
Az E-100-as csavo de laza volt... 😄

Saor Alba

Íme még 2 kép gondoltam rákeresek a nevére:

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

GabeE3e
Nagyon elvagyok ezzel a tankkal <#vigyor4>

Ismerõs volt a neve. Úgy hogy vissza néztem 2 JGPZ4- videómat és íme én is találkoztam ma vele M18-al volt 😄

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Aztakurva...<#nevetes1> be engedett teszt szeróra és mentem 4 kört a T-54-el! Elsõ körben 3kill!<#eplus2> A T-62A meg még gonoszabb jószág! Na ez a kettõ mocskos kis vas nagggyyyon kell!<#finom>
GabeE3e
Oké,az bõven jó nekem akkor <#vigyor>

Szódával elmegy.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Áhh, pont most nem megy mwreplays...amikor egy izgalmas vesztesnek tûnõ meccset hoztunk le ketten (én m103-al).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
AT-8 ról mondjatok valamit<#help>

Nekem erre a Tigrises dologra a Kelly hõsei jut eszembe. Hogy is volt 3-ból 1?
szecsko77 és TomdDantes, lassan térjetek vissza valami normális stílusra, vagy fejezzétek be.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

GaBenc
Tudjátok mi történt? Randomba három ember figyelt egymásra. Pedig nem is volt szövegelés. Csak tettük a dolgunk egymásra figyelve. Vannak még játékosok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hehe, kezd egyre jobban bejönni ez a rusnya dög 😄.
ripléj

Na ahogy megmondtam. Úgy se fogsz fel az egészbõl semmit. Mind egyformák vagytok. Google...google...tudod mit? Könyvtá...áááátök mindegy. Hagyjuk ne olvass. Google. Jól van neked van igazad.

Így van igen tisztelt gyémántdiplomás hadmérnök úr!

Te fröcsögsz itt, hülyézel , sértegetsz, és én vegyek vissza az arcomból... Kicsit furcsa, hogy ezt pont te írtad le.
A tigris random generátort beüzemeltem, neve is van: google....

Ugyanazok a hülyeségek is: a számok nem beszélnek magukért, mert csak neked lehet igazad.... Ha elemzünk egy tankot, a tipus által elért gyõzelmek száma semmitmondó adat, sokkal fontosabb a széljárás, meg Hitler bajsza, esetleg a tankparancsnok vércsoportja.

Na jó, tényleg befejeztem veled, normális hangnemben úgyse tudsz megnyilvánulni, esetleg ha mindenben igazat adnak.
JeffDunham
Ez nem is volt kérdéses soha hogy hova húz a szívem. Az a másfél év velük, és a sok segítség tõlük, nem múlik el nyomtalanul. Az Õ kölykük vagyok. Még ha elfajzott is. <#papakacsint> <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nyaljon kaktuszt az összes artista, de marha jó volt az artis rész! 😊
Látom révbe értél,mármint klánt találtál magadnak.Helyes!
Jó játékos ne harcoljon egyedül randomban. 😊

Solten

Saor Alba

Nem sok pontossági adat van. A D-25T lövegét lehet tudni. Pár napja írtam is róla itt a fórumon, szerintem keresd vissza. Körülbelül olyan pontos volt mint a Kwk43. 3500 méterrõl a legeltévedtebb lövedékek olyan 3 méteres sugarú körben csapódhatnak be a lövedékei, a lövedékek fele talán olyan 1,5 méteres sugarú körben. Ebbõl következik, hogy a 2000 méternél távolabbra már lutri lõni.
De amúgyis az 1000-1500 méteres távolságnál nagyobra nem szokás lövöldözni. Már csak azért se mert ritkák az olyan esetek amikor ekkora nyílt tér van, ahol nincsenek épületek, fák, magas aljnövényzet, terepenyenletlenségek.

Az ilyen 2+ km-es adatok csak elméleti dologok. A valóságban elvétve voltak példák ilyen nagy távolságból leadott találatra. De azt soha, sehol nem említik, hogy a találat elõtt hány lövedék vétette el a célpontot. 😊
Ma tele van a játék ilyen értelmes harcosokkal!!!!

Kicsit hibás lett most javítja Duralis.

Si vis pacem, para bellum!

JeffDunham
A tigris2 volt a legelsõ 8-as tankom két éve. Akkor eladtam, gondoltam most visszaveszem "a régi szép idõk emlékére". Baromi jó és használható cucc. Megérte, élmény volt vele minden kör. Anno nem volt még ilyen "tank ász" cucc, de ma megkaptam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mert el lehetne kezdeni magyarázni, hogy óh ige,n ennyit lõttek ki a Tigrisek 9 ezer valamenyit? Na és? Azt is meg kéne nézni mik voltak amiket ki lõttek, lehet a nagy részük a T-34 Sherman típusoknál korábbi, elavultabb kevésbé páncélozotabb típus volt!
Az se mindegy milyen alakulatokról van szó, tapasztaltak, tapasztalatlanok? Vagy épp milyen volt a hadvezetés? És még egy rakás körülményt figyelembe kell venni, a számokból nem lehet következtetés levonni csak így! De hiába, fölösleges ezt magyarázni, mert úgyse fogod fel. Tigris...Tigris...a Micimackóban nem emlegetik ennyit a Tigrist. Beszarás...és folytn ugyanazok az érvek, 88-as, front páncél, ki tudja lõni egy trillió kilométerrõl a T-34-est meg a Sherman-t, és egy Tigris hetet lõtt ki egyszerre, és a számuk magukért beszélnek...ugyanazok a hülyeségek mindig minden esetben. Valami új is kéne már, nem tudom a németeknek jobb volt a szemük mint a hülye piás ruszkiknak, vagy valami.

Csak tudnám mi bajod van. Hülyeséget hordasz össze, és még fel is háborodsz. Mi lenne ha vissza vennél az arcodból? Mi lenne ha felfognád amit pofáznak neked, ahelyett, hogy a saját hülyeségedet fújod újra és újra? De tudom ez felesleges. Hiába magyarázza neked bárki, hogy mi van, akkor se fogod fel. Csak a saját hülyeséged...Tigris...Tgiris...Tigris..mint akinél beakadt a lemezjátszó.

1000-1500 méterig tudtak 122-essel IRL pontosan lõni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem is a kredit-goldamó óta volt,hogy na talán mostmár...
És most még akciós is,ez már ad egy erõs sanszot a boltra,de újra meg kell tanulnom heavyzni...már idejét se tudom mikor mentem nagy nehéztankkal(B2 nem játszik ugye...)
Na hogy a te stílusodra emelkedjek, most hozzád ki szólt?
Én ma vettem vissza és egészen letaglózott. Fel kell tölteni HEAT ammóval, aztán lehet vele csapatni rendesen. Iszonyat sok sebzést lehet vele kiszórni, meg jól bírja a lövéseket is. Nagyon jót tettek neki a buffok.

Lehet veszek E-100-at,van olyan 9 millám fölösbe...de csak mivel akciós,rendes áron bottal se piszkálnám...elõtte azért megyek 1-2 kört vele teszten,pedig szimplán Noob-magnetnek tartottam szegénykét,de 8.6 után lehet még életképes is lesz.
mijki
És ilyen távolságon milyen pontosak voltak az orosz ágyúk és mennyi volt benne a tankban?

Mivel a IS széria híres volt a kevés lõszer javadalmazásáról.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez már nagyon fárasztó. De most komolyan. Ez ilyen beidegzõdés? Vagy van ilyen random-Tigris tank adatok generátorod, megnyomod, kiad valamit és beírod? Nem tudom felfogni.

T8-ban csatlakoznék.
Kb a legjobbak között vannak, nagyon megéri beszerezni õket.

hát én csak annyit tudok mondani hogy T-62A-val mentem anno. teszt szerón... és egész jó vas, nem egy nehéztank de azért játszható
Hát igen, de legalább hivatkozik valamire a táblázat, nem csak úgy adatokat írnak be, ki tudja mire alapozva.

Háj All!<#nevetes1>

A nagy tigris eszmecsere közben meg tudná valaki mondani hogy a T-54 és a t62A mennyire életképes med???<#fejvakaras> A teszt szerón most akarom majd kipróbálni de az csalóka mert ott szinte csak tierX-ek közt tudom megnézni. A valóságban randomban ahol nem csak tízesekkel rakja be, ott mennyire ütõképesek??

Köszi ha valaki szánna rám pár sort biztatásként, vagy lebeszélésképpen ha szarok!<#papakacsint>
( T-44-nél járok csak! ) Érdemes kiszenvedni õket?
Ezt én is nagyon jól tudom, de most nem errõl volt szó...

Azért köszi, hogy fárasztottad magad miattam, és újból leírtad!<#beka2>
Az a Macksey féle tank vs tank-ból van, hasraütéses hülyeség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!