banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    LOL még mindjárt megsajnálom az FV-t. Szegényke nem sebez minden lövéssel 1500 felett. Ezek szerint csak igazam volt és az a gond(od), h "néha becsúszik egy 300-500-as sebzés";)

Nem 2 csatát mentem vele, de nem is 50-et az igaz. Azért vagyok már annyira tapasztalt, h abból a kb 15-20 csatából le tudjak szűrni dolgokat. Meddő vita ez, mert nekem úgy sem lesz olyanom (nagyon max, ha nem lesz mást húzni), mert 1. FV-t nem visszük CW-re, 2. a proto és a gc féle szenvedés után nem kívánok több százezer xp-t összeszedni 20-al vánszorgó ócskavasakkal. Igaz élesben nincs és nem is lesz vele tapasztalatom, de elég azt látnom, ne adj isten éreznem, h 2000 hpról kiszedi a top tankokat. Ha nekem is lenne, biztos nem találnám én se OP-nak, mert mindig jobban akarnék vele teljesíteni és emiatt elfogult lennék, ahogy te is.