banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Igen valószínűleg (remélem) már teszt2-őn ez is nerfelve lesz vmennyit. Én a mostani helyzetét jellemeztem. Am ha nerfelnek is rajta, attól még azok amiket írtam igazak lesznek rá, csak "kicsiben":)

Mit gondolsz Szpec, CW-n fogjuk majd használni a trógert? Hiába papír a tornya, jó alternatívája lehet a fosnak (támadásra) vagy akármilyen bázisvédős TD-nek. Gyorsan is lehet vele reagálni, meg gold ellen szinte felesleges is a fos szintű páncélzat. 1 probléma lehet vele: CW-n sok az az 1 perc amíg betölt. A nagyobb tár miatt megkockáztatom, h még jobb is lesz, mint a fos. Top gunjában 4 van és úgy is golddal használjuk, szal az átütése is meglesz. Stock gunjában hiába van 6, CW-re kell az alfa meg a minél gyorsabb dmg osztás, szal a 150 milis oda jobb lesz. Randomban meg majd eldől.