A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mondod te (FV-ről):) Kis telhetetlen vagy és még többet akarnál vele sebezni, azért mondod ezt, mi:) Ha egy tank oneshotol egy T10-est (is), az szerintem azért eléggé átlépi a nem OP és az OP közötti határvonalat. Kipróbáltam az FV-t is teszten. Egyértelműen OP. Azért nem az szerinted, mert néha becsúszik egy 300-500-as sebzés? Az baszna be, ha minden lövéssel kétezreket vinne.
Mondjuk ez is nézőpont kérdése, hiszen a nagy foshoz képest tényleg nem OP, de a T10 heavykhez képest igen.
Am sejtettem, h az FV megemlítése után egyből jön tőled a reakció:D Mindig megvéded szegénykét, pedig egyáltalán nem szorul rá;)
Igen sokat gyengít a trógeren a torony, de ahhoz, h gyenge pontként kezdjen el funkcionálni először is fel kell spotolódjon. Azt pedig a TD-k sokszor nem szoktak, csak amikor már késő és ehhez a jó camoja is megvan.