A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na kipróbáltam a trógert. Ezt mondtam már az FV-re is, de ez így élesben tényleg nem maradhat. Játszani nagyon jó vele, de ellenfélként rémálom. Rá fogok menni az ágra, de mivel nem lesz meg egy-kettőre, ezért inkább a másik oldal nézőpontjából összegzek.
- Túl jó (célzásidő, pontosság) táras lövegekkel rendelkezik, mozgékony és teljesen körbeforgatható tornya van, tehát a körbetáncolás sem életbiztosítás.
- A játék legmagasabb tankja, ennek ellenére sajnos elég jó camoja van.
- Nem tudom ki figyelte, de van 1 dolog, ami a "köztudott" dolgokon kívül fokoz az OPságán: 420-as észlelési távja van (mint a pattonöknek), ami azt jelenti a gyakorlatban a jó camoval együtt, h binoval vagy optikával használva - márpedig ezekkel kell (+álcaháló), hiszen a szokásos és hasznos felszerelések közül csak az EGLD megy rá - szinte mindig ő fogja előbb észrevenni az ellent, ezáltal ő fogja leadni az első és talán a második, harmadik lövést is.
- A tornyát kötelező HE-vel lőni. Nagy alfájú lövegeknél ez életet is menthet, mivel a HP-ját is kicsit túlméretezték, még a nagy fosnak sincs ennyi.
- Kb. 1 percig tölt, de ez lófütyit sem ér, hiszen 2 mp-enként köpköd ki 6 skulót, amivel bármit elintéz. Ugyanez igaz a top gunra is, csak ott 3 mp-enként 4-et.
Végső konklúzióként először idézném magamat: "ez így élesben tényleg nem maradhat". Hogy fogják ezt balanszolni és normálisan beilleszteni a játékba? Az FV-t sem nagyon sikerült, de ez még azon is túltesz. Ha ez így bekerül élesbe, a megmaradt aprócska kis egyensúlyt is szétbarmolják. Ez a tróger már tényleg el fogja törölni a skill "szükségletet", ahogy az FV ez is tipikus no brain tank lesz és ez nagyon szomorú. Ha egy paradicsom egy ilyenben rámegy egy kékre vagy lilára (akiknek éppen nem lesz segítsége), hiába jobb játékos az illető és hiába a nagyobb játéktudás, illetve tapasztalat, már mehet is a garázsba és mivel sok a hpja a trógernek, 1 lövést simán be is vállalhat 1 killért vagy a sok sebzésért. Na jó talán 2 kivétel van. Az FV TD vagy a nagyobb artyk - szigorúan a tornyon keresztül - lazán oneshotolhatják anélkül, h a csicska TD-je 1 lövést is leadott volna. Egy gond van: FV-ben soha, artyban szökőévente 1x vagyok, de azt hiszem 8.9 után többször fogom elővenni az Obj 261-et és a GW E100-at
Tehát megint kivel basznak ki a WG-sek ezzel a tróger szarral? Akik "normál" tankkal szeretnek játszani. Ismét köszönet a WG-nek, ez vundersőn és zuperszexi húzás volt tőlük