A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #267691 Igen, Rush koma, HPTS. Miért bántod őket? Pont te? Milyen jogon kritizálod őket? Nézzünk meg téged? Ám legyen.
Volt olyan klán, ahol legalább egy hónapot eltöltöttél? Nem, te nem vagy antiszociális, ahogyan ezt az MTA TS-én bizonygattad nekem... Akkor miért nem bírsz ki napoknál többet egy klánban? Tudom, mert rajtad kívül mindenki noob, mert ezt is előadtad. Aha. Az 1100-as WN7-ed és a 49,8%-os győzelmi arányod simán az átlagos játékosok fölé helyez. Kérlek legközelebb ne szólj le olyan klánt, ahol - abban az időben - a játékosok nagyobb része jobban játszott, mint te.
Anno parancsnokhelyettesként meg tudtam ítélni a klán játékosait. Gyengébb stattal is jobb volt néhányukat CW-re vinni, mint téged, akinek nem a csapatjáték volt fontos. Tudod, Rico is ott volt, amikor elvertük a WHY-t CW-n, akkor is, amikor 22 csatás győzelmi szériát toltunk, csak a VTEPS és a BIA vert meg bennünket, és akkor is, amikor két területet befoglaltunk Afrikában. Rá lehetett számítani, amikor nem volt meg a csapat; nem ügyes játékos, ez tény, de inkább játszom vele, mint az olyan játékosokkal, mint te. Kérlek, a jövőben hagyd békén a HPTS-t!
A többiektől elnézést kérek az off-ért, de a volt klánom a mai napig szívügyem. Az is marad.