World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekünk nem! <#ejnye1><#hehe>

Meg ha már T8as tankot akarsz venni, a Királytigris marha jó cucc, odavágja Lõwét úgy ahogy van, és nem kell érte tizenezer forintokat fizetni.

Csak arra vigyáz, hogy a T8as tankok fenntartása már nehezebb (drága a lõszer és a javítás) , szóval õk inkább már pénznyelõk, ezért ne kövesd el azt a hibát, hogy eladod az összes tankodat és az utolsó creditedet is betolod hogy megvehesd a királyt, aztán ott állsz legatyásodva egy loltraktorral. Legalább egy t5 t6 körüli tankod maradjon (pl elkezdhetnéd az US vagy a ruszki ágat, esetleg a német TDket...)

búcsúköröket tolom a Hummel-el mielõtt totál szétcseszik....
...azért hiányozni fog a kicsike.... 😊
Feltenném a költõi kérdést: minek akarsz venni prémium tankot, amikor összesen még csak T7ben jársz, szóval kreditgondokkal meg nem nagyon küzdhetsz....

Javaslom ezt a szekciót a faqból: Prém tank szösszenet....

Különösen a piros rész utáni szekciót hangsúlyoznám.

ui: isten hozott a függõk közt 😊

XVMben is gyárilag benne van, elég jól megcsappanna játékoslétszám ha elkezdenének bannolni emiatt 😄

Hogy ezek nem akarják hogy még 1 tiger játékossal több legyen a játékban.:/
Maximálisan igazad van. Valahogyan nekem is el kellene sajátítanom ezt a hozzáállást, mert én is minden nap felb...om az agyam a játékon, miközben tudom, hogy ez így nagyon nem jó.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

<#eljen>
hehe <#vigyor2>
majd igyekszem én is!!!
Amúgy ez baszott jó!<#eljen> kösz hogy belinkelted!!
Nekem sincsenek kötélbõl az idegeim, régebben sokat köpködtem is a játékot meg a noob-okat! Csak már nem érdekel ez a baromság! Én basszam föl magamat egy játékon mert a wg a jó reklám kampányával ide csõdített minden idiótát, lúzert és noob-ot a szerverekre? Lófaszt haver! Lófaszt! Picsa sem fog velük foglalkozni! Játszok mint bárki más és ezzel a megváltozott nézetemmel 180%-al jobban élvezem a játékot!<#eljen><#smile>
Koridor
Itt a 2. rész.

hehe én is szeretem a tankokat, kinézetüket, legfõbbképp ezért játszom de azért... " Leszarom ha zsinórban 20x vesztünk a gyengék miatt...és akkor mivan? Semmi!" ezért irigyellek 😄 nekem elõbb utóbb felbaszódik az agyam :S
Na neee,ez a play smart-ot már kaptam én is ,amikor egy db Tx tank volt az is én egy papíírvassal (ámbár sztem randomban a legjobbal)én is toltam egy szMMÁJlit:
Csata siegfried line,5-azaz öt arty ,abból 1 T7 a többi 4 T8(vágod)emellett mondom én voltam az egyetlen T10,nameg 1 db kis scout oldalanként!szinte hihetetlen MM,Ütközet volt a csata kimenetele!Mondom berongyolok spotolok amíg a T8-T9 szinte összes heavy tank volt,odaér addig szedek spot dmg-t😊) de nem belezsladtam egy isu-ba aki szembõl baszot belém 7-800 körül,(csak tudnám miért õ volt az elsõ volnalban egy olyan vassal,DEHÁT)utánna természetesen BIP-BIP mit ne mondjak 20m-es körzetben az artyk felperzselték körülöttem a talajt és persze engem is ,úgyhogy
PLAY SMART <#action>
Okés maximálisan igazad van, de én már nem húzom föl magamat ezen mert ez egy ilyen játék! Nem is lesz más! Így kell elfogadni, és bizonyos dolgokat másképpen kell nézni! Én szeretem a tankokat, imádom a kinézetüket, azt hogy nagy masszív zörgõs monstrumok!<#vigyor> Én már csak ezért játszom, és nem fogok azért görcsölni hogy vadidegen emberek kitalált nick-név alatt elismerõen bolintsanak hogy "hmmm...te mekkora kocka vagy mert lila vagy mint állat!"<#smile> Ez már engem maximálisan hidegen hagy, mert aki görcsöl a statokra annak kínszenvedés lesz elõbb utóbb ez a játék.<#wink> Leszarom ha zsinórban 20x vesztünk a gyengék miatt...és akkor mivan? Semmi! Majd utána meg lesz olyan hogy 20x gyõzünk! Kit érdekel? Játszani akarok, taktikázni, szakaszozni a haverokkal és jól érezni magamat a vasakkal a kis szabad idõmben, a család mellett!<#smile> Nem szabad ezt túl reagálni gyerekek, ez csak egy játék!<#nevetes1>
na most idegességemben elõrerongyoltam KT-vel és win

1. nincs páleszem :S
2. nincs xvm-em
3. nehéz úgy mosolyogva játszani, hogy látom, hogy 10 tank elmegy egy oldalra akiket lever 5 tank! én meg kidolgozom a belem és sima lose...
max. a szánalmas hülyegyerekeken tudok mosolyogni 😄
Tigris 2-bõl 400 valamennyi, tigrisbõl 1300 valamennyi készült. Párducból 6500 körül, PZ4-bõl 20000 körül.

Tigris került 250 000 márkába, a párduc kb. 120k-ba. Miközben sokkal jobb harcértékû harckocsi volt.
Jobb ágyú (páncélátütésben és tûzgyorsaságban is jobb volt), jobb mozgékonyság, a front páncélja is bírta legalább úgy a strapát, mint a tigrisé, rövidebb idõ alatt lehetett legyártani stb.

A gyermekbetegségei után még viszonylag megbízható is volt, nem úgy mint a tigris, amik jó részét meghibásodás, elakadás miatt hátrahagyták vagy maguk a németek semmisítették meg, hogy ne kerüljön ellenséges kézbe.

Amikor megjelent a tigris akkor tény, hogy bármely más tank esélytelen volt vele szemben, de már akkor sem 1v1-ben vívták a csatákat.

Véleményem szerint összességében egy zsákutca volt a Tigris, ugyanúgy, mint a németek legtöbb csodafegyvere, amelyek kifejlesztése, gyártása irdatlan sok pénzbe, idõbe, és töménytelen mérnökórába került, de a háború megnyeréséhez cseppet sem járult hozzá, sõt...
Barátom...mondom a megoldást!

1.) Egy jó pálinka bevesz...

2.) xvm - kikapcs! (Minek? A sok gyökértõl úgyis csak az ideg szét baszná az embert!)

3.) Mosolyogva játssz, és élvezd a játék örömét abban a tudatban hogy nem tudod megváltoztatni a dolgokat, és nem számokról, statisztikákról és színekrõl szól a játék hanem a tankok szeretetérõl, és a játék örömérõl!<#eljen>
mert egy rakás szerencsétlen gyökerek.... 😄 és csak pofázni tudnak mellé van nekik 400 effijük jó esetben, de közelebb van a 200hoz inkább
az ilyen gyökér faszok miatt van rakás vereségem pár csata alatt <#falbav>
Õk a hibásak mert elõre rusholsz? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bazdmeg én leszopom magam 😄
sok gyökér pár csata alatt felbaszta az agyam!
3000-4000-et sebzek 100% lose!!!! elõrerusholok megdöglök 342 dmg-vel WIN... másik csata 600 dmg win... majd egy 4000+ damage sima lose....
hát a lengyel k**a anyjukat már
Koridor
Nem tankos viszont magyarok csinálták.

De ha már leltárt akarsz tartani akkor a maus-t se hagyd ki! Elvégre abból is készült 1 vagy 2 darab....

mondom egyáltalán nem készült belõle sok, hogy számítson...

Vagy netán Jagdtigerek? De lehet hogy belátták hogy jobban járnak a párduok gyártásával.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk olyan kevésbe költséges dolgokra mint a királytigrisek?

tigris2-bõl azért nem készült olyan sok... ami elkészült azt meg az oroszok pillanatok alatt lekapkodták...

a

http://magyarcsajok.com

fddddddddddddddddddxcxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Talán mert szétbombázták a gyáraikat, elvesztették az erõforrásaik feletti kontrollt, kezdtek kimerülni mindenben (emberanyag, gyár, nyersanyag), szóval a maradékot, már ami megmaradt a birodalmukból, inkább más kevésbé költségesebb dolgokra próbálták meg ráfordítani...

Mert 44-tõl már a TigerII-re fordították a tigrisek gyártókapacitását...

Most ne menjünk bele, hogy ez jó volt-e nekik, vagy nem
De ha annyira jó volt nekik, akkor miért állították le a gyártását? 😄 Nos?

Hehe, kemény ez a type 😄. 8790 potenciális sebzést 3 heavy tanknak köszönhetõen 😄.

Solten: Falsification of history level: CCCP. 😄

Szpecnyaz: A németek 43-ban már minden fronton defenzív háborúra kényszerültek, szóval védekezni csak jó volt az. Szerintem tigris nélkül gyorsabban összeomlott volna a szánalmas kis keleti frontjuk is, mert tigris vátló ide vagy oda azért nagy orosz harckocsi hordákat vertek ám õk vissza.
Egyébként ahogy írtam tisztában vagyok vele, hogy nem volt valami jól sikerült konstrukció és hogy a hború után egyetlen másik országot sem foglalkoztatott ez a típus és a továbbfejlesztése, a pantheré viszont annál inkább.

Üdv!
Mi ez az új szokás, hogy a kis kõnyû tankok nekem rohannak, sérülnek, és fizethetek utána kártérítést? Mert az oké, hogy megtol, hogy gyorsabb legyek, azt meg is köszönöm, bárt azt nem mikor 60-al rohan nekem tolni és ugyanúgy sérül!
Feljelenthetem õket (ha igen milyen címszó alatt), vagy simán lõjem õket seggbe?<#eplus2>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Solten
Kellettek a szovjetek nekik a nemetek ellensulyozasara.

Saor Alba

Solten
Nem az o konyvebol ideztem... Ezt meg a komcsi part szentesitette anno 😄 (kiadas eve: 1987, A II. VH tortenete)

Saor Alba

Solten
Na de on: tesztszeron jartam (locsolhatok-e?)...

Szoval nagyon kib@Sztak a nerfelt tuzerseggel, 8 bol 9 lovesem lazan talalt az "uj pontossag miatt" 😄 Sok helyen egy szaros kilencesse lalltam a lista elen es lovoldoztem sz@rra a kisebb tieru tankokat.. Bravo WG...

Az IS-4 kemenyebbnek tunik mint anno. Mar-mar emlekeztet az ST-I-re 😊

Saor Alba

De nem érted hogy 100 miliméter volt a frontpáncélzata? Az ágyúja meg 88-as? 88-as! Hát tudod te mekkora az a 88? Jóval nagyobb mint a 75! Mert a 88 nagyobb szám!

Azt tudja valamelyikõtök, hogy a lengyelek szövetségesei (britek, franciák) a Szovjetnek miért nem üzentek hadat mikor megtámadták az országot?
Trabant93
Ismerõs nekem is Kurt Reider,itthon is virít néhány könyve,asszem õ írt a normandiai partraszállásról is,hogy miként tervezték meg,milyen elõkészületei voltak stb.De azért amikor megemlítette,hogy egy 88-as löveg mit csinált egy katonákkal teli partraszálló gépbõl...Egy véres massza meg egy felismerhetetlen roncs maradt belõle.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Pont ezt akartam írni én is. Egy Pali féle könyv <500 Ft, egy komolyabb hangévtelû viszont 2000-3000-csillagos ég Ft eleve a kis példányszámú és/vagy magánkiadás miatt.

Solten
Ja meg a briteket/jenkiket szimplan imperialistaknak nevezik... <#vigyor>

Saor Alba

Hát ez egyszerû: a 89 elõtt élt fiatalok értelem szerûen a kommunista történet írást.

A 90-es és 2000-es évek fiatalja meg: Pali bácsit.

Csak tudod az a gond, a rendszer váltás elõtt csak egy féle nézet volt lehetséges. Akkor nem volt lehetõség, hogy egy normális történelem könyvet elolvass ami mentes a kommunista ideológiától.
Most erre van lehetõség, mint égen a csillag, annyi lehetõség van. De ehelyett mégis mivan? Mégis csak Pali bácsi a népszerû! Pedig egy ma olvashatnának rendes könyveket is. De nem. Oké, Pali báttyó meg Kurt Rider, könyvei olcsók, pár száz forint, míg egy komolyabb könyv 2-3-5 ezer. Fél tucat Földi Pált vagy kurt ridert vehet egy rendes könyv árából...hát egyértelmû hogy mit választanak.

És ez elég szomorú. És ez a helyzet minden történelmi témával. A pár száz forintos szar a népszerû, amit egy kókler írt.

Egy tankot a használhatósága alapján ítélünk meg. Már pedig ebben a tigris nem jeleskedik. Gyors támadó mûveleteknél csak szoptak vele, védelemnél valóban jó volt, de azzal nem lehet háborút nyerni.
Másrészt, maguk a németek voltak azok akik belátták a Tigris program kudarccát, amikor 44-ben leállították a gyártást (érdekes, a párducok gyártása nem lett leállítva, vajon miért? 😄)
A háború utáni német szakirodalom is kudarcnak tartja a Tigrist, nem is próbálkoztak sehol hasonló koncepcióval.

Hát ja, mondjuk egy Ungváry nem annyira ismert, mint a Pali bá'.

Solten
"Azért megdöbbentõ, hogy a szövetséges agymosó propaganda mennyire hatékonyan mûködik még ma is. 😊"

A tortenelmet a gyoztesek irjak... 😊 Azert a komcsik Magyarorszagon is agyat mostak 40 evig. Van egy II VH-s konyvem, 87' bol; mikor a nemetek ugye lerohantak Lengyelorszagot, a Szovjetek bekebeleztek a keleti reszt. Ilyet irtak benne:

"hogy a szovjet nep megvedje a lengyelek anyagi es erkolcsi javait, atlepve a hatart a Szovjetunio birtokba vette az xy teruleteket..." <#hehe> A Katyin-i meszarlast valahogy kifelejtettek a konybol.

Saor Alba

Nem két változat lehetséges, de ezek az ismertek.
Teljesen egyetértek veled, én sem kérek egyikbõl sem.

De kíváncsi lennék egy statisztikára, vagy valamilyen felmérésre, hogy az utca embere melyik verziót ismeri. Látatlanban 70-80%-ot adok a csúf gonosz
németek verziónak. Az igazi történészek mûvei meg valahogy csak egy szûk körben ismertek.
Az tény hogy a tigris rengeteg problémával küszködött, de még így is sokkal jobb volt, mint azok a tankok amiket ki tudtak ellene állítani. Az meg hogy a játékban milyen balancolással került be az meg egyenesen nevetséges. Egy shermannel 1vs 1-ben le lehet gyõzni, sõt a sherman páncélját egy vele egy szintû nem orosz tank alig tudja átlõni ellenben a tigrist meg nagyjából mindenki simán le tudja amortizálni.
Jah, meg a valóságban kb ugyanolyan gyors és jól manõverezhetõ volt, mint modnjuk egy pz4, csak hát a játékban inkább egy lassú heavy-t csináltak belõle, na mindegy, nem védeni akarom ezt a tankot, nem is vagyok német fanatikus, de az ilyen vélemények, mint a tigris a legrosszabb tank mert a váltója nem volt perfekt meg a motor is nehéz terepen megadta magát stb. nagyon vicces.
Az orosz csodatank a T-34 pedig olyan jó volt, hogy a páncélzat minõsége kb egy 40%-al vékonyabb német tanknak felelt meg, ráadásul legtöbbször gyári hibásan is futottak ki a gyárból, ha valami eltalálta a tornyot, akkor jó esélyjel egyben le is repült az egész a testrõl, de legalább jól ment az orosz tundrában, már amikor annak a motorja sem mondta fel a szolgálatot. Jah a shermanekrõl meg ne is beszéljünk... kb azért volt életképes mert 32x gyorsabban gyártották mint a németek a pz4-et.
Azért megdöbbentõ, hogy a szövetséges agymosó propaganda mennyire hatékonyan mûködik még ma is. 😊

Ezt nem is vitatom, én csak azt mondom ,hogy nem csak Pali bácsi, meg vele szemben a kommunista történetírás van.

És mi hír a többmagos támogatásról? Új madarak helyett talán fontosabb lenne...