A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Voltam teszt szerveren.
Egy kis gyors beszámoló.
tier 5 td: nagyon mozgékony, jókat lő, nagyon is használható... de mivel úgy néz ki mint egy uzsidoboz, nincs rejtőzködése és mindenki szanaszét lövi
tier 6 td (Nashorn): Hummelnek és egy csigának a klónja... borzalom... lassú, nem mozgékony, egyedül az ágyú ami használható
tier 7 td: mint egy kigyúrt DickerMax... nagyot lő, lassan tölt, NINCS GOLD AMMO hozzá, végsebessége nálam 24 volt (csiga), de alapvetően használható ha hátulról akarod támogatni a csapatot
tier 8 td: eeeeeez kegyetlen jó! Száguldozik mint a mérgezett egér, 500-akat sebez, pontos, forgó tornyos... nem tudok róla rosszat írni... olyan mint egy med lób@szó ágyúval felszerelve
tier 9 td: nem rossz, olyan mint egy mindenben lassabb verziója a tier 10-nek
tiet 10 td: aranylőszer betöltve és hajrá... rusholtam is vele, védtem is... biztos hogy nem egy JpzE100, de imádni fogom
ezt már annyian kielemezték, nincs mit írnom róla
ezeket a tapasztalatokat 2 kör után tettem (mindegyikkel), ilyen érzéseket váltottak ki belőlem... lehet másnak teljesen eltérő tapasztalatai lesznek velük