A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mert te jobb játékos vagy nálam. :) Nekem a 60% win csak olyan op. tankokkal van meg mint a KV1,T28,T18,stb....
Az átlagom szerintem nem is fog 55-nél feljebb menni.Két accom van,az egyik régen artys volt és ott is 55% volt csak random artyzással is és most is csak 56% hogy egy ideje már csak fun acc,t4-6 tankokkal.Ennyit tudok de ez nem baj.
Az xvm-et sem a statok miatt használom,a csata esélyét nem is mutatja de nagy taktikai segítség ha tudom hogy kire számíthatok,hogy melyik oldalt milyen képességű játékosok védik,hogy milyen az arty,stb.Ezek + infok,amik segítenek a saját taktikám eldöntésében egy adott csatában.Szerintem nagyon nem ugyanúgy kell játszani ugyanazon a mapon sem egy gyenge és egy jó csapatban.Jó az az xvm,mégha néha elkeserítő is a csata elején hogy 110% a vereség,bármit teszek is.Ilyen esetekben nem is érdekel a győzelem,csak hogy minél többet sebezzek,hogy az utolsó lövésemmel még kiszedjek valakit mikor egy falka ellen jön a végén. :)