banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    100%-ban egyetértek veled!
    A Csatáim 99%-át randomban,egyedül játszom.(nem szakaszban) Egy darabig megpróbáltam valami taktikát vinni a dologba,írni pár mondatot abban a pár másodpercben az elején,főleg amikor top tank voltam.Az esetek 99.9 %-ában le sem szarják ha az ember kér,jelez a minimapon hogy az egyik oldal tök üres,vagy bármiféle információt közöl a tisztelt társasággal.
    Sokszor ráfizettem emiatt mert egyedül visszamentem védeni az üres oldalt,egyedül próbáltam visszaérni lelőni a foglalást valami lassú döggel miután a gyors medek szartak rá hogy pittyegtetem a bázist a kibaszott mapon mert ketten húzzák,stb.

Ma az a helyzet hogy a csata elején várok egy percet,nem megyek semerre.Ha full vörös nyomorék a csapat,akkor eszemben sincs támadni semmivel ,mert bármelyik oldalra megyek egy top heavyvel,a másik oldal 100% hogy elesik és nem érek már vissza.(volt rá bőven példa) Ilyenkor szépen kemp egy jó helyen ahonnét tudok lőni és elég közel van a bázishoz(jobb esetben rá is látok).Ha van néhány jó játékos a csapatban és ők egyik irányba mennek,akkor nem megyek velük,az előbbi okok miatt hanem újra csak kemp valahol hátul,úgy hogy a másik oldalt tudjam védeni.

Bizony a csata elején megőrzött HP-val egy jó játékos el tudja dönteni a csatát a végén,főleg ha az ellen már elbizakodottan támad.Mióta így játszom,nekem is javultak az eredményeim.A WR-em is nőtt majdnem 2%-ot (53-ról 55-re)ami 30K csatánál ,full randomban már nem kis eredmény.(természetesen a killek száma,a kiosztott sebzés is javult)

Természetesen ha jó a csapat,sok jó játékossal akkor lehet úgy menni egy tankkal ahogy kell,lehet pár mondatban kommunikálni és bizony egy zöld vagy jobb játékosnak nem kell pittyegni a térképen mert figyeli folyamatosan a minimapot és tudja mivel tesz jót a csapatnak.El tudja dönteni hogy gyorsan foglaljon vagy jöjjön vissza segíteni,stb.