banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Mert legtöbbször nem is figyelnek rá, hogy mi a szitu... Még fénykoromban amikor egész arti platoonokat tüntettem el a csapatomból a kezdés utáni első percben, elég sokszor kilőttem az elsőt, majd a platoonjából az egyik belémlő, erre beírtam, hogy hülye buzik, nem elég hogy artiznak még tk-znak is és szinte mindig volt 1-2 másik ember akik kilőtték a maradék artistákat, majd tovább anyázták őket hogyha nem tudnak rendesen játszani akkor inkább ne is lépjenek be. Aztán már azon röhögtem, hogy rólam, aki kirobbantotta az egészet, teljesen megfeledkezve marja egymást a két oldal... XD
    Jajj azok a régi szép idők, amikor naponta 10-15-öt is ki lehetett lőni. Bár elnézve a játék fejlődését, úgy érzem hamarosan megint kezdődik majd az arti tk szezon...